Een NHS-klokkenluider, die anoniem wenst te blijven, is naar voren gekomen met beschuldigingen dat de NHS-ziekenhuizen tijdens de Covid-19 pandemie niet overweldigd waren, zoals door de autoriteiten en de reguliere media werd gemeld.

De klokkenluider bevestigde ook dat de geringe zorg die tijdens de pandemie werd verleend, neerkwam op nalatigheid en dat de regering en de NHS-bazen het personeel in wezen opdroegen om mensen te laten sterven, of in sommige gevallen te doden via het “End of Life Care”-programma en de sterfgevallen valselijk te bestempelen als zijnde te wijten aan Covid-19, meldt the Expose.

Deze persoon, ‘Dr. John genoemd’, heeft gedurende de hele pandemie gewerkt in centra voor kleine verwondingen en ziekten en in de eerstelijnszorg.

Dr. John beweert dat hij “deze puinhoop vanaf het begin van de pandemie heeft zien ontstaan” en dat de ziekenhuizen tijdens de eerste lockdown eigenlijk uiterst rustig en bijna leeg waren.

“Vroeger zag ik gemiddeld 20 patiënten per dag, dat daalde tot 1 – 2 patiënten tijdens de eerste lockdown. Ik heb zelfs meegemaakt dat een oudere dame met verschrikkelijke botbreuken drie weken na haar ongeluk het ziekenhuis binnenkwam, omdat ze te bang was om het coronavirus op te lopen om eerder naar het ziekenhuis te gaan. Uiteindelijk overwon de pijn de angst.

“Ik heb ook mensen beoordeeld die thuis pijn op de borst hadden en niet verder wilden worden onderzocht omdat ze zo bang waren voor ‘het virus’ dat ze liever een hartaanval kregen dan de infectie of de eenzaamheid om alleen naar het ziekenhuis te gaan.”

De statistieken van de NHS bevestigen zeker de beweringen van Dr. John.

We onderzochten de gegevens voor Eerste Hulp (EH)-bezoeken in de maanden april (Lockdown 1) en november (Lockdown 2) voor 2020 en vergeleken dit met april en november in 2018 en 2019, waaruit bleek dat EH-bezoeken tijdens de eerste lockdown 57% lager waren dan het voorgaande jaar, en EH-bezoeken tijdens lockdown 2 waren 31% lager dan het voorgaande jaar.

  • 2018 – april – 1.984.369 bezoeken EH / november – 2.036.847 bezoeken EH
  • 2019 – april – 2.112.165 EH’s / november – 2.143.505 EH’s
  • 2020 – april – 916.581 EH’s / november – 1.485.132 EH’s

Deze aanzienlijke daling van de opkomst suggereert dat mensen te bang waren om het ziekenhuis te bezoeken als gevolg van de angstpropaganda die in de mainstream media wordt verspreid.

Verder beschrijft Dr. John ook hoe veranderingen in het zorgbeleid ertoe hebben geleid dat patiënten niet de juiste nazorg kregen, met negatieve resultaten voor patiënten en hun families tot gevolg.

Hij stelt dat gebruikelijke vervolgbezoeken niet werden afgelegd en dat ouders het gips van de gebroken ledematen van hun kinderen verwijderden, “ik moet er niet aan denken hoe sommige ledematen er aan toe zijn”.

Hij vermeldt ook dat een verandering in het zorgbeleid ertoe leidde dat een meer dan 80-jarige vrouw permanent invalide werd.

Hij beschrijft een bezoek aan een oudere patiënt die na een heupoperatie slechts één persoonlijke fysiologische follow-up en één telefonische follow-up had gehad. Hij vond haar in bedlegerige toestand, niet in staat om op een commode te gaan liggen, haar waardigheid ontnomen.

“Ik herinner me een bezoek aan een patiënt, een vrouw van in de 80. Ze had slechts één persoonlijke fysio follow-up gehad en één telefonische follow-up na een heupoperatie. Ik vond haar in haar kamer op incontinentiemateriaal, haar waardigheid ontnomen omdat ze bedlegerig was met een vast gedraaid been, niet in staat om over te stappen op een commode. Haar familie was erg overstuur”.

De ondergang van de NHS had niet alleen gevolgen voor Dr. John’s patiënten, maar ook voor hem persoonlijk, want tijdens de vermeende pandemie verloor hij een familielid aan kanker omdat hij niet de nodige zorg kreeg.

“Hij kreeg 7 jaar te leven met zijn ziekte, hij hield het slechts 1 jaar uit in het nieuwe NHS systeem.

“Ik ben ook getuige geweest van de wanhoop van families die hun eigen familieleden eerder zagen sterven dan nodig was door het gebrek aan professionele zorg die geboden had moeten worden. Het is een heel triest jaar geweest waarin ik getuige ben geweest van de teloorgang van de gezondheidszorg.

