De man die waarschijnlijk het meest heeft verdiend aan de vaccinatiecampagne met de mRNA-spuiten van BioNTech/Pfizer komt nu, na tweeënhalf jaar, met de tekortkomingen ervan. De oligarch investeerde in oktober 2019 in BioNTech en verdiende er honderden miljoenen aan, samen met zijn andere farmaceutische investeringen.

De oprichter van Microsoft was een van de architecten van de Corona-pandemie en heeft waarschijnlijk meer invloed op het rampzalige wereldwijde pandemiebeleid dan enig ander persoon. Hij heeft nu eindelijk toegegeven dat de mRNA shots die hij al twee jaar promoot niets anders zijn dan verlopen farmaceutisch afval, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

In zijn privéjet deze week voor een persoonlijke ontmoeting met het Lowry Institute in Australië gaf de zogenaamd koolstofbewuste Gates toe dat vrijwel niemand baat heeft bij de vaccins, vooral niet de meest kwetsbare bevolkingsgroepen.

“We moeten ook de drie problemen met de [mRNA] vaccins oplossen,” zei Gates. “De huidige vaccins houden infecties niet tegen. Ze zijn niet breed-spectrum, dus je verliest bescherming als er nieuwe varianten opduiken, en ze hebben een zeer korte werkingsduur, vooral bij de mensen die er toe doen, namelijk ouderen.”

Het relevante gedeelte begint bij 54:30

Gates geeft dus toe dat de vaccins niet kunnen worden aangepast aan de snel evoluerende varianten, dat ze snel hun werking verliezen en dat ze de overdracht niet stoppen. En ze werken niet op het enige deel van de bevolking dat risico loopt.

Dit is een ongelooflijke ommezwaai van de man die ooit vaccinatie aanprijst als de remedie tegen het coronavirus, door te zeggen dat “iedereen die het vaccin neemt niet alleen zichzelf beschermt, maar ook de overdracht naar anderen vermindert en de samenleving weer normaal laat worden”.

Bill Gates: ‘We hebben iedereen genaaid – Het was gewoon de griep’


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bill Gates: Dit was een test om te kijken of het klootjesvolk de leugens van hun criminele politici zou geloven en gehoorzamen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

Als we 15% van de wereldpopulatie kunnen terugdringen met “vaccins” en reproductif medical healtcare dan hebben we heel goed ons best gedaan waren min of meer zijn woorden op een Ted talk bijeenkomst.

15% is ongeveer 1,2 miljard mensen berekend naar de wereldpopulatie vandaag.

Sinds kort zijn de wereldwijde geboortecijfers lager dan de wereldwijde sterftecijfers.

Is dat toeval?

walhalladome
walhalladome
2 maanden geleden

Waar die injecties wel heel goed voor zijn is genocide, dat heeft hij ook al veel eerder gezegd. Moet ik nu verbaasd zijn? Bill Gates is bezig met het uitmoorden van de wereldbevolking. Je zou nooit met zo’n monster moeten praten. Er is maar één weg voor dit tuig, recht terug naar de hel!

Balou
Balou
2 maanden geleden

Ophangen, heel dat tuig!

Matt
2 maanden geleden

Probeert hij nu, op zijn bekende schijnheilige manier, om onder de, zeker komende tribunalen, uit te komen?
Je weet wel wat ze zeiden bij N1: we hebben het niet geweten…

Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 maanden geleden

Mind Control Using Sound Waves / Official Davos 2023

Waterman “Gouden Eeuw van Saturnus” Het Qualcomm-logo is Waterman Weegschaal Cryptocurrency-logo is Waterman, de Gouden Eeuw geregeerd door Saturnus vereist acceptatie van het merkteken van het beest. 5G-netwerkaannemer Crown Castle gebruikt een logo met een doelwit bovenop een mobiele telefoon. Gerichte mobiele telefoonenergie op 60 Hz zorgt ervoor dat zuurstofmoleculen resoneren, de trillingen voorkomen dat hemoglobine zich hecht aan zuurstofmoleculen in rode bloedcellen. Jezus zei: “Het leven zit in het bloed” – dit is gerichte dood door verstikking in het bloed. IJzer is magnetisch, EMF-golven zijn elektriciteit die reageert met magnetisch ijzer, waarbij hoge frequenties worden gemoduleerd met behulp van laagfrequente ELF-golven die een groot aantal ziekten kunnen veroorzaken, variërend van hartkloppingen, staar (hoornvliezen kunnen de warmte niet reguleren), mist in het hoofd, alzhemers, onvruchtbaarheid (kinderen van Mannen film) ) en anderen.
Millimetergolven bij een laag vermogen worden geblokkeerd door de huid, waardoor vitamine D-productie wordt voorkomen – waardoor rachitis ontstaat!

