We zijn nu in oorlog met de grootste kernmacht ter wereld zonder dat de Tweede of Eerste Kamer daar over gestemd heeft, of u iets gevraagd is.

Mark Rutte zei maanden geleden al dat het ‘onze oorlog’ is, maar dat is het niet. Het is de oorlog van een wanhopig op zijn laatste benen lopend Amerikaans Imperium. En onze extreem kwaadaardige, of debiele, politici doen allemaal of het de normaalste zaak van de wereld is.

Het is niet normaal.

Om oorlog te voeren tegen de gevaarlijkste kernmacht ter wereld. Het is levensgevaarlijk en moet zo snel mogelijk stoppen. Oorloghitsers als Sjoerd Riemer Sjoerdsma en Jan Paternotte begrijpen misschien niet dat Nederland en specifiek Rotterdam, een van de primaire doelen is van de kernmacht Rusland, omdat Rotterdam dé aanvoerroute is voor Amerikaans materiaal en personeel.

Stel je even voor wat er gebeurt als de Ruskies een atoombom op Rotjeknor flikkeren.

Denk er eens over na.

Een groot deel van de Randstad komt onder water te staan, alle dijken in de buurt begeven het. Er is gaan houden aan. En dan heb ik het nog niet over de directe schade van een kernbom en de fall-out. Ons hele land zal voor decennia onbewoonbaar zijn.

Dat, is waar de psychopaten die ons besturen toe bereid zijn om hun Amerikaanse meesters maar te plezieren. Ze geven geen moer om ons of ons land. Ik weet niet waarom ze zo handelen, maar ik weet wel dat Epstein niet de enige was.

Besef ook dat dit gebeurt is zonder expliciete instemming van de Eerste en Tweede Kamer.

‘Democratie’ is een verachtelijke lugubere grap. Ga vooral stemmen de volgende keer om het beleid te veranderen. Ha ha ha ha.

Na de uitspraken van de Duitse minister van Buitenlandse zaken kan er geen enkele twijfel meer over bestaan dat we in oorlog zijn met Rusland.

Minister van Buitenlandse Zaken Baerbock verklaart Rusland de oorlog – “We voeren oorlog tegen Rusland”

Duitse tanks trekken op naar Rusland

Heeft iemand er bij stil gestaan hoe Russen dat nieuwsfeit waarnemen ?

Ik ben een historisch revisionist en ben van mening dat we gruwelijk zijn voorgelogen over alles met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog, omdat de winnaar de geschiedenis schrijft, maar dat voert veel te ver voor dit stukje.

Denk je in hoe Russen het zien als Duitse tanks optrekken naar Rusland. Het leidt ongetwijfeld tot een fenomeen dat bekend staat als ‘Rally around the Flag’, de Russen zullen nóg eensgezinder worden.

Die 100 tanks zullen zonder veel problemen tot schroot verwerkt worden. Oekraïne heeft al gevraagd om meer luchtafweer en vierde generatie jachtbommenwerpers, na de toezegging van tanks. Nederland nam het voortouw om de levering van F-16’s bespreekbaar te maken.

Alles wijst op een totale NAVO-Rusland oorlog

Niemand in Nederland wil dat en toch gebeurt het. Als ik de reacties bekijk onder tweets van Sjoerdsma, Paternotte, of het ministerie van defensie, is er unanieme tegenstand. Iedereen is tegen. Het kost moeite om tussen de duizenden reacties er eentje te vinden die de oorlogswaanzin onderschrijft.

Democratie is prachtig toch ? Helaas mogen we ons nooit uitspreken over kwesties die er toe doen, want dan zou de uitslag heel anders uitpakken dan de heersende kliek voor ogen heeft.

Ga vooral stemmen de volgende keer om het beleid te veranderen. Ha ha ha ha. (Sorry, dat had ik al gezegd).

Dat de Globalisten er tegen zijn is zeker, of we dan nog in leven zullen zijn niet.

De enige troost die we nog hebben is dat Rutte, Sjoerdsma en Paternotte zichzelf ook ‘ontvolken’ als ze zo doorgaan.

