Volgens de Duitse regering is Duitsland nu in oorlog met Rusland. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock (Groenen, Young Global Leader van het WEF) heeft Rusland de oorlog verklaard met de woorden “Wij voeren een oorlog tegen Rusland”.

Dit werd gemeld door het Duitse hoofdjournaal “Tagesschau” op 24.1.2023 om 14:59 uur. In het Tagesschau bericht staat:

“De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock (Groenen) ziet Duitsland en zijn partners in oorlog met Rusland en heeft opgeroepen tot cohesie in het geschil over tankleveringen aan Oekraïne. ‘We voeren een oorlog tegen Rusland en niet tegen elkaar’, zei Baerbock vandaag tijdens de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa in Straatsburg.”

Dat de Duitse minister van Buitenlandse Zaken tot verbale blunders in staat is, heeft zij in het verleden op indrukwekkende wijze aangetoond. Gezien de voorgeschiedenis van Baerbock moet men helaas aannemen dat deze toevallige volkenrechtelijke oorlogsverklaring juist geen toeval is, maar de voorbereiding voor een daaropvolgende “We zijn de facto in oorlog” en dus vervolgens voor een “echte”, botte oorlogsdeelname.

Vandaag, op 25 januari 2023, is besloten Leopard 2 tanks aan Oekraïne te leveren. Je zou bijna kunnen zeggen: “De Duitse regering bedankt de VS met tankleveringen voor het opblazen van Nord Stream”, grapt Blaurbote.

Het Telegramkanaal “WarGonzo” van crisisjournalist Semyon Pegov meldt dat er al Leopard 2 tanks zijn gesignaleerd in de straten van Nikolaev in het zuiden van Oekraïne.

Volgens de verslaggever werden vrachtwagens met tanks van Duitse makelij waargenomen in de richting van de tankfabriek van Nikolajev.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De Verenigde Staten en Duitsland sturen tanks naar de schroothoop in Oekraïne

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

14 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Xavier
Xavier
13 dagen geleden

Rutte zei al “dit is ook onze oorlog”, nu gaat Baerbock zelfs een stapje verder. Ik hoop maar dat Poetin de enige wijze is en zich niet laat leiden door deze roeptoeterende Duracell Konijntjes. Maar er komt een keer een einde aan. En ik weet niet of deze eencellige amoeben dat beseffen. Of juist wel, maak dan je borst maar nat.

Anneken
Anneken
12 dagen geleden
Antwoord aan  Xavier

Die Baerbock weet niets van geschiedenis zo te zien. Wat een ongelooflijke onbenul. Maar wel gevaarlijk al beseft ze dat zelf niet.

Yggdrasill
Yggdrasill
13 dagen geleden

Ik zou zeggen tegen de Duitsers: op naar Stalingrad!

Hagar
Hagar
13 dagen geleden

Annalena Bierbuik is geen Duitse minister, zij is een anti-Duitse minister.

Deze hersenloze heks is aan de macht gekomen door haar achterban van eco-debielen en vreemdelingen, en voert nu het satanistische beleid uit van haar internationale bazen: Duitsland in een zinloze, zelfvernietigende oorlog tegen Rusland storten, en zo WO3 veroorzaken.

Lepoudre
Lepoudre
13 dagen geleden
Antwoord aan  Hagar

Daar valt iets voor te zeggen

Bernardo A.
Bernardo A.
13 dagen geleden
Antwoord aan  Hagar

Het imbeciele wicht heeft de deling van Duitsland niet bewust meegemaakt en is overduidelijk niet op de hoogte van de voorgeschiedenis daarvan. En met zulke leeghoofden als lijders (geen spelfout dit keer) is de kans groot dat de geschiedenis zich gaat herhalen.

Helaas zijn de Moffen zo volgzaam, dat ook dat volk in plaats van zelf na te denken zich de ellende nogmaals op de hals gaat halen.

Adriaan W.
13 dagen geleden

Zonder luchtoverwicht zijn de Westerse tanks verwaarloosbaar zware stukken schroot, Rusland beschikt over veel materieel om deze opgeblazen Westerse luchtballon te laten verschrompelen.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
13 dagen geleden

Strong’s Greek: 301. Ἀμώς (Amós) — Amos, an Israelite ancestor of ChristSTRONGS NT 301: Ἀμώς Ἀμώς, ὁ, Amos ( אָמוץ strong), indeclinable proper name of one of Christ’s ancestors: ( Matthew 1:10 L T Tr WH ); Luke 3:25. THAYER’S GREEK LEXICON, Electronic Database. Copyright © 2002, 2003, 2006, 2011 by Biblesoft, Inc. All rights reserved. Used by permission. BibleSoft.com Strong’s Exhaustive Concordance Amos.

Annalena Baerbock in Hebrew Gematria equals 301:

Andre
Andre
13 dagen geleden
Antwoord aan  Edwin Vissers

Ik weet niet waar je aan gelikt hebt maar het zal vast iets Duits zijn.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
13 dagen geleden

Dank dat ik mocht reageren

Dissident het gaat uw goed ,ik ben heel moe en ga slapen

vaarwel

walhalladome
walhalladome
13 dagen geleden

Dit ultieme tuig heeft zichzelf vogelvrij verklaard. Rutte ook! Zij kunnen nu direct opgepakt worden wegens landverraad en misdaden tegen de mensheid!

Andre
Andre
13 dagen geleden

Wow een moeder van 2 kinderen durft dit te zeggen? Dit gaat r dr kop kosten politiek dan als links WEF kippie.

Qvic
Qvic
13 dagen geleden

Duitsland als land inclusief de autonome deelstaat Nederland zal eerdaags verleden tijd zijn, want zodra Duitsland zijn afspraken schend zal Duitsland opgeheven worden te bestaan. Dit staat bijna letterlijk in de afspraken die toen in 1945 gesloten zijn bij de capitulatie van Duitsland. Oost Duitsland aan de Sovjet Unie, het noorden aan Engeland en het midden aan Amerika en het zuiden aan Frankrijk. De Sovjet Unie is tot op heden de voorzitter. Die de andere 3 kan overrulen in hun uitvoering van het beleid. Nu Duitsland de oorlog rechtstreeks verkondigd, zal de economie eerdaags imploderen. Duitsland heeft nu zijn tanks weggegeven om het te laten verschroten door Rusland. De andere 3 zijn eveneens partij genoten van Duitsland. Dus dan is de NAVO officieel in oorlog met Rusland. Kunnen we dit jaar misschien nog een paar grote paddenstoelen in de EU ineens opdoemen. De Groenen die zich zelf zo natuurvriendelijk vinden, zullen wel deze paddenstoelen omarmen, zij hebben te slotte er zelf om gevraagd, om ze hier in de EU te kunnen planten.

Adriaan W.
13 dagen geleden

Tja er is niet voor niets een vrouwenquotum ingesteld, men behoeft geen verstand van het departement en de inhoud ervan te hebben, dat wordt gerealiseerd door overijverige ambtenaten.