Vogels, bijen en insecten, (vooral bijen) planten, bomen, peulvruchten, bacteriën, vissen, weekdieren, vogels worden negatief beïnvloed door RF-straling. “Magnetietkristallen” reageren met RF-energie (elektriciteit) en worden zowel in hemoglobine als in chloroplasten aangetroffen. Het lichtgroene “Chloro”-paard waarop “Death” volgt, komt voor de geest en in ieder geval voor degenen die niet voldoende chloroformed zijn zoals Dorothy in de Opium Papavers. (Tovenaar van Oz).

Sterke waanidee

ELF-golven (Extremely Low Freq/Long Wavelength) die worden gebruikt om hoge frequenties te moduleren, zoals 5G Global Broadband-signalen die naar 5G-torens worden gestuurd (500K-torens alleen in de VS) en WiGig-routers die die signalen naar alle mobiele telefoons/mobiele telefoons sturen die de hersenen enkele centimeters binnendringen, het produceren van stemmen in het hoofd (bijv. Manchurian Candidates), Mind Control of Death (volledige verzwakking van het signaal in iemands hoofd, ook wel “exploderend hoofd” genoemd).

Freescale/Blackstone Group KL-03 Kinetis Microchip is een radiofrequente microchip die alomtegenwoordig is in het internet der dingen, ingebed in elk RF-apparaat, inclusief commerciële vliegtuigen (getest op MH-370), treinen, krachtcentrales, geldautomaten, brandstofstations, atoomenergie Planten (getest in Fukushima’s koelvloeistofkleppen) enz. Zwarte stenen vertegenwoordigen afgewezen kandidaten in de vrijmetselarij.
Meer dan 100.000 5G-celtorens met 400KVA (400.000 watt) transformatoren, illegaal geïnstalleerd (Posse Commitatus Act verbiedt het gebruik van Amerikaanse militairen tegen burgers) door het Army Corp of Engineers op civiele zendmasten; Op welke manier? FCC-voorzitter Ajit Pai is advocaat bij Verizon. WiFi-routers gebruiken 20MW stroom; 4G mobiele telefoons 300MW; 5G WiGig-routers.
5G Cell Towers hebben een enorme hoeveelheid overtollig vermogen beschikbaar dat niet nodig is voor communicatie. Het overtollige vermogen kan en is gebruikt om aardbevingen op diverse plaatsen te veroorzaken (Matteüs 24 bijv. Haïti, Fukushima, Indonesië, Nepal, Sichuan, China, Concepcion Chili), vulkaanuitbarstingen en weersveranderingen (Katrina, Sandy, enz.).

Apple is Apollyon “Vernietiger” van Openbaring 9:11. Het Cupertino-hoofdkwartier van $ 5 miljard van Apple heeft de vorm van een Q (Duits voor Quelle “Bron”), een sperma dat wordt geblokkeerd voor het bevruchten van een eicel. Typ 11Q13 in Wingdings 2 vertaler. Q is Duits voor Bron, gezien in Qumran, het hoofdkwartier van de gnostische Essenen. Q-beweging. Q was ook James “007” Bond’s Gadget Master – hij had “License to Kill”. 11Q13 Prins Melchizedek Scroll kan in je opkomen?
Qualcomm-advertentie voor 5G “Wanneer zal het snelle van vandaag morgen langzaam zijn?” “Wanneer zal?” WW is de onderkant van het Qualcomm-logo met 2 M’s die het symbool vormen van Waterman, uitgehouwen in de Obelisk in de St. Sulpice-kathedraal. maak Jezus vast aan de boom. Q = 17 en 17 is het nummer van het bewonderenswaardige sacrament dat te zien is in MH-17.