Gerechtigheid heet dat.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ja, het is WW3. We zitten er midden in:

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

17 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Demoncratie: niet alleen heeft het volk niets te zeggen, maar zelfs de tirannen die aan de macht zijn, zijn zelf nooit verantwoordelijk voor hun daden, want als hun termijn uit is, gaan ze gewoon gezellig op pensioen, om van hun welverdiende fortuin te genieten, en nooit kraait er een haan over hun misdaden, nooit worden ze gestraft voor hun misdaden.

godsrighthand
godsrighthand
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

klopt helemaal… kijk maar eens naar die Tony Blair…. de vuilste hond van het VK

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  godsrighthand

Er loopt daar nog een hond rond:

Rishi Sunak vertaald naar Sanskriet: धनिकः कुक्कुरः 
Vertaald: De Rijke Hond

https://translate.google.com/?sl=sa&tl=nl&text=%E0%A4%A7%E0%A4%A8%E0%A4%BF%E0%A4%95%E0%A4%83%20%E0%A4%95%E0%A5%81%E0%A4%95%E0%A5%8D%E0%A4%95%E0%A5%81%E0%A4%B0%E0%A4%83&op=translate

crelis
1 maand geleden
Antwoord aan  godsrighthand

En gerd jan segers

JollyJoker
JollyJoker
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Toch wel vrees ik.
Zou jij in hun schoenen willen staan wanneer zij voor hun grote Rechter komen te staan? Ik niet.
Eeuwig duurt nl. wat langer dan die 85 jaar dat ze hier belangrijk lopen doen.

Marco "
Marco "
2 maanden geleden

Rotterdam , ja / Vlissingen eventueel ( ook een doorvoerhaven ) & in Zeeland gedenken ze 1 Feb. 70 jaar geleden watersnoodramp ; zie het al gebeuren .

Onze krijgslustige bewindvoerders denken vanaf veilige afstand ,
van alles te kunnen roepen en sturen !

Adriaan W.
2 maanden geleden

Over democratie gesproken, sinds de slaapkoppen als kiezers de Nederlandse soevereiniteit aan Brussel overgehevld hebben zijn we met zijn allen in een parallelle universum terecht gekomen gelijkend op het rampjaar 1672.
Ministeriële verantwoordelijkheid
De ministeriële verantwoordelijkheid houdt in dat ministers, gezamenlijk en afzonderlijk, verantwoording aan het parlement afleggen voor hun beleidsdaden. Zij alleen zijn (politiek) verantwoordelijk voor wetgeving en beleid. De Koning, die tevens deel uitmaakt van de regering, is dat niet. De staatssecretarissen zijn eveneens politiek aansprakelijk.

Bernardo A.
Bernardo A.
2 maanden geleden

Ik legde gisteren op een andere site al uit, dat je met ca. 35 raketten -goed neem er 70 om zeker te zijn- onze elektriciteitsvoorziening en infrastructuur zo rampzalig kunt treffen, dat je de Nederlandse regering op de knieën krijgt. Dat wordt een oorlog die je dus nooit gaat winnen en de schade blijft maar oplopen. En na die oorlog is er geen economie meer, waarmee je voldoende geld verdient om de boel weer op te bouwen.

Dan zijn de havens van Goes tot Amsterdam uitgeschakeld voor elke oorlogsinspanning van betekenis. Zoiets kan je ook in België en Duitsland doen. Dan krijgen de Amerikanen hun spullen niet meer op tijd op “de juiste plaats”.

Bijkomend gevolg is, dat veel Europeanen dan wel in opstand gaan komen. Eerst zullen ze woedend zijn op Poetin, maar daarna gaat het verstand werken.

Je ziet het wereldbeeld kantelen en de USA begint wereldmacht-af te worden. En ze dreigt Europa mee te slepen in haar val. Zonder een EU, maar met afzonderlijke soevereine staten was het ook nooit zover gekomen.

Anna
Anna
1 maand geleden
Antwoord aan  Bernardo A.

