Een toptechnocraat van de EU heeft Elon Musk gedreigd met “sancties” als hij vrije meningsuiting op Twitter toestaat, omdat de miljardair zich niet “fatsoenlijk heeft gedragen”.

De opmerkingen werden gemaakt door Vera Jourova, vice-voorzitter van de Europese Commissie voor waarden en transparantie, tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van globalisten in Davos, meldt Summit News.

“De tijd van het Wilde Westen is voorbij”, zei Jourova tegen EuroNews. “We zullen de Digital Services Act [DSA] hebben. We zullen de Praktijkcode hebben als onderdeel van deze wetgeving.”

“Dus, nadat de heer Musk Twitter heeft overgenomen met zijn ‘vrijheid van meningsuiting absolutisme,’ zijn wij ook de beschermers van de vrijheid van meningsuiting,” voegde ze eraan toe. “Maar tegelijkertijd kunnen we bijvoorbeeld illegale content online en dergelijke niet accepteren. Onze boodschap was dus duidelijk: we hebben regels die moeten worden nageleefd, anders volgen er sancties.”

Jourova’s rechtvaardiging is een complete misvatting omdat illegale inhoud al verboden is op Twitter. Ze probeert duidelijk illegale inhoud te verwarren met uitingen die de EU niet bevallen in een poging de twee niet van elkaar te onderscheiden.

In een apart video-interview suggereerde Jourova dat Musk zich niet “fatsoenlijk” had gedragen zoals zijn voorgangers bij Twitter. Met andere woorden, hij weigerde te buigen voor globalisten die willen dat hun draconische censuuragenda opnieuw wordt opgelegd.

“Wij hebben de regels die moeten worden nageleefd en anders zullen er sancties volgen,” blafte Jourova, een ongekozen bureaucraat.

Jourova heeft eerder in Davos voor controverse gezorgd toen zij voorspelde dat Amerika binnenkort dezelfde wetten inzake haatzaaien zou hebben als Europa, waarbij zij in feite opriep tot de afschaffing van het Eerste Amendement.

“Illegale haatzaaierij, die jullie binnenkort ook in de VS zullen hebben.

Tijdens de hele elitaire top hebben technocraten het idee naar voren geschoven dat er voortdurend moet worden opgetreden tegen “haat en verkeerde informatie”, een verzonnen rechtvaardiging die bedoeld is om uitingen te censureren die kritiek hebben op hun eigen agenda om een nieuwe wereldorde te creëren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Elon Musk publiceert “Twitter Files” die een krankzinnige regeringssamenzwering laten zien die verder gaat dan wat iemand zich kan voorstellen

4.5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
2 maanden geleden

Vrouwenquotum in actie.

Petra
2 maanden geleden
Antwoord aan  Adriaan W.

Dit zijn niet het soort Vrouwen die ik graag op bestuursniveau zie.

Adriaan W.
2 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Juist Petra de bestuurlijke politieke elite van Nederland hebben ook een stel van deze exemplaren, bijv. Minister van de Wal ect. Het zal mede aan de ambitie van deze vrouwen liggen om hen zó in zulke posities te brengen, niets gebeurt bij toeval n.m.m.

Lord of Hosts
Lord of Hosts
2 maanden geleden

Musk is een lakei van de macht, en hij speelt een rol.
Niet alleen het “treintje van Musk” heeft hem ontmaskert.
Die hele “NASA Ruimtevaart” incl. Die satellieten en ruimtestation, die zich in de ruimte bevinden, behoren tot de megaleugens die nuttig zijn om triljoenen dollars binnen te harken en de wereldbevolking te bedriegen.
Elon Musk mag het gezicht zijn van deze megafraude, dat legt hem geen windeieren…

Adriaan W.
2 maanden geleden
Antwoord aan  Lord of Hosts

Jeff Bezos, staat bekend om zijn duivelse uitspraken hij gaat een grens te ver, niemand interesseert zich blijkbaar hierom.

Lord of Hosts
Lord of Hosts
2 maanden geleden
Antwoord aan  Adriaan W.

Ook Jeff Bezos is een slaaf, net als wij, maar wel een zeer goed betaalde.
Een zeer nuttig instrument dus. Hij mag het gezicht zijn voor het elimineren van de kleinere concurrenten van de Multinationals van Wallstreet. De mkb-bedrijven over de hele wereld zullen op den duur volledig verdwijnen. Neen, Jeff Bezos is geen eigenaar van Amazon. Hij mag het gezicht zijn van Amazon.
Wanneer de mensheid er plotseling achter komt dat alles wat we denken te weten gebaseerd is op leugens…

Adriaan W.
2 maanden geleden

Off topic maar toch interessant om te lezen hoe de rooie rotzakken en Groene idioten een totaal andere ideologie opeens aanhangen.

Goed gehumeurd: Groenen-leden vieren tankleveringen aan Oekraïne

Groene partijleden reageren op sociale media enthousiast op het regeringsbesluit over tankleveringen. Herinneringen aan de partij dat de export van wapens naar oorlogsgebieden niet erg bevorderlijk is voor de vrede, zouden alleen bedoeld zijn om “schade aan te richten en aan te zetten”.

https://rtde.xyz/inland/161021-bombenstimmung-gruenen-mitglieder-feiern-panzerlieferungen/

Jean
1 maand geleden

Wie denkt zij wie ze is