De bendeoorlog in Stockholm groeit snel en leidt nu tot explosies, brandstichtingen en schietpartijen, zelfs op plaatsen die voorheen als vrij rustig werden beschouwd. Fria Tider is benaderd door bewoners in verschillende delen van de regio Stockholm die het leven beschrijven als leven in een oorlogsgebied.

Jordbro is onze nieuwe Noord-Afrikaanse kolonie, midden in een stervend Zweden, zegt een man.

Omgeven door de bossen van Södertörn werd Jordbro ten zuiden van Stockholm vroeger beschreven als een rustig, maar misschien een beetje saai, stadje.

Maar dat is niet langer het geval. Op 4 januari werd in Jordbro een 25-jarige man doodgeschoten en liep een andere man levensgevaarlijke verwondingen op.

Toen de politie deze zondag een willekeurige controle uitvoerde op een auto in de buurt, ontdekte zij dat de auto vol zat met criminele immigranten en vuurwapens. Onder hen een 14-jarige die “een bedrag van zes cijfers wilde innen door iemand te beroven“, aldus Aftonbladet.

Vier mensen werden gearresteerd. En afgelopen nacht werden in heel Jordbro explosies gehoord toen ontevreden criminelen gebouwen en auto’s in brand staken en de bewoners wakker maakten.

Ik werd vannacht wakker van gebrul en felle lichtstralen tegen het raam. Het was 1:35 uur. Het was de piketbus van de Stockholmse politie die hier in de tuin rondsnuffelde, zegt een man op de Sandstensvägen in Jordbro tegen Fria Tider.

Ik ging weer slapen, maar om 02:55 was er een grote explosie. Ik dacht, wat hebben ze nu weer bedacht? En buiten zag ik drie politiewagens, twee brandweerwagens en een politieauto aankomen in drie minuten.

Rondom het huis stonden auto’s en gebouwen in brand. De man zegt dat het gebied is veranderd in “een hel” en dat het voelt alsof je in een oorlogsgebied in een ontwikkelingsland woont.

Jordbro is onze nieuwe Noord-Afrikaanse kolonie, midden in een stervend Zweden.

Het nieuwe jaar is gewelddadig begonnen in Stockholm. Op 2 februari werd een poort opgeblazen in Grimsta, iets meer dan een uur later een poort in Bagarmossen. Op 5 januari werd een flatgebouw in Farsta Strand opgeblazen en op 11 januari openden verschillende mensen het vuur in het forensentreinstation Kungsängen.

Op 12 januari werd in Järfälla een flatgebouw beschoten en op 16 januari werd in Solna een man van in de 20 neergeschoten. Een dag later werd in Nytorget op Södermalm het “linkse hipster-restaurant” Faros opgeblazen.

Heel Södermalm werd van de ene op de andere dag racistisch, vertelde een getuige in het gebied na het incident aan Fria Tider.

Een vrouw, ook woonachtig in de wijk, zei:

Ik woon in een huurappartement, maar de helft van mijn buurt heeft vele miljoenen betaald om niet in een multiculturele shithole te hoeven wonen. Maar nu zijn we er, zelfs hier in Sofia. Het is net als in Colombia of Angered (stadsdeel in Göteborg): nu moet je nadenken voordat je in de buurt komt van gebouwen, auto’s of vuilnisbakken buiten. Dingen kunnen altijd en overal ontploffen.

De dag na de bomaanslag in Södermalm werden drie verdiepingen van een kantoorgebouw in de wijk Kista bij een soortgelijke bomaanslag verwoest. En nog een dag later werden twee appartementen beschoten terwijl een man werd ontvoerd in het centrum van Stockholm.

Donderdag werd een man doodgeschoten in Solna, vrijdag werd een trappenhuis in Skarpnäck opgeblazen en dezelfde avond werd een deur beschoten in Fruängen.

De politie zegt nu openlijk dat ze de controle over het geweld van immigranten in de hoofdstad kwijt is en zegt dat criminelen het hebben overgenomen.

Het is een hel, we hebben gefaald, zegt commissaris Gunnar Appelgren tegen Aftonbladet.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Zweden: 4 Eritreeërs die 40-jarige Zweedse vrouw groepsverkrachtten, worden niet uitgezet

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
14 dagen geleden

Het laten terugkeren van de immigranten is een ideale oplossing voor alle problemen:

Het is de oplossing voor de hoge bevolkingsdichtheid, de werkloosheid, de staatsschuld, de criminaliteit, de hoge belastingen, de hoge woningprijzen, het tekort aan huurwoningen, de overbelasting van het leefmilieu, de tekorten in de gezondheidszorg, de overbevolkte gevangenissen, de overbelasting van justitie, de overvolle ziekenhuizen, de hoge prijs van bouwgrond en landbouwgrond, de overvloed aan besmettelijke ziekten, virussen, parasieten, schimmels en bacteriën, de overbelasting van het onderwijs, de dalende kwaliteit van het onderwijs, de terroristische aanslagen, de vervreemding van het volk tegenover de staat, de hoge voedselprijzen, de hoge energieprijzen, de inflatie, de lage arbeidsparticipatie, de verloedering van de steden, de verstedelijking, de overbelasting van onze verkeersinfrastructuur, de overvloed aan dodelijke scheten, het teveel aan stikstof, enz.. enz…

Al deze problemen zouden drastisch verminderen indien we een radicaal terugkeerbeleid zouden voeren.

Dit is een wetenschappelijke waarheid, maar geen enkele onderzoeker mag of wil het zeggen.

Friesecanadees
Friesecanadees
12 dagen geleden
Antwoord aan  Hagar

You really believe, that those freeloaders willEVER return??

Keep on dreaming!

You harvest, from now on till the chaos is complete, what you seeded
We left in late seventies, thank God,

Hagar
Hagar
11 dagen geleden
Antwoord aan  Friesecanadees

Denk maar niet dat je kan ontsnappen aan de immigratiegolf door in Canada te gaan zitten.
Vluchten kan niet meer.

Laatst bewerkt op 11 dagen geleden door Hagar
John
John
13 dagen geleden

Bert van Mokum
Bert van Mokum
13 dagen geleden
Antwoord aan  John

Tranen komen je reet uit bij dit soort beelden. Apart dat er zoveel vrouwen staan. Waarschijnlijk hunkeren ze naar een grote besneden L*L.

Bert van Mokum
Bert van Mokum
13 dagen geleden

Eerst vonden deze mensen het allemaal prima. Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht. Nu de stront de ventilator raakt moeten we schijnbaar een soort van medelijden krijgen met dit soort dwaze ‘Linksen’. Deal with it, idioten. Jullie hebben zelf deze ellende over je afgeroepen. Kan niet wachten op een nieuw bericht dat nog rampzaliger is. Zweden wordt nieuwe islamitische staat zou een summum zijn!

Laatst bewerkt op 13 dagen geleden door Bert van Mokum
Durachuk
Durachuk
13 dagen geleden

Afgelopen maand doorgebracht in Wit-Rusland en alleen maar blanke mensen gezien. Geen woke shit of lbgt….. geneuzel daar, geen raar pratende negers met de broek half op hun kont of bontkraagjes die roepen ” Ik weet waar jouw huis woont”.

Yaroon
Yaroon
13 dagen geleden

Dit is niets meer dan dat waar ze naar toe willen. Dit gaat voor heel veel grote steden de keiharde realiteit worden. Ook kleinere steden tot aan dorpjes rondom diezelfde steden gaan er aan geloven. Nieuwe generaties zullen er mee opgroeien en dit als volkomen normaal zien net zoals nu ook de kleuterscholen in de steden geen ene blank jongetje/meisje meer heeft. Het is helaas klaar en niets meer aan te doen.

Marko
Marko
13 dagen geleden
Antwoord aan  Yaroon

Ondertussen blijft de nato (VS) maar wapens, springstof en munitie via Oekraine verder te verdelen tussen deze bendes.

Friesecanadees
Friesecanadees
12 dagen geleden
Antwoord aan  Yaroon

Alea iacta est=teerling is geworpen
(Leerden we vroeger op gymnasium )

It is the plan of the elite wef
Chaos, economically, demographics ,will and shall be completed

Hagar
Hagar
11 dagen geleden
Antwoord aan  Friesecanadees

Fatalisme helpt ons niet verder

ohje
ohje
13 dagen geleden

Ontwikkeling is komvorm de geldende logica.
Wist men vroeger ook al en massa hypnose werd ook altijd al toegepast.

Okidoki
Okidoki
9 dagen geleden

Misschien moeten ze de walgelijke moraal ridder Bjorn Ulveaus (+benny andersson) (abba)maar eens op de proppen halen, die liep weg in maart 2022 met the ukraine refugees, tijdens een zwaar pro ukraine ondersteunende show waar zelfs een van de laatste abba voyage(saturn) nummers werd daar aan op geofferd!! (niet dat dat nog veel voorsteld)
Die is ja zo pro refugees, laat ze maar bij hem wonen in al zijn huizen die die heeft, ik vind echt dat hij het juiste voorbeeld moet geven.En voor 300 miljoen kan hij ze ook aardig aan het vreten houden.