Amerika is nog veel gemener: zij hitst ons op om deze oorlog te voeren en vernietigd onze westerse economie door Duitsland totaal zonder gas te zetten, en de pijpleiding te bombarderen…… en wij laten ons als een schaap meevoeren deze hel in…… en Amerika vecht deze oorlog uit in ons wereldeel
juist Europa zal de hardste klappen krijgen als er nucleaire wapens gebruikt gaan worden. Van Amerika zal niets meer overblijven…… financieel gaat het ook kapot met het “ nieuwe geld stelsel “ van de BRICS landen en China.
Misschien komt een oorlog onze regeringen wel goed uit want er is zoveel gekonkel, onrecht en onoplosbare problemen. Wij hebben geen regering meer die er voor ons is. Werkt en denkt, wij hebben een zetbaas hier van Amerika / het. WEF die zijn / hun oorlog door onze overheid laat uitvechten. Rutte voert meer de agenda punten van buitenlanders uit dan wat wij hier als burgers nodig hebben.

Er wordt hier Rotterdam genoemd als evt. doelwit, er zijn Drie grote doelen in west Europa. En dan is Rotterdam niet eens nodig.
Brussel met de EU en de NAVO
Londen,
en. Parijs.

Dee
Dee
2 maanden geleden

Iedereen is tegen? Waar blijven de protesten tegen de oorlog en tegen de hoge energie en voedselprijzen en ons belastinggeld dat naar de ukkies gaat om daar bloed te vergieten? Waar zijn de ‘wakkere wappies’ gebleven om op te komen voor onze levens en onze vrijheid? Ik zie ze niet en nergens. Is iedereen weer in slaap gesukkeld? Of zit iedereen bibberend met knorrende maag thuis weer de NOS te geloven? De stilte is oorverdovend! Of is dit de zogenaamde ‘stilte voor de storm’? Of is iedereen al voortijdig getroffen door de komende fallout? Of wacht iedereen gespannen op 15 maart om gelaten alweer bedonderd te worden. Want reken maar, die stembiljetten verdwijnen gewoon als exelletje in een computer waarna de door hen gewenste partijen gewoon weer als winnaar uit de bus komen. En dan halen wij onze schouders op en wachten wij op een ijskoude, zeer donkere winter. En dan kan ik niets anders zeggen dat dat dan welverdient is. Verdient aan ons eigen stilzwijgen.

de oprechte
de oprechte
1 maand geleden
Antwoord aan  Dee

protesteren heeft geen zin, je wordt in elkaar geknuppeld of ze lachen je uit. Nederland spontaan in standstill door bevolking dat kan wat uithalen.

Dee
Dee
1 maand geleden
Antwoord aan  de oprechte

En toch wisten wij elkaar tijdens de corona plandemie wel te vinden. Laten wij ons zo gemakkelijk uit het veld slaan?
Blijkbaar wel dus.
Zoals we eerst massaal doodsbang naar de gifprik renden, rennen we nu blind en doof een nucleaire afgrond in.
Nou ja, misschien is dat laatste dan toch een snellere manier om te sterven…

Adriaan W.
1 maand geleden
Antwoord aan  Dee

Dee 13 uren geleden

Het grootste gedeelte van het publiek is randdebiel of bang (zeg geen volk meer omdat de samenstelling zó veranderd is met 6 miljoen vreemdelingen sinds 1975 toen het Straatsburg akkoord geratificeerd werd door het zooitje Europese idioten die de voorloper vormden van het huidige monstrum EU genaamd) oil for immigration.

Dee
Dee
1 maand geleden
Antwoord aan  Adriaan W.

Ja, verdeel en heers. En we stonden erbij en keken er naar. Welvaart maakt lui.

JollyJoker
JollyJoker
2 maanden geleden

We hebben wellicht nog één hoop, namelijk dat de Rus niet zo slecht is als ons altijd wijsgemaakt is en dat zij heel gericht te werk gaan, de zgn. ‘leiders’ (lees: ruggegraatloze zakkenvullers) aanpakken en ons burger verder ongemoeid laat. Net zoals Poetin ook geen interesse in het land Oekraïne heeft maar alleen grote schoonmaak houdt onder de Nazi en Azov klootzakken.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  JollyJoker

Met een beetje pech laat hij het aan Erdogan over. Die kan dadelijk fluitend Europa binnenwandelen zodra het westen al haar wapens in de Ukraine gepomt heeft. En Erdogan heeft zo zijn plannen voor 2023 en hier de nodige appeltjes te schillen. En zijn moslim soldaten zijn hier al binnen.

Peter
Peter
1 maand geleden

Stelletje dienstweigeraars met een grote bek en zonder verstand ,Ollongren, von der Leyen en Bearbock dommere wijven als die kan je niet vinden.