Vrijdag eindigde de globalistische bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) in Davos, Zwitserland. Een centrale kwestie stond dinsdag centraal. Het thema: “Een miljard mensen voorbereiden op de economie van morgen”. Wat wordt bedoeld met deze “voorbereiding” laat zich goed raden uit citaten van WEF-denker Yuval Noah Harari, die ervan overtuigd is dat miljoenen mensen “nutteloos” worden door de technologische vooruitgang.

Voor Harari lijken mensen niet meer dan nuttig vee. Daarin verschilt hij nauwelijks van zijn collega-denkers, maar hij zegt het schaamteloos, meldt Auf1.

“Elites” moeten beslissen over de waarde van een mens

Wie overbodig is, wordt bepaald door de rijke “humanisten”, zoals Stefan Magnet al aangaf in zijn nieuwe boek “Transhumanisme – Oorlog tegen de mensheid”. Concreet zegt Harari: “…als de massa’s hun economisch belang en hun politieke macht verliezen, kan de staat tenminste gedeeltelijk de stimulans verliezen om te investeren in hun gezondheid, onderwijs en welzijn. Het is zeer gevaarlijk om overbodig te zijn. De toekomst van de massa’s zal dus afhangen van de goede wil van een kleine elite. Misschien zal deze goodwill enkele decennia duren. Maar in het geval van een crisis – een klimaatramp bijvoorbeeld – zou het heel verleidelijk en niet bijzonder moeilijk zijn om de overbodige mensen gewoon overboord te gooien.”

WEF-adviseur Yuval Harari: ‘We hebben de overgrote meerderheid van de bevolking gewoon niet nodig’ in de wereld van vandaag

Eerst verdoven – dan afvoeren

Op het Wereld Economisch Forum (WEF) in Davos gaat het dus heel natuurlijk over hoe we een miljard mensen kunnen “voorbereiden” op de werkplek van morgen. Honderden miljoenen mensen zullen hun baan verliezen – en zo de “nutteloze massa” worden. Een term die een historisch unieke minachting voor het volk uitdrukt. Het “vee” moet worden verdoofd; met computerspelletjes, drugs en virtuele werelden bijvoorbeeld, voordat we definitief worden afgevoerd. Want Harari maakt duidelijk: “Wat is er zo heilig aan nutteloze nietsnutten die hun dagen doorbrengen met kunstmatige ervaringen in fantasiewerelden?”

Ongekende arrogantie van de machthebbers voedt het verzet

De discipelen van Schwab lijken te beseffen dat dit niet zal gebeuren zonder massaal verzet. In Davos bijvoorbeeld werden de vele deelnemers die per privéjet werden ingevlogen, beschermd door 5.000 soldaten en veiligheidstroepen. Een dergelijk rigide isolement is ook ongekend in de geschiedenis – zelfs dictators baden graag in de menigte om bewonderd te worden. Maar als we afgaan op de plannen van de Davos-kliek, gaan we nu heel andere tijden tegemoet.

Digitalisering, automatisering, robotica

Want, zegt de joodse homoseksueel Harari: “Veel mensen zullen misschien niet het lot ondergaan van de koetsiers uit de 19e eeuw – die voortaan taxi’s reden – maar van de paarden uit die tijd, die na verloop van tijd helemaal van de arbeidsmarkt werden verdrongen.” Nogmaals, het is duidelijk dat hij mensen ziet als niets meer dan boerderijdieren. Afgezien daarvan zullen er in principe geen menselijke banen meer zijn die permanent “veilig zijn voor toekomstige automatisering”, “omdat machinaal leren en robotica steeds beter zullen worden”.

Barbaren zullen elkaar afslachten

Op lange termijn zou er zelfs sprake kunnen zijn van deglobalisatie. Namelijk, “wanneer de hogere kaste zich verenigt in een zelfbenoemde ‘beschaving’ en muren en grachten bouwt om zich af te sluiten van de hordes ‘barbaren’ buiten.” Terwijl in de vorige eeuw de “barbaren” nog nodig waren “als goedkope arbeidskrachten, leveranciers van grondstoffen en markten”, kan een beschaving “gebaseerd op kunstmatige intelligentie, bio-engineering en nanotechnologie veel meer zelfvoorzienend en zelfvoorzienend zijn”. Niet alleen hele klassen, maar hele landen en continenten zouden zinloos kunnen worden,” voorspelde hij zwartgallig.

De zelfbenoemde “beschaafde zone” zou dus leven in forten bewaakt door drones en robots, terwijl de “gebrutaliseerde mensen” elkaar zouden “afslachten met machetes en Kalashnikovs” in de afgezonderde “barbaarse gebieden”.

Voor de globalisten zijn we dus gewoon barbaarse boerderijdieren die, als ze niet meer nodig zijn, gewoon geslacht kunnen worden. Omdat ze het anders op een gegeven moment toch zelf zouden doen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dodelijke agenda: AUF1 onthult duivels globalistisch plan

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 dag geleden

Yuval Noah Harari in Hebrew Gematria equals 1599

1599. Ginnethon or Ginnethoy

Strong’s Concordance H1599 גִּנְּתוֹן Ginnethon or Ginnethoy – an Israelite priest – Biblical Hebrew

een priester met de naam Noah

https://frankspeech.com › video › yuval-noah-harari-scientists-will-build-noahs-ark-elite-leaving-rest-drown
Yuval Noah Harari | “Scientists Will Build a Noah’s Ark for ELITE …28 jun. 2022Yuval Noah Harari – Learn More: https: … “Scientists Will Build a Noah’s Ark for ELITE Leaving the Rest to Drown.” By Clay Clark, 28 June, 2022. … *January – Phoenix, AR Was 100% Sold Out *February – Canton, OH Was 100% Sold Out *March – San Diego, CA Was 100% Sold Out

eric
eric
1 dag geleden

VELE KINNEBAKSLAGEN > 1 USELES MINDER

Guus Velraeds
Guus Velraeds
9 uren geleden

Lijkt me een prima idee als de elite zich gaat terugtrekken achter zelf gebouwde muren en gebieden die verboden zijn voor niet getranshumaniseerden.

Hagar
Hagar
6 uren geleden

Krijgt dit pratende insect nog altijd een platform in Davos?

Rudolf
Rudolf
50 seconden geleden

En wat is dan wel het nut en de zin van het bestaan van gedrochten als een Harari, een Gates, een Schwab en de hele kliek inhoudsloze en niveauloze ‘kakkers’ ?? In welk opzicht en voor wie of wat zijn zij ‘nuttiger’ dan de genoemde koetsiers en de paarden en de eerste de beste kikker in mijn tuin ?
Wat is het ‘nut’ van hún bestaan dan wel ? Kan ze best missen…als kiespijn..!