De door slaven bewoonde vazalstaat Duitsland gehoorzaamt zijn meester na zich zich wel twee volle weken verzet te hebben. Wel hebben de Duitsers dankzij de houtgreep waar beide landen elkaar in hielden – jij eerst, nee jij eerst – het voor elkaar dat de Yanks ook gaan laten zien dat hun Abrams net als de Duitse Leopards niks waard zijn.

Volgens de Duitse media ntv staat Duitsland klaar om een ​​compleet tankcompagnie af te leveren bestaande uit 14 tanks. Volgens de Wall Street Journal gaat het om een ​​wederzijds diplomatiek akkoord met de Duitse autoriteiten, waarbij de Amerikaanse leiding geneigd is een aanzienlijk aantal Abrams-tanks te sturen, terwijl Duitsland in ruil daarvoor een kleiner aantal Leopard 2-tanks moet sturen en tegelijkertijd tijd andere landen toestaan ​​hetzelfde te doen, meldt Nyheder.dk.

Washington heeft Duitsland onder druk gezet om Leopard 2’s naar Oekraïne te sturen, maar Berlijn is terughoudend om meer geavanceerde wapens te leveren zonder dat de VS dat eerst doet. Het Amerikaanse congreslid Michael McCaul suggereerde zondag dat de regering Duitsland in feite zou kunnen misleiden door plannen aan te kondigen om M1 Abrams te leveren, waardoor de deur voor Berlijn wordt opengezet om Leopard 2’s te sturen, om vervolgens slechts één tank te verschepen, aldus RT.

Zowel Polen als Finland hebben duidelijk gemaakt dat ze bereid zijn om tanks te sturen, Noorwegen en Portugal hebben dat ook toegezegd. En Nederland klopt zichzelf ook op de borst dat het tanks levert, maar die moet het pislandje eerst leasen van Duitsland omdat wij die van ons al lang verkocht hebben. In totaal zou het om iets van 100 Leopards gaan.

Amerikaanse autoriteiten hadden eerder de levering van Abrams afgewezen, omdat de tanks als te geavanceerd werden beschouwd voor de Oekraïense soldaten om te kunnen worden opgeleid om ze te gebruiken. Daarnaast werd ingeschat dat het een probleem zou zijn dat de Amerikaanse Abrams-tanks vliegtuigbrandstof gebruiken.

De vraag wie die tanks gaat bemannen is niet gesteld, maar als ze door Oekies bemand moeten worden die eerst nog opgeleid moeten worden, als er überhaupt nog levende Oekies gevonden kunnen worden, dan zijn ze te laat. Het front stort NU aan alle kanten in en niet pas over drie maanden.

Omdat de Oekies geen brandstof meer hebben, alle aanvoerlijnen vernietigd zijn, en die dingen niet onderhouden kunnen worden, ligt het voor de hand dat ze voor eenmalig gebruik bedoeld zijn. Lees; ergens voor de bühne tegen de Russische muur oplopen.

100 – 150 tanks is niks bij wat er al aan tanks door de Russen in Oekraïne vernietigd is. Oekraïne begon met 2000 tanks, daarna zijn alle voorraden van het voormalige Warschaupact die het Westen nog her en der in schuren had staan naar Oekraïne gestuurd en vernietigd. 100 – 150 tanks die te zwaar zijn voor de modder, sneeuw en Oekraïnse bruggen zullen ook geen probleem zijn voor de Russen.

En dan stuurt de NAVO er nog eens 150. En nog eens. En nog eens. Tot alle tanks op zijn.

Het is allemaal zinloos. Het is het eerste kwart van de 21e eeuw. 100 of zelfs 10.000 tanks kunnen absoluut niet op tegen de gecombineerde wapens waarmee ze geconfronteerd worden.

Om de tanks effectief te gebruiken, moet de NAVO ook helikopters, vliegtuigen, luchtafweer, en legers sturen.

Onnodig te zeggen dat als je eenmaal deze weg inslaat, de kans op een nucleaire oorlog van waarschijnlijk (nu) naar zeker springt.

Het continentale Rusland heeft een landmacht en de maritieme Yanks hebben een luchtmacht die verplaatst wordt met uiterst kwetsbare vliegdekschepen. Dat werkt tegen ongewapende burgers in Irak, Syrië, Yemen an Afghanistan. Hoewel de VS van geen van die landen hebben kunnen winnen.

Als je daar niet van kan winnen, hoe zou je dan van het sterkste landleger ter wereld kunnen winnen?

De NAVO is in blinde paniek en reageert ad-hoc, omdat het nooit bedacht heeft hoe deze oorlog zou verlopen. De reden daarvoor ligt voor de hand en dat is dat alle kritiek in het westen al tijden verboden is. Iedereen die weerwoord zou kunnen leveren is weggezuiverd en alleen blinde ja-knikkers zijn gebleven. Zo is het Westen in zijn eigen onoverwinnelijkheid gaan geloven.

En nu weet het verwende kleine kind niet meer hoe te stoppen, het heeft geen exit-strategie en kan zijn eigen verlies niet verwerken omdat het dat nooit geleerd heeft.

Kijk naar deze doorgedraaide malloot die de realiteit ontkent:

Deze imbeciel geeft toe dat we rechtstreeks in oorlog zijn met Rusland, nadat hij eerder al zei dat het ‘Onze oorlog’ is. Beseft Rutte niet dat Rotterdam op de Russische doellijst staat, omdat Rotterdam de belangrijkste aanvoerhaven voor Amerikaanse legers en wapenvoorraden is. Beseft Rutte dat hij verantwoordelijk is als er een atoombom op Rotterdam gegooid wordt? Dan verzuipen er miljoenen Nederlanders.

Rutte heeft Nederland verkocht aan zijn meesters in Washington ten tijde van het Oekraïne referendum en zijn inlegvelletje was van begin tot eind gelogen.

De NAVO heeft de oorlog verloren en hoe langer het weigert dat toe te geven, hoe hardere klappen het zal krijgen. Laten we hopen dat het verwende Westerse kind niet met atoombommen gaat gooien omdat het nooit geleerd heeft met zijn verlies om te gaan.

Deze Rus snapt het wel.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Eindstrijd van het stervende Amerikaanse Imperium – De NAVO leegt nu zijn wapenarsenalen om ze naar de Oekraïense schroothoop te brengen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties