Hiervoor zijn speciale ICD-codes geïntroduceerd. In de VS wordt al aan artsen en klinieken gevraagd om de vaccinatiestatus van hun patiënten op te vragen en door te geven.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die voornamelijk wordt gefinancierd door de farmaceutische industrie en particuliere donoren zoals Bill Gates, gaat door met haar totalitaire gezondheidsdictatuur: iedereen die is gevaccineerd of alleen een onvolledige Covid 19-vaccinatie heeft, wordt “gemarkeerd” met onmiddellijk effect, schrijft Transition News. De ICD-codes zijn “Z28.310” (ongevaccineerd) en “Z28.311” (niet volledig gevaccineerd).

Het Amerikaanse tijdschrift FPM had de nieuwe codes voor “Covid-19-immunisatie” in maart 2022 al aangekondigd:

Screenshot website FPM/maart 2022

De achtergrond: ICD-codes ( International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems ) maken deel uit van een systeem van internationale classificatie van ziekten waarmee medische diagnoses uniform worden benoemd. Artsen en klinieken kunnen deze sleutels gebruiken om de zorgverzekeraars te factureren.

Zorgwekkend: al in januari 2022 implementeerde de WHO een nieuwe versie van het systeem, de ICD-11. Deze zal de ICD-10 vervangen en – daar moet je van uitgaan – nog meer controle over de gezondheidsgegevens van mensen mogelijk maken.

De website van de Duitse federale overheid bevestigt dat het nieuwe WHO ICD-11-systeem sinds januari 2022 van kracht is. Beide versies kunnen gedurende een overgangsperiode van vijf jaar worden gebruikt: “Totdat de ICD-11 in Duitsland wordt geïntroduceerd, blijft de ICD-10 gecodeerd.”

Journalist Leo Hohmann legt op zijn website uit hoe invasief de WHO toegang wil krijgen tot de gezondheidsgegevens van mensen, of dat nu met het oude of nieuwe ICD-systeem is.

In de VS heeft de federale autoriteit Centers for Medicare en Medicaid (CMS) de WHO-digitale diagnosecode voor Covid-vaccinvrij al ingevoerd, sinds januari 2023 is deze beschikbaar voor bijna alle medische praktijken en ziekenhuizen. Ook stimuleert de overheid artsen om meer vragen te stellen over de vaccinatiestatus van hun patiënten.

Hohman schrijft:

Artsen worden door de overheid “gestimuleerd” om meer vragen te stellen over uw vax-status.

Een reeks internationale codes wordt door de medische industrie gebruikt voor facturering in het kader van Medicare-Medicaid en particuliere verzekeringsmaatschappijen, maar het gaat niet alleen om facturering.

Deze codes maken deel uit van het internationale classificatiesysteem voor ziekten (ICD) van de Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties, en ze staan op het punt nog veel ingrijpender te worden.

En het is ook dwingender geworden, tot het punt dat het voor artsen onmogelijk is geworden om vergoed te worden door verzekeringsmaatschappijen als ze niet alle gevraagde datapunten uploaden.

Het ICD-systeem groeide echt uit tot een elektronisch data-mining beest met de goedkeuring door het Congres van de Affordable Care Act (Obamacare) in 2012. De digitalisering van zorgdossiers werd volledig geïmplementeerd met de upgrade naar ICD-10 na twee keer uitstel door het congres in 2016.

Sindsdien is er letterlijk een numerieke code gecreëerd voor bijna elke diagnose die je kunt bedenken, en sommige waar je nooit aan zou denken (zoek op “gekke ICD-10 codes” en je zult zien waar ik het over heb).

Spoel nu door naar april 2022. Toen kondigden de federale Centra voor Medicare en Medicaid (CMS) een nieuwe code aan waarover iedereen die wakker is en zich bewust is van de groeiende medische tirannie zich zorgen moet maken. Na enige vertraging werd de nieuwe code in oktober 2022 uitgerold en kwam in januari 2023 beschikbaar voor bijna elke medische kliniek en elk ziekenhuis.

Wat is deze nieuwe code? Het is code nummer Z28.310. Dit is de code voor een zeer merkwaardige “diagnose”, want het is helemaal geen diagnose, maar een inbreuk op de privacy en zal in de toekomst waarschijnlijk tegen veel mensen worden gebruikt. Dit is de code die uw arts zal invoeren in het computersysteem waartoe overheids- en particuliere zorgverzekeraars toegang hebben om hen te informeren over uw status van het Covid-vaccin.

Dit zijn internationaal erkende codes voor zeer specifieke medische aandoeningen voor verzekerings- en overheidsdoeleinden. Ze zijn wereldwijd toegankelijk als u in het buitenland bent en een gezondheidsprobleem hebt dat behandeld moet worden.

Ik interviewde onlangs een volledig bevoegd arts, een arts die praktiseert in een staat in het Midden-Westen en volledige ziekenhuisrechten heeft. De naam van deze arts zal anoniem blijven, want als het bekend zou worden, zou hij zijn baan kunnen verliezen. Op 12 januari liet hij me weten dat code Z28.310 in zijn staat van kracht is geworden.

Gisteren (11 januari) kwam het voor het eerst voor in de ziekenhuispapieren die ik heb gezien,” vertelde de dokter.

Als diagnoses niet goed worden ingevoerd, wordt een arts mogelijk niet vergoed. Nu deze nieuwe code officieel vereist is door de overheid en particuliere verzekeraars, zullen artsen waarschijnlijk “gestimuleerd” worden om naar uw vax-status te vragen, zei hij. Dat betekent dat ze een financiële vergoeding krijgen wanneer de overheid besluit dat deze gegevens zinvol zijn.

Ik had geen idee dat artsen op deze manier werden omgekocht.

Dit systeem lijkt de manier te zijn waarop het militair-industriële biomedische complex degenen zal identificeren en scheiden die zich hebben onderworpen aan hun digitale identificatiesysteem, dat begint met het “up to date” zijn van je inentingen – eindeloze inentingen. Zoals wijlen Dr. Zev Zelenko en anderen hebben gezegd, zullen deze voortdurende boosters een “poort naar transhumanisme” worden.

De machthebbers van de Verenigde Naties en het Wereld Economisch Forum hebben een “need to know” als het gaat om degenen die deze demonische overgang van het menselijk ras, die de transhumanisten een “upgrade” naar “mensheid 2.0” noemen, afwijzen.

Ik heb deze diagnosecode nooit gebruikt en zou dat ook nooit doen voor een patiënt,” vertelde de arts me deze week in een vervolggesprek. “Ik wist niet eens dat het bestond tot vorige week.”

Hij legde uit dat Z28.3 de diagnosecode is voor te weinig vaccinatie in het algemeen, maar dat het vanaf daar specifieker wordt.

Het is niet specifiek,” legde de dokter uit. “Maar bij Covid hebben ze de 1 toegevoegd na de 3 (Z28.31), dus Covid is het enige vaccin waar ze specifiek voor zijn. Dan hebben ze een tweede cijfer toegevoegd als je gedeeltelijk gevaccineerd bent en geen van de boosters hebt gekregen.”

Deze codes kunnen steeds specifieker worden, tot het punt dat ze ook codes invoeren voor waarom je de ineffectieve en onveilige – maar zeer winstgevende – injecties van Big Pharma weigert.

De arts vertelde me dat hij van één patiënt een specifieke diagnosecode had gezien voor het weigeren van het vaccin vanwege zijn schizofrenie.

Veel mensen met schizofrenie zijn paranoïde over injecties en verschillende behandelingen, dus zijn artsen schreven hem op die basis toe als niet-gevaccineerd“, zei de arts.

Er is niet veel fantasie voor nodig om te zien hoe dit systeem kan worden misbruikt.

Hoe zit het als je voortdurend je door de dokter aanbevolen vaccins weigert? Zou je dan gediagnosticeerd kunnen worden met een geestelijke ziekte? De dokter die ik sprak was het ermee eens dat dit niet ver gezocht is. En als je eenmaal gediagnosticeerd bent met een geestelijke stoornis, kun je veel van je grondwettelijke rechten verliezen. Je wordt in wezen een tweederangs burger.

Technisch gezien kun je een diagnose van schizofrenie krijgen van elke arts, maar meestal zullen ze je doorverwijzen naar een psychiater om die diagnose te stellen,” zei hij.

En dat is niet het enige waar je je zorgen over moet maken bij deze nieuwe diagnosecode.

G20-leiders verplichten alsnog wereldwijde vaccinatiepaspoorten

Hier wordt het interessant. Tijdens de G20-top die een paar maanden geleden in november 2022 in Indonesië werd gehouden, gaven de leiders van de 20 grootste economieën ter wereld een gezamenlijke verklaring uit waarin de landen van de wereld werden opgeroepen om een wereldwijd digitaal vaccinatiepaspoort-systeem in te voeren, gebaseerd op door de WHO vastgestelde normen, dat internationale reizigers zou dwingen een digitaal vaccinpaspoort-ID op hun mobiele telefoon te hebben. Zonder dat paspoort zou je niet buiten je eigen land “mogen” reizen, tenzij je natuurlijk een illegale migrant bent die vanuit een “onontwikkeld” of “onderontwikkeld” land naar de VS of Europa probeert te komen.

Uit een artikel in Forbes Magazine van februari 2022 weten we ook dat bijna de helft van de staten in Amerika op dat moment al de contracten had getekend en de infrastructuur had aangelegd om digitale vaccinatiepaspoorten in te voeren, dus ditzelfde systeem zou uiteindelijk kunnen worden gebruikt om het reizen van Amerikanen buiten hun staten te controleren, of op zijn minst te monitoren.

En dan is er nog het streven van het Wereld Economisch Forum naar Smart Cities, onlangs omgedoopt tot “15-Minute Cities“, waarmee reizen buiten de eigen stad kan worden gecontroleerd en beperkt. Kun je me volgen? Er wordt een digitaal systeem opgezet dat in staat is om hele bevolkingsgroepen op elk moment te blokkeren. Alles wat nodig is, is een verklaring van een “noodsituatie voor de volksgezondheid van internationaal belang” of van “regionaal belang” en de VS en de EU doen hun best om die bevoegdheid over te dragen aan de WHO in de vorm van een nieuw pandemieverdrag.

WEF verwijdert video waarin ze aankondigden dat ze je gaan opsluiten in Smart City Concentratiekampen

Uiteindelijk, zo heeft Yuval Noah Harari, een topadviseur van Klaus Schwab en het Wereld Economisch Forum, ons laten weten, is het plan om deze digitale bewakingstechnologie niet alleen op je mobiele telefoon te plaatsen, maar “onder de huid”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Zoon van Klaus Schwab in 2018: Vaccinatie als voorloper van digitale controle

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
1 maand geleden

Ja waarom zouden mensen geen spuit willen van een bedrijf dat geleid wordt door een hysterische geile liegende zwarte homo?

https://www.zerohedge.com/political/directed-evolution-pfizer-rd-exec-says-covid-19-created-wuhan-cash-cow-company

Onbegrijpelijk!

Petra
1 maand geleden

Dat dit volledig gericht is op de flut ziekte covid en alle andere echt gevaarlijke ziekten waar wel echte vaccinaties die voldoende effectief en veilig zijn worden genegeerd geeft aan waar ze echt mee bezig zijn:

Het mRNA VERGIF moet in zoveel mogelijk armen geprikt worden. Een machtsovername van de WHO.

Didi
Didi
1 maand geleden
Antwoord aan  Petra

Momenteel zenden de ‘ingespotenen’ een code uit, zodat men snel weet welk ‘vlees’ men in de kuip heeft..test zelf maar s met n BLEscanner app op je foon.

Marco
Marco
1 maand geleden

Zou Rusland ook meegaan in die gekkigheid of is dat momenteel het enige land wat hiertegen vecht?

Bernie
Bernie
1 maand geleden

We zijn nu al in het stadium beland dat als je een afwijkende mening hebt, je het slachtoffer bent van desinformatie of gelooft in complottheorieën.
De volgende stap, gezien het artikel, kan zijn dat als je een afwijkende mening hebt je dus niet gelooft dat de overheid het beste met je voor heeft en dat je dus lijdt aan een geestesziekte.
In welk land werd die redenatie ook al weer toegepast? De Sovjet-Unie.

Steven
Steven
1 maand geleden
Antwoord aan  Bernie

Als je een bepaalde status krijgt, en dat kunnen ze je al geven zonder enige reden.. dan kan je al van de straat geraapt worden en opgesloten. Dan hoef ik verder niet uit te leggen wat er dan met je gebeurt!

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

The Masonic Secret is een “zonen van god met dochters van mannen” triple helix DNA-upgrade!
Symbolische voorstellingen van de triplexstructuur voor DNA kunnen soms verschijnen uit onwetendheid over de betekenis erachter, maar een symbool is niettemin een symbool. Moeten we ons zorgen maken over symbolen en in staat zijn te begrijpen wat ze vertegenwoordigen? JA! Demonen worden bekrachtigd door afbeeldingen, standbeelden en symbolen. We weten nu zeker dat de beoefenaars van het occulte, geheime genootschappen en de rooms-katholieke kerk door hen geobsedeerd zijn.

Mattheüs 10:16: “Zie, ik zend u uit als schapen te midden van wolven; wees dus sluw als slangen en onschuldig als duiven.”

2 Korintiërs 2:11: “… zodat Satan geen voordeel van ons zou trekken, want we zijn niet onwetend over zijn plannen.”

Het DNA-upgradeschema, dat een sleutelelement is van het plan van de draak, het grote geheim dat aan alle andere ten grondslag ligt. Het uiteindelijke doel is nooit bedoeld om duidelijk te worden onthuld, maar geopenbaard op de manier van het occulte, wat ‘verborgen’ betekent.

“Het psychologische mechanisme dat energie transformeert is het symbool.” (Carl Jung)

“Een spreuk uitspreken is energie projecteren via een symbool.” (Starhawk – van “The Spiral Dance” (populaire handleiding voor hekserij))

Hmmm. De “spiraal” dans. Hemelvaart door een DNA-upgrade?

Maakt het echt uit of de transformatie van de mens zal plaatsvinden door zijn DNA te veranderen van een dubbele naar een driedubbele helix? Het maakt het verschil tussen de waarheid en de dwaling, wat alles en nog wat is. Als de Heer onze Vader iets openbaart, is dat voor ons bestwil. Sommigen van ons moeten deze waarheid weten! Als we van plan zijn om waardig bevonden te worden bij de komst van de Bruidegom, kunnen we niet nonchalant zijn over het onderscheiden van zaken, zelfs niet die lang gehuld in bedrog. Onderscheidingsvermogen is vereist! (2 Thessalonicenzen 2:7-12)

In de vrijmetselarij vertegenwoordigt hun kompas het hemelse mannelijke en het vierkant het aardse vrouwelijke. De driehoek (pijl A naar boven wijzend) & de driehoek (pijl V naar beneden wijzend) Het kompas is de Zon en Bruidegom (A) en het vierkant is de maan en Bruid (V). 2 wordt 1 (getoond in het hexagramzegel van Salomo).
Tijdens het verlenen van de eerste, tweede en derde graad worden het kompas en het vierkant op het altaar van de tempel geplaatst op een onderling verbonden manier, die het goddelijke licht voorstelt terwijl het zich verenigt met de kandidaat en hem vervult met toenemende kennis. Tegelijkertijd leidt dit tot zijn “wedergeboorte” als zijn herrezen “nakomeling”. standbeelden in de Joodse Tempel vertegenwoordigden Gods “verbondenheid” met de ziel, en zijn “vergoddelijking” van de ontvanger.”

Wat ze niet duidelijk maken, is dat dit NIET het WARE Gods werk is, maar dat van de draak (Satan), en dat het tot de dood leidt, niet tot leven!
Ze onthullen niet direct dat het uiteindelijk om een DNA-transformatie gaat. Daar zijn andere maçonnieke symbolen voor.
Er is een Royal Arch-graadritueel dat het triple helix-DNA uitbeeldt. Je kunt meer lezen over wat het ‘Drie keer Drie’-ritueel wordt genoemd en zien wat heksen zullen herkennen als het uitspreken van een spreuk. Dit ritueel vertegenwoordigt de vereniging van de zonen van god en de dochters van mensen, de vermenging van “zichzelf” (zonen van god) met het zaad van mensen. (Boek Genesis). Het zijn eigenaardige ontwerpmodellen een driestrengige DNA-structuur! In de afbeelding zie je de slangen (in de hemel) die het ook modelleren, in de vorm van de bekende triquetra- en fleur-de-lis-symbolen. Dit zijn allemaal symbolen van het DNA-transformatieschema!

Een belangrijk onderdeel van het ‘drie keer drie’-ritueel is het uitspreken van de verborgen geheime naam van God, terwijl ze fysiek de verbeterde DNA-triplexstructuur modelleren. Heb je de letter “G” opgemerkt in het primaire vrijmetselaarsvierkant en kompassymbool? Het is algemeen bekend dat de “G” de geheime naam van God vertegenwoordigt. (NIET de WARE GOD). De twee symbolen zijn één. De voortplantingsdaad wordt in beide afgebeeld en dit omvat de goddelijke transformatie van de mens naar een triple helix DNA-structuur!

Gods naam in je dna

https://www.bitchute.com/video/IMKegmQHeEjA/

RealWeekendWarrior

Adriaan W.
1 maand geleden

“De WHO “markeert” mensen die niet gevaccineerd zijn tegen Covid”
Deze keer géén gele ster maar een on hackbare digitale code, de methode verandert maar de bedoeling is hetzelfde de nieuwe vijanden van het vierde reich worden gemarkeerd, wanneer beginnen de razia’s en trappen ze mijn voordeur in.

Qvic
Qvic
1 maand geleden
Antwoord aan  Adriaan W.

@ Adriaan W.,
Ik had het anders gelezen, diegenen die nu volledig gevaccineerd zijn hebben de code Z28.311 en diegene die wel gevaccineerd is maar niet volledig de code Z28.310 hebben. Diegene die zich nooit hebben laten vaccineren, zijn nooit gemarkeerd. Dan is hun status onbekend.

Chris Dirick
Chris Dirick
1 maand geleden
Antwoord aan  Qvic

Dat maakt niet uit Qvic, als je status niet bekend is betekent dat gewoon dat je niet geprikt bent. Linksom of rechtsom, ze hebben je bij de ballen!

dirk
dirk
1 maand geleden

De Amerikanen trekken de kar want je komt zonder spuit dat land nooit meer binnen.

anoniem
anoniem
1 maand geleden

Onmiddelijk uit treden uit de WHO, EU, Bilderburg en contact met het WEF bestraffen met landverraad. Alle contracten met Big Farma, opzeggen en al het tuig berechten voor de grootste misdaad tegen de mensheid ooit!!!