Artemis is de Godin van Hekserij, Vruchtbaarheid, Bevalling en de Jacht – het Hoogste Huis van de Tempel in Washington DC is het initiatiecentrum voor Soevereine Luciferiaanse Vrijmetselaars. Het Artemis-logo heeft de vorm van het vrouwelijk voortplantingsorgaan.
Verborgen in de Farm Bill-wetgeving van $ 700 miljard van 2018 zijn federale kredieten voor 5G aan Crown Castle, een in Houston gevestigd internationaal bedrijf dat wordt gefinancierd door internationale bankiers, immuun voor EMF-aansprakelijkheid als gevolg van dood, kanker, reproductieve gezondheid, inbreuk op privacykwesties via 5G-celtorens en Slimme meters. Crown Castle is ook immuun voor nationale en lokale wetten, waardoor de installatie van 5G-torens wordt voorkomen. De FCC keurde een onwettig bevel goed dat steden de herziening van 5G-installatie beperkt. De Amerikaanse grondwet nadert zijn einde.
Internationale banken JP Morgan-Chase, Bank of America, Goldman-Sachs enz. Kopen crypto-valuta’s op en investeren in Blockchain-technologieën. “The Internet of Things” is gebaseerd op elektriciteit en rekenkracht. Jezus sloeg de rollen om en draaide de rollen om met de waarschuwing “De liefde voor geld is de wortel van alle kwaad”.

Ik denk misschien aan Stephen King’s “Children of Men” en Scientology’s “Handmaid’s Tale”. Aan de top staan ESAU (Edomieten), waarvan werd geprofeteerd dat ze “heerschappij” zouden verkrijgen (Genesis 27:39-41) en zouden leven van het vet van de aarde, dwz; “Rijkdom”. Rothschild is synoniem met International Banking, aangezien de naam Red Shield betekent, net als Edom. goedkeuring van de “Rode Zespuntige Ster” van Saturnus en “666” op het “Telhuis”.

Signalen die vanaf phased array-antennes naar individuele telefoons/computers worden gestuurd, maken anonieme, persoonlijke aanvallen mogelijk. 5G-modems in huizen, scholen, commerciële vliegtuigen, werkplekken en ‘hubs’ die om de paar blokken worden geplaatst, geven informatie door van tienduizenden satellieten in een lage baan om de aarde, allemaal goedgekeurd door de United Nations International Telecom Union. Waarom Artemis? Artemis/Diana is de godin van Hekserij en de Jacht; de tempel van Artemis/Diana in Efeze, Turkije, was een van de 7 oude wereldwonderen; Eunuch (steriele) priesters van cebele die de koningin van de hemel dienen, een structuur die in Washington DC is gerepliceerd door het Supreme House of the Temple waar Luciferiaanse vrijmetselaars soevereiniteit verkrijgen. 5G Mobile World Congress 26 februari – 1 maart 2018 in Barcelona (afgescheiden republiek Catalonië) kondigde uitrol in de VS aan vanaf eind 2018. Uitrol in China, Zuid-Korea en Japan in 2019; India 2020. Mtg’s van de World Radio Council worden om de 3 jaar gehouden; Okt-22 nov 2019 was in Sharm El-Sheikh, Egypte, de thuisbasis van de nep-Mt Sinai en het St. Catharine-klooster.

“4e Beest van IJzer slacht het grootste deel van de mensheid af” (Dan 7:7)
IJzer in hemoglobine is magnetisch en wordt beïnvloed door magnetische velden. De eerste Chaldeeuwse priesters “Konn-Torrs” waren zich terdege bewust van het magnetische veld van de aarde, de zonnestraling (elektronen) gevangen in het magnetische veld van de aarde, wat verhindert dat alles leeft van, reizen naar of van de aarde. De controle van het elektromagnetische veld wordt gebruikt om de aarde te vernietigen; Jezus keert terug naar “Vernietig hen die de aarde vernietigen” (Openbaring 11:8) waarschuwde “Tenzij die dagen worden ingekort, zal geen vlees worden gered” (Matteüs 10:36) “Die dagen” zijn hier.