Het is niet zo dat de zogenaamde “vaccins” toevallig ineffectief en dodelijk bleken te zijn. Ze waren zo ontworpen, volgens Alexandra “Sasha” Latypova, een 25-jarige veteraan uit de farmaceutische industrie die onderzoeker is geworden en die zegt dat het Ministerie van Defensie (DoD) “duidelijk de intentie had om schade te berokkenen” door een “massale genocide op Amerikanen” uit te voeren.

Onder controle en leiding van het DoD begonnen medicijnfabrikanten als Pfizer, Moderna en Janssen met de massaproductie van de injecties voor Operatie Warp Speed – lang voordat de eerste gevallen van “covid” zich voordeden, zo blijkt. Deze “boegbeeld” organisaties, zegt Latypova, volgden gewoon de orders van het DoD op, schrijft Ethan Huff.

Uitgelekte documenten: Moderna-vaccin was volledig ontwikkeld voordat COVID-19 opdook

Wat dit betekent is dat het Amerikaanse leger toezicht hield op de creatie en uitrol van deze “covid-tegenmaatregelen”, zoals ze werden geclassificeerd voordat ze foutief “vaccins” werden genoemd. Dit is waarom ze het Operation Warp Speed noemden: omdat het een militaire oorlogsoperatie was, niet een “volksgezondheid” operatie.

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de Food and Drug Administration (FDA) speelden ook hun rol door versneld toestemming te geven voor noodgebruik (EUA) van de dodelijke medicijnen, gevolgd door officiële goedkeuring voor sommige ervan – en de rest is geschiedenis.

In december legde Latypova dit alles uit in een videocollege, die u hieronder kunt bekijken:

COVID injecties trainen het lichaam “om zichzelf te vernietigen”, waarschuwt Latypova

De kern van Latypova’s presentatie beweert dat het DoD, Big Pharma en Big Regulation (de FDA en CDC) met elkaar samenspannen “om massamoord te plegen door middel van bioterrorisme en informatieve oorlogsvoering wereldwijd.

Het bewijs is overweldigend dat er een bedoeling is om mensen kwaad te doen door de covid-19 injecties, de zogenaamde ‘vaccins’ en andere onzinnige covid-responsmaatregelen die overal ter wereld door regeringen klakkeloos worden uitgevoerd,” zei ze.

Nogmaals, het is niet zo dat de injecties zijn ontworpen om mensen te helpen, maar ze zijn toevallig gevaarlijk. Latypova zegt dat ze met opzet zo zijn ontworpen als een chemisch en/of biologisch wapen tegen de mensen, wat volgens haar wordt gestaafd door een uitgebreide hoeveelheid literatuur, studies, wetenschappelijke discussies, (en) bewijsmateriaal dat over deze kwestie is gepubliceerd.

Viroloog slaat alarm: We hebben een fout gemaakt, spike-eiwit is giftig

Er zijn talrijke schademechanismen ingebouwd in de covid-19 injecties,” legde ze verder uit. “De belangrijkste is dat deze injecties zijn ontworpen om je cellen zichzelf te laten aanvallen, je cellen antigenen te laten uitdrukken die giftige spike-eiwitten zijn, en vervolgens antilichamen aan te maken om de cellen aan te vallen. Dus, het traint je lichaam om zichzelf te vernietigen.

Er is niets veilig, laat staan effectief, aan deze injecties, met andere woorden – tenzij het effectieve doel was om de wereld massaal te ontvolken. In dat geval werken de injecties precies zoals ontworpen – en moet het ergste nog komen.

Vanaf het begin waren de veiligheidssignalen “duidelijk“, zegt Latypova. En toch leek niemand in een machtspositie het op te merken, of misschien negeerden ze deze veiligheidssignalen opzettelijk omdat het doden van mensen het doel was.

“Er zit geen effectiviteit in deze injecties,” onthult Latypova. “In feite weten we dat er een negatieve werkzaamheid is, wat betekent dat deze injecties de kans vergroten dat je ziek wordt en sterft.”

Tijdens de productie van de injecties werden goede productiepraktijken (GMP) volledig genegeerd, blijkbaar ook met opzet, om een dodelijk product te garanderen. Als de juiste veiligheidsnormen waren gehandhaafd, zouden de injecties misschien minder dodelijk zijn geweest, wat in strijd zou zijn geweest met de agenda.

“We ontdekten dat deze producten vuil zijn, vervuild, helemaal niet voldoen aan wat het etiket zegt,” zegt Latypova. “En ze zijn enorm giftig door het ontwerp.”

Ze moeten allemaal onmiddellijk worden gestopt, en dit moet goed worden onderzocht. En we moeten de verantwoordelijken berechten, ter verantwoording roepen. Zolang dat niet gebeurt, kunnen we niet verder.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Globalisten zijn begonnen met de kill-fase van de Great Reset; Herinner je je de Deagel bevolkingsvoorspelling? Het is nu volkomen logisch

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Derk
Derk
1 dag geleden

Kanker dus

walhalladome
walhalladome
1 dag geleden

En nog steeds zijn alle idioten om mij heen in een ontkenningsfase. Dan maar eerst “shoot the messenger”, ik dus.
Lijd ik nu aan een Cassandra complex? Nou veel plezier allemaal met de kill phase van operation warp speed.

Walter Deroche B
Walter Deroche B
1 dag geleden
Antwoord aan  walhalladome

Je kan nu eenmaal niet iedereen redden. Om mij heen nogsteeds mensen die het niet eens WILLEN zien. Ik doe ook geen enkele moeite meer.
Je ziet ook steeds minder protestanten, steeds minder gele paraplu’s, steeds minder verzet.
Het gaat toch prima zo ? Is wat je steeds meer hoort.
NL’rs laten zich prima misbruiken zonder protest door het kwaad. NL is de proeftuin voor de rest van de wereld.

Laatst bewerkt op 1 dag geleden door Walter Deroche B
Guus Velraeds
Guus Velraeds
10 uren geleden
Antwoord aan  walhalladome

Ik ben lang door de fase waarin ik dacht ben ik gek of zijn de anderen gek. Inmiddels weet ik dat de ontkenning een psychische overlevingsstrategie is van de meermaals geprikten. Deze overlevingsstrategie moeten we ze gunnen en het zou onmenselijk zijn deze door te prikken. Dat gaat de werkelijkheid doen in de nabije toekomst.

Qvic
Qvic
18 uren geleden

Ik kan het over alles hebben, behalve de injecties. Dan is het einde van de discussie. de geprikte willen er niets over weten en sommige zijn er nog steeds overtuigd dat het voor hun bescherming is. Die hebben niet alleen hun herhaal booster gehaald maar sinds 2019 ook elk jaar de griepspuit. Die zitten dus nu op 8 gifprikken, bij 10 ben je gegarandeerd dood heb ik mij laten vertellen.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
10 uren geleden
Antwoord aan  Qvic

Het zijn prikken met uitgestelde executie. Die 10 prikken heb je helemaal niet nodig. Als je natuurlijk immuunsysteem gesloopt is en het proces van bloedklontering in gang is gezet doet de natuur de rest.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
10 uren geleden

Haar intervieuw vorige week al gezien.

Maar ze lijkt mij ouder dan 25 jaar. Kan het zijn dat ze 52 is?

Deze leeftijd lijkt als veteraan in de Pharmacie bussiness logischer.

Gezien de situatie waar we nu in zitten met de aanhoudende en klimmende oversterfte is dit bericht een voltreffer dat een licht laat schijnen op de werkelijke bedoeling van deze counter meassures.

Het was een militaire operatie. Idereen die de vaccincentra’s gezien heeft en de logistiek kan dat alleen maar bevestigen.

Inclusief de nep noodziekenhuizen in de opgevoerde nep pandemie.

Moeten we het nog hebben op de militaire psychologische operatie gevoerd in de media?

Laat maar zitten.

Voor het eerst in de menselijke geschiedenis is het strefte cijfer nu hoger dan het geboorte cijfer.

We bereiden ons mentaal voor op wat komen gaat.