Verantwoordelijke persoonlijkheden zijn ontzet over het “oorlogsenthousiasme” waarmee westerse politici het conflict in Oekraïne aanwakkeren, en niet alleen verbaal. Men krijgt de indruk dat velen niet langer kunnen wachten tot de eerste kernbommen eindelijk vallen, meldt Unser Mittel Europa.

Terwijl men vóór de val van het IJzeren Gordijn nog kon vertrouwen op een “vrede door angst” tussen de grootmachten om een nucleaire krachtmeting te voorkomen, wordt nu al de mogelijkheid van nucleaire aanvallen geaccepteerd, alsof dat een aanvaardbare prijs is om te betalen als solidariteit voor de “lieve” Oekraïners. Vooral de groene oorlogszuchtigen. Unser Mittel Europa berichtte hier al over in het artikel “Bearbock wil kernoorlog niet ‘volledig uitsluiten’ en ‘risico’s duidelijk maken‘”. En de jonge en historisch ongeletterde minister van Buitenlandse Zaken is zeker niet de enige die deze uitspraak doet.

Wij willen ons echter tot heel andere kalibers wenden, namelijk tot bekende Amerikaanse persoonlijkheden die openlijk hebben verklaard wat er in geval van oorlog zal gebeuren: Amerika zal zich niet “opofferen” voor de Oekraïners of voor ons, omdat zij weten dat een kernoorlog met Rusland nu, voor het eerst in de geschiedenis, ook hun land rechtstreeks zou treffen. Dat betekent dat ze het in Europa laten knallen.

We moeten dankbaar zijn voor de openhartige woorden van onze Amerikaanse “vrienden” – hier zijn enkele citaten:

💥Amerikaanse generaal Collins:
“Het is genoeg dat we wapens leveren, onze zonen zullen niet doodbloeden in Europa. Er zijn genoeg Duitsers die zouden kunnen sterven voor onze belangen”
(Hessisch-Niedersächsische Allgemeine, 24 oktober 1981).

💥 Samuel Cohen, Amerikaanse kernwapenexpert en medebouwer van de neutronenbom bestemd voor Duitse bodem, legt uit wanneer hem wordt gevraagd naar het gebruik van de bom:
“De meest waarschijnlijke locatie zou West-Duitsland zijn: ik denk dat het een academische vraag is om je hersens te pijnigen over hoe de vijand sterft.”
(Bild-Zeitung, Hamburg 16 oktober 1977)

💥 Henry Kissinger in Brussel in 1979:
“Jullie Europeanen moeten begrijpen dat als er een conflict is in Europa, wij Amerikanen natuurlijk niet van plan zijn om samen met jullie te sterven”
(Independent News Bochum nr. 8 1981)

💥Amerikaanse minister van Defensie C. Weinberger:
“Het slagveld van de volgende conventionele oorlog is Europa en niet de Verenigde Staten”
(Frankfurter Rundschau, 29 april 1981)

💥Amerikaanse vice-admiraal Gene R. La Rocque:
“De Amerikanen gaan ervan uit dat de derde wereldoorlog, net als de eerste en de tweede, in Europa zal worden uitgevochten”
(FrankfurternRundschau, 29 april 1981)

Europese politici zouden er dan ook goed aan doen niet toe te geven aan dezelfde misvatting als de Polen voor het begin van de Tweede Wereldoorlog. Namelijk, om aan te nemen dat ze ons te hulp zullen schieten als het echt fout gaat. Bovendien was bij de Amerikanen het hemd altijd al nader dan de rok. Zij hebben hun oorlogsdoel al bereikt, namelijk om Duitsland en Rusland voor de komende decennia te scheiden en incidenteel te profiteren van de winsten die uit de spanningen voortvloeien.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De crisis in Oekraïne gaat niet over Oekraïne. Het gaat over Duitsland

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
1 maand geleden

“Waarom de Derde Wereldoorlog hier zou moeten plaatsvinden en niet in Amerika – historische citaten van vooraanstaande Amerikanen”

Tja vooraanstaande Amerikanen prefereren een 3e wereldoorlog op Europese boden liefst op die van de Russische Federatie waardoor Oekraïne volledig van de kaart wordt weggevaagd of opgedeeld langs vervlogen etnisch Poolse lijnen, ze de Verenigde Staten gaan het weer flikken wanneer Rusland er niet in slaagt om een complete denazificering en demilitarisering op Oekraïne weet te behalen en enkele doldrieste NAVO landen zo extreem te waarschuwen met de moderne middelen die de Russen ter beschikking staan.

Of zou het een spel tussen de 3 grootmachten zijn om de wereld op te delen door vooraf gemaakte zionistisch Joodse afspraken, Nethanyahu zit ook weer in het zadel zal hij het stokje overnemen van een nieuw te vormen groot Israël in het Zuiden van Oekraïne?

Dee
Dee
1 maand geleden
Antwoord aan  Adriaan W.

Ja, die vraag stel ik mijzelf ook al langer.
Dienen al deze spelers niet stiekem de zelfde meester?
En is dat niet al heel lang zo?

It's me
It's me
1 maand geleden

Ik geloof dat als het escaleert dat alles wat amerikaans is gehaat word en vernietigd, bijna het hele Midden Oosten haat Amerika en ook heelveel landen in Afrika en Zuid Amerika, en deze haat zal ook overslaan naar hier en dan staan ze alleen en worden vernietigd, heerlijk deze gedachte.

Dee
Dee
1 maand geleden
Antwoord aan  It's me

Als er daarna nog iets overblijft…
En een groot deel van de bevolking ziet die yankees al liever gaan dan komen. Maar dan moeten wij toch eerst af van dat kontkruipende wef tuig dat hier momenteel de dienst uitmaakt.

Hagar
Hagar
1 maand geleden

Bij een eventuele Russische nucleaire first-strike kunnen zij niet anders dan ook de USA-kernraketten in Europa uitschakelen.

De Europese regeringen zouden daarom de volledige controle over deze kernwapens moeten hebben, en ze permanent op non-actief zetten.

Maar ja, aangezien de Europese “leiders” hersenloze drones zijn, op afstand bestuurd door de Neo-Cons in de USA, moeten we daar niet op hopen.