De vaccins veroorzaken hartschade bij tenminste 2,8% van de mensen die de covid-injecties krijgen.

Volgens Dr. Thomas Levy hebben nu minimaal 7 miljoen Amerikanen een beschadigd hart door covid “vaccins.” En hoewel het op dit moment niet zeker is, zei hij, ligt het binnen de mogelijkheden dat meer dan 100 miljoen mensen in Amerika enige mate van hartschade hebben door de injecties – geen myocarditis, maar hartschade die kan worden opgespoord met een troponinetest, schrijft Rhoda Wilson.

Dr. Thomas Levy is Amerikaans cardioloog en advocaat. Hij is redacteur voor de Orthomolecular Medicine News Service en adviseur van LivOn Labs.

Tijdens een interview met Steve Kirsch op dinsdag besprak hij de effecten van het spike-eiwit op het hart. Hij heeft onlangs een essay gepubliceerd met de titel Myocarditis: Once Rare, Now Common’  dat de basis vormde voor de discussie.

In een artikel dat na het interview werd geschreven, belichtte Kirsch een ander besproken onderwerp, namelijk hartschade bij gevaccineerde piloten, zoals bleek uit een wijziging van de richtlijnen van de Federal Aviation Administration (“FAA”).

In oktober 2022 veranderde de FAA stilletjes de parameters van het elektrocardiogram (“ECG”) voor piloten om rekening te houden met mensen die een hartletsel hebben – wat suggereert dat het vaccin ertoe had geleid dat een groot aantal piloten hun screening niet haalde.

In haar bijgewerkte ‘Guide for Aviation Medical Examiners’, verruimde de FAA de ECG parameters buiten het normale bereik – van een PR max. van 0.2. En ze verruimden het bereik niet een beetje, schreef Kirsch, maar veel.

Dit is een stilzwijgende erkenning van de Amerikaanse regering dat het covid vaccin het hart van Amerikaanse piloten heeft beschadigd. Niet slechts een paar piloten, schreef Kirsch, maar veel piloten en veel schade.

“De hartschade is natuurlijk niet beperkt tot piloten. Mijn beste schatting op dit moment is dat meer dan 50 miljoen Amerikanen een zekere mate van hartschade hebben opgelopen door de prik,” verklaarde Kirsch in zijn artikel, waarin hij in detail beschrijft hoe hij tot die schatting is gekomen. U kunt het artikel van Kirsch HIER lezen en zijn interview met Dr. Levy hieronder bekijken.

Steve Kirsch: Interview met cardiologist Thomas Levy, 17 January 2023 (62 mins)Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Nieuwe studie toont aan dat bijna iedereen hartschade oploopt door de COVID vaccins

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties