Met het beruchte gain-of-function-onderzoek experimenteert Pfizer op eigen kracht met Covid-mutaties. Voor nieuwe mutaties zouden nieuwe vaccins nodig zijn. Pfizer heeft echter een andere naam gevonden voor gain-of-function-onderzoek.

Pfizer onthulling door Amerikaanse onderzoeksjournalisten “Project Veritas”! In een video vertelt de onderzoeksdirecteur van de farmaceutische gigant dat ze eraan werken om Covid op een gecontroleerde manier te laten muteren. Zodat je vervolgens nieuwe vaccins kunt ontwikkelen. En natuurlijk verkopen, schrijft Thomas Oysmüller.

“Waarom muteren we het niet gewoon zelf”

Jordon Tristhon Walker legt in de video uit dat je het natuurlijk niet aan het publiek vertelt. In de opname zei de Pfizer-man verder: “Vertel het niemand, je moet me beloven dat je het niemand vertelt.” En dan:

“”Een van de dingen waar we aan denken is, waarom muteren we het [COVID] zelf niet, zodat we preventief nieuwe vaccins kunnen ontwikkelen? Dus dat moeten we doen. Maar als we dat doen, bestaat het risico dat – zoals u zich kunt voorstellen – niemand wil dat een farmaceutisch bedrijf die verdomde virussen muteert.”

Maar Walker is zich bewust van het risico dat Pfizer hier neemt. En geeft ook ronduit toe dat hij zelf denkt dat het virus uit het lab komt:

“Je moet heel gecontroleerd zijn om ervoor te zorgen dat dit virus, dat je muteert, niet leidt tot iets dat zich overal verspreidt. Ik vermoed dat het virus zo is ontstaan in Wuhan, om eerlijk te zijn. Het is niet logisch dat dit virus uit het niets verscheen. Dat is onzin.

Over de staat van “onderzoek”, zei Walker:

“Van wat ik heb gehoord, optimaliseren ze [de wetenschappers van Pfizer] het [de COVID-mutatieprocedure], maar ze gaan langzaam omdat iedereen erg voorzichtig is – ze willen het natuurlijk niet te veel versnellen. Ik denk dat ze het ook gewoon als een verkennende maatregel proberen te doen, want je wilt natuurlijk niet adverteren dat je toekomstige mutaties aan het maken bent.”

Gerichte evolutie

Project Veritas zegt interne Pfizer documenten te hebben gezien die Walker’s verklaringen zouden bevestigen.

“DirectedEvolution”, evenzeer als “gerichte ontwikkeling” of beter waarschijnlijk “gecontroleerde mutatie” is trending op het internet. Je zou natuurlijk ook kunnen zeggen “gain-of-function” onderzoek.

Jim Pfaff, een Amerikaans politiek adviseur met miljoenen volgelingen vat het zo samen: “Pfizer gebruikt “gain-of-function” onderzoek in zijn vaccinonderzoek voor de “directedevolution” van vaccins.” Hij beweert dat Google de openbaarmaking al censureert. Project Veritas denkt dat ook.

De eerste tweet van Project Veritas heeft 12 miljoen mensen bereikt, in iets meer dan 12 uur. De onthulling gaat momenteel viraal. De Britse tabloid “Daily Mail” heeft het al gemeld. Na minder tijd verdween het artikel echter weer van het net – geruisloos.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Pfizer documenten vrijgegeven terwijl u naar Oekraïne keek – Ontelbare doden, bijwerkingen, miskramen

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rudolf
Rudolf
2 maanden geleden

Natuurlijk doen ze dat ! Dat zit ook gewoon ingebakken in ons hele kapitalistische systeem en verdienmodel : niet enig soort van moraal in het algemeen belang, maar afhankelijk maken, winst maken en blijven verdienen is hoogste doel en werd en wordt ook in economische theorieën als de primaire motor van economie beschouwd… Wat natuurlijk een denkfout is : primair, aan de basis liggen wederzijdse stimulering en waardering en van elkaar op aan kunnen..elkaar wat–het leven–gúnnen !.Zonder dat overleeft geen kind de eerste jaren, valt er niets degelijks op te bouwen,gaat alles te gronde door bedrog/corruptie van alle aard en eindeloze alles afbrekende strijd. Wat we nu wereldwijd dus zo’n beetje zien.. Zolang en zodra profijt boven het eerlijk leveren van kwaliteit, eerlijk gezond bijdragen vanuit win-winprincipe gaat zitten we op de weg naar (zelf)destructie, de totaalafbraak…het parasiteren op en ten koste van al het andere en uiteindelijk ook onszelf… Simpel zat !

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

En nu zegt deze zwarte homo dat hij alles verzonnen heeft, om indruk te maken op zijn “date”:

https://www.zerohedge.com/political/directed-evolution-pfizer-rd-exec-says-covid-19-created-wuhan-cash-cow-company

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

En deze halve gare is dus Pfizer’s Wereldwijde “Director of Research and Development, Strategic Operations en mRNA Scientific Planning” ???

Denk daaraan de volgende keer wanneer je apotheker je een Pfizer pil wil aansmeren