“Ik heb ook gezien dat patiënten met een beroerte naar huis werden gestuurd zonder enige nazorg. Ik weet ook van een triagebeleid waarbij het personeel gedwongen werd potentieel ernstig zieke mensen naar huis te sturen in de veronderstelling dat zij bij verslechtering van hun toestand zouden worden opgebeld”.

De beweringen van Dr. John worden ondersteund door een rapport van de Care Quality Commission waaruit bleek dat 34% van het NHS personeel onder druk werd gezet om “niet reanimeren” te bevelen aan Covid patiënten met een handicap of leermoeilijkheden. Het beleid leidde ertoe dat mensen met een handicap en leermoeilijkheden volgens officiële ONS cijfers 3 op de 5 Covid sterfgevallen voor hun rekening namen.

Deze getuigenis van een medewerker van de NHS suggereert dat het publiek werd voorgelogen over het officiële verhaal dat de NHS tijdens de pandemie werd overspoeld.

De negatieve gevolgen van verkeerde informatie en angstpropaganda voor de perceptie van de situatie door het publiek worden belicht, waardoor mensen geen medische behandeling zoeken uit angst het virus op te lopen.

Daarnaast wordt ook gewezen op het negatieve effect van veranderingen in het zorgbeleid, waardoor patiënten niet de juiste nazorg krijgen en negatieve resultaten voor patiënten en hun familie.

Een feit dat ook wordt gestaafd door een document met de bijnaam “The Death Document” dat werd gepubliceerd door NICE, een uitvoerend niet-particulier overheidsorgaan dat wordt gesponsord door het ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg.

NHS-directeur bevestigt dat ziekenhuizen hebben gelogen over de doodsoorzaak om de illusie van een COVID-pandemie te creëren

Evenals een berg bewijs dat de Britse regering de essentiële “massamoord” op ouderen en kwetsbaren door middel van Midazolam-injectie heeft toegestaan en het publiek vervolgens heeft verteld dat Covid-19 de schuldige was.

Tussen 2 maart en 12 juni 2020 stierven 18.562 bewoners van verzorgingstehuizen in Engeland met COVID-19, waaronder 18.168 mensen van 65 jaar en ouder, wat neerkomt op bijna 40% van alle sterfgevallen met COVID-19 in Engeland in deze periode.

Dit is een aanzienlijk aantal als men bedenkt dat in dezelfde periode 28.186 “excess deaths” werden geregistreerd in verzorgingstehuizen in Engeland, hetgeen een stijging betekent van 46% ten opzichte van dezelfde periode in de voorgaande jaren.

Een aantal besluiten en beleidsmaatregelen die door de autoriteiten op nationaal en lokaal niveau in het Verenigd Koninkrijk zijn genomen, vormden een schending van het recht van bewoners van verzorgingstehuizen op leven, gezondheid en non-discriminatie.

Deze omvatten:

  • Massale ontslagen uit het ziekenhuis naar verzorgingshuizen.
  • Het opleggen van een algemeen bevel tot niet reanimeren (DNAR) aan bewoners van veel verzorgingshuizen in het hele land en beperkingen op de toegang van bewoners tot het ziekenhuis.
  • Opschorting van reguliere toezichtprocedures voor verzorgingshuizen door de wettelijke regelgevende instantie, de Care Quality Commission (CQC), en de Local Government and Social Care Ombudsman.

Deze maatregelen van de autoriteiten hebben bijgedragen tot het hoge aantal sterfgevallen onder verzorgingshuisbewoners tijdens de pandemie.

Ook wordt gesteld dat ernstige ziekte bij Covid-19 gepaard gaat met longontsteking en daarmee gepaard gaande ademhalingsproblemen.

Typische symptomen zijn dan ook ademnood, hoesten, zwakte en koorts. Ook wordt opgemerkt dat mensen die lijden aan een verslechterende ademhalingsconditie en die geen intensieve zorg krijgen, een acuut ademnoodsyndroom ontwikkelen met ernstige ademnood.

Met dat in gedachten is hier een belangrijke waarschuwing van toepassing op Midazolam met dank aan de US National Library of Medicine.

Midazolam injectie kan ernstige of levensbedreigende ademhalingsproblemen veroorzaken, zoals een oppervlakkige, vertraagde of tijdelijk gestopte ademhaling die kan leiden tot blijvend hersenletsel of de dood. U mag deze medicatie alleen krijgen in een ziekenhuis of dokterspraktijk die beschikt over de apparatuur die nodig is om uw hart en longen te controleren en snel levensreddende medische behandeling te geven als uw ademhaling vertraagt of stopt. Uw arts of verpleegkundige zal u nauwlettend in de gaten houden nadat u dit geneesmiddel heeft gekregen om er zeker van te zijn dat u goed ademt.

In de waarschuwing staat dat dit geneesmiddel alleen mag worden toegediend in een ziekenhuis of dokterspraktijk die over de nodige apparatuur beschikt om het hart en de longen van de patiënt te controleren en indien nodig een levensreddende behandeling te geven.

De vraag wordt daarom gesteld waarom het in april 2020 gepubliceerde “sterfdocument” artsen opdraagt Covid-19-patiënten die lijden aan een ziekte die het ademhalingssysteem zou aantasten, te behandelen met Midazolam, een geneesmiddel dat het ademhalingssysteem aantast.

Een andere vraag is waarom in dezelfde maand het voorschrijven van Midazolam buiten het ziekenhuis twee keer zo hoog was als in 2019.

Dit geeft aanleiding tot bezorgdheid over de geschiktheid van de behandeling van Covid-19-patiënten in verzorgingstehuizen tijdens de pandemie.

{…}


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Zijn “De ouderen… vermoord in ziekenhuizen”… tijdens de pandemie?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
14 dagen geleden

Tribunalen zijn na deze niet meer iets optioneels, maar keiharde noodzaak.

Dit moet tot op de bodem uitgezocht worden en alle schuldigen moeten vervolgd, berecht en gestraft worden.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
14 dagen geleden

Ik las dit commentaar van een naamloze

Eens in de zoveel jaar neem ik nog eens een kijkje op GeenStijl. Dat was/leek ooit een echt kritische site, maar het is 1.000.000% gecontroleerde oppositie. De slapers op GeenStijl zijn voornamelijk nog aan het touwtrekken over links, rechts en middenpartijen… en FvD is zowiezo satanisch slecht en kwaadaardig. Overal staat alles op de kop. Bij de alternatieven vind ik godzijdank nog verhalen die op een hoger en strategisch niveau staan en meer objectiviteit lijken te hebben. Ik check het meeste dat ik lees en bij de alternatieven krijg ik daarvoor alle links en sporen om mijn eigen journalist te zijn. Ik schrik van het kleuterklas niveau op GeenStijl… mijn hemel, als kleuters die nog praten en ruziën over de poppenkast van Jan Klaassen en zn vrouw. Kleuters die nog steeds niet doorhebben dat ze naar een show van handpoppen zitten te kijken. Reaguurders voeren complete discussies over poppetjes en fake nieuws en fake showtjes en fake politiek en fake bedrijven en fake media en fake celebrities. Pfff… erg vermoeiend en beangstigend dat hele volksstammen maar niet doorzien dat ze naar één grote fake shitshow zitten te kijken. Hele verhalen over welk poppetje wat doet en welk poppetje wat zegt, 100% identitypolitics. De meeste mensen praten over politiek, economie en problemen van de wereld, zoals ze over de hitkrant praten. Pfff… ik ben onmiddellijk weer genezen na 5 minuten door de artikelen en commentaren te kijken. Het beangstigd mij dat er zo enorm veel mensen zijn die zichzelf superieur slim vinden, maar geen flauw idee hebben wat intelligentie is. Totale onwetendheid, terwijl ze zelf DENKEN dat ze de poppenkast Jan Klaassen en zn vrouw heel goed volgen en heel goed begrijpen. Pfff… de massa is als een enorme groep groupies… ze geloven ALLES en ze raken niet uitgepraat over de fake poppenkast. Deze nucleaire dreiging is helemaal geen bestaand onderwerp… FvD is de vijand en D666, VVD en het hele kartel zijn de popsterren. Ruziënde kleuters die hun idolen met elkaar vergelijken ipv volwassen mensen die zich afvragen waarom onze levens worden gesloopt door de clowns in de poppenkast. Terwijl iedereen zich druk maakt om kleinigheden en poppetjes, schijn de zon al maanden niet meer omdat de geo-engineers het zo besluiten. Alles gaat voor onze ogen kapot en we zijn allemaal druk met andere zaken dan met elkaar de armen ineen te slaan en op te staan en het kwaad een halt toe te roepen.
Terwijl ik dit typ vraag ik mij af… zijn wij hier op FN net zoals deze lege hulzen op een ander niveau aan het lullen over bijzaken? Of praten wij wel over bestaande problemen? Iedereen is druk met de strijd die een groep psychopaten met elkaar uitvechten. Is het één club, zijn het twee of meer teams? Wie is er aan de winnende hand? Moeten we ons voorbereiden? Kunnen we ons voorbereiden? Pfff… alle vaste grond in de wereld lijkt te veranderen in drijfzand. Ik kon/durfde/probeerde ooit (3jr geleden) jaren vooruitkijken en te dromen en levens plannen te maken, inmiddels kan ik amper nog 5min vooruit kijken. Ik droom niet meer, ik wens dat het stopt en dat de 99,99% de macht krijgt, want de 99,99% wil gewoon vreedzaam alles delen. Wat een wereld… 8 miljard mensen worden kapotgemaakt door 0,01% demonen. Ik bid voor ons allemaal.