Jeff Zients, die een “Winter van ziekte en dood voor de niet-gevaccineerden” voorspelde in 2021, is op weg om stafchef van het Witte Huis te worden, schrijft Igor Chudov.

Ken je Jeff Zients nog? Jeff is de voormalige Witte Huis Covid Response Coördinator die de beroemde hoop uitsprak voor een “winter van ziekte en dood voor de niet-gevaccineerden.” Hier is een video van hem waarin hij die voorspelling doet:

Jeff nam ontslag toen de winter van ziekte en dood uitbleef. Het laatste nieuws is dat Jeff wordt teruggehaald als stafchef van het Witte Huis.

Ik geef niets om Jeff, behalve dat ik me herinner hoe hij ons een jaar geleden dood wenste. Hem terugbrengen naar het Witte Huis is een leuke touch voor het Biden regime.

De winter van 2022-2023 is een winter van ziekte en dood

Gelukkig had Jeff Zients het mis over de vorige winter van 2021-2022. De sterfgevallen waren enigszins verhoogd, maar niet catastrofaal.

Deze winter begint echter zeer verontrustend.

  • Geaggregeerd over Europa (zie hierboven) ligt de sterfte in week 52, de laatste week waarin volledige gegevens beschikbaar zijn, 35% boven normaal.
  • Het sterftecijfer in Duitsland ligt in december 36% boven het gemiddelde van 2018-2019.

Het vreemde is dat Covid sterfgevallen slechts een klein deel van het sterftecijfer verklaren.

In Duitsland bijvoorbeeld waren er in december 18.153 extra sterfgevallen. (DeStatis onderschat het excessieve aantal door de hoge sterfte in 2020 en 2021 op te nemen in het “gemiddelde van de voorgaande jaren”) Volgens Worldometer vielen er in Duitsland in dezelfde maanden 3.356 Covid-doden.

Wat verklaart de resterende 14.797 doden? Wat doodde bijna 15 duizend Duitsers in december? Aangezien er in de twee voorgaande jaren niets anders was dan Covid en Covid-vaccins, kunnen we alleen deze twee oorzaken de schuld geven, gezamenlijk of afzonderlijk.

  • We tellen misschien te weinig Covid-doden.
  • Misschien zien we sterfgevallen door Covid-vaccins die GEEN verband houden met Covid-infecties.
  • Misschien zien we herinfecties met Covid door vaccinatie, waardoor mensen buitensporig snel sterven. De plotselinge en onverklaarbare sterfgevallen zijn het gevolg van langere Covid-ziekten die mogelijk worden gemaakt door immuuntolerantie en de daaruit voortvloeiende schade aan organen. Dergelijke sterfgevallen worden NIET geregistreerd als Covid-sterfgevallen.

Mijn eigen mening is dat de laatste verklaring de juiste is. Lees dit artikel voor het voorbeeld van de gevaccineerde en geboosterde 17-jarige Gwen Casten, die plotseling overleed na een “milde” Covid-infectie die een maand duