Op verschillende van mijn Rusland sites die ik bezoek heb ik commentaren gelezen over een nieuwe Russische film, “Best In Hell”. Commentatoren gaan vrijwel unaniem uit hun dak en noemen het de beste oorlogsfilm ooit gemaakt. Ik heb hem bekeken. Ik ben het er 100% mee eens! Het is geweldig. Dit is geen Hollywood rah-rah bullshit nep. Er is maar één scène in deze film met speciale effecten. Al het andere is echt; echte tanks, echte kogels, echte explosies, echte verwoeste gebouwen.

Hieronder de trailer, en de film (de Engelse versie met ondertitels.) Ook is er een korte beschrijving bijgevoegd. Tot slot een uitstekende recensie van de film waarbij de recensent een aantal zaken noemt waarop je moet letten en die je gemakkelijk over het hoofd kunt zien, schrijft Stucky. Nogmaals, dit is een verdomd goede film!!!

OVER DE FILM

De Wagner Group is momenteel direct betrokken bij de Russische invasie van Oekraïne en heeft een lange oorlogsfilm gefinancierd die een echte veldslag reconstrueert …geschreven door Aleksey Nagin – een Russische commandant van een van de aanvalsdetachementen van de Wagner Group.

De intense oorlogsfilm probeert een realistisch beeld te geven van de wrede realiteit van de lopende oorlog. In de 107 minuten durende film wordt een gevecht in de Oekraïense stad Mariupol nagespeeld.

De zogenaamde Wagner PMC’s, bekend als “wit”, en een dubbelzinnige tegenstander, aangeduid als “geel”, zijn verwikkeld in gewelddadige gevechten. De “Witten” hebben de opdracht te zorgen voor de aankomst van een vliegtuigfabrikant in een hoogbouw achter de contactlijn, die een vijandelijke batterij moet detecteren. Maar om dit te doen, moeten ze achtereenvolgens vier gebouwen veroveren die onder controle staan van de “Gelen”.

Het onderzoek van de film naar de menselijke kosten van oorlog en de psychologische tol die het eist van soldaten is inderdaad krachtig en prachtig gefilmd. De ironie zit hem echter in de politiek.

Geen van beide partijen wordt in de loop van de film ontmenselijkt of opzettelijk tegengewerkt, wat weliswaar een aangename verrassing is, maar bijna lachwekkend ironisch.

EEN RECENSIE VAN DE FILM


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Afschuwelijk: Gelekte documenten onthullen dat Zelenski honderdduizenden Oekraïense levens opgeofferd heeft voor zijn globalistische meesters

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 dag geleden

GC (= 44, 88, 13) Gematria Calculator – #1 Best Online Gematria Calculator App

Hier begon het ritueel

Mijn volledige decodering van dit ritueel en 4 maart is hier:
De maand maart, Skull and Bones, en 4 maart en Volodymyr Zelenskyy
Morgen is het 1 maart en het is de derde maand van het jaar ’22, zoals in 3/22 of 322. Zoals velen van jullie weten, is 322 het nummer dat geassocieerd is met Order 322, of Skull and Bones, de Elite Fraternity van Yale University, het vrijmetselaarshoofdkwartier voor Noord-Amerika. De symboliek van Skull and Bones komt van een ‘ossuarium’, dat een Gematria van 911 heeft, zoals in 9/11, de psy-op door de … Lees verder
De maand maart, Skull and Bones, en 4 maart en Volodymyr Zelenskyy
Nu, om toe te voegen aan dat decoderen van dit artikel, komt de dwaze kop eigenlijk neer op ‘ 666 ‘ in Joodse rangtelwoorden.

De acteercarrière van Volodymyr Zelensky bereidde hem voor op het wereldtoneel = 666
En de eerste regel in het artikel zegt: “Het is logisch dat Hollywood zich heeft geschaard rond de Oekraïense president Volodymyr Zelensky.”
Bedenk dat het op 4 maart precies 333 weken geleden was dat Zelenskyy’s show “Servant of the People” wereldwijd werd uitgebracht op 16 oktober 2015. In de overlevering van de Vrijmetselarij duiden de kompassen in hun logo het motto aan: “Omschrijf onze verlangens en onze passies binnen de perken”. Toepasselijk komt het motto neer op 666 en wordt teruggebracht tot 333 . Dit hangt ook samen met het feit dat de zionistische natie Israël op 29 november 1947, de 333e dag van het jaar, werd erkend door de Verenigde Naties met 33 stemmen voor. En het is bekend dat het de zionisten zijn die Hollywood beheersen, en Hollywood is ‘ 33 ‘ in omgekeerde reductie gematria.

Zionisme = 84 (de beweging van de valse Joodse suprematie)
De jezuïetenorde = 84 (de volgorde die het script schrijft)
Dienaar van het volk = 84 (Zelenskyy’s comedyshow en zijn politieke partij)
En we hebben het 42-nummer dat uiterst belangrijk is geweest in deze geënsceneerde en nepoorlog tussen Rusland en Oekraïne .

Zionisme = 42
Vrijmetselaar = 42
Hollywood = 42
Jezuïet = 42
En het artikel vermeldt dat Zelenskyy werd geprezen tijdens de “Screen Actors Guild Awards”. Bedenk dat het op 4 maart 222 weken geleden was dat Zelenskyy zijn politieke partij oprichtte op 2 december 2017. En ook 2 maanden, 2 weken en 2 dagen, zoals in 222 , vóór de verjaardag van de dag dat Zelenskyy aantrad op 20 mei.

Screen Actors Guild-prijzen = 146
146 is het octale (8-base tellen) van 222.
Dienaar van het volk = 222
En dit is natuurlijk ook pure aanfluiting van de slapende massa’s, zoals de kop zegt, “bereidde hem voor op het wereldtoneel”. Inderdaad, de wereld is een toneel, het zijn ALLEMAAL acteurs.
Wereldpodium = 56
Sociëteit van Jezus = 56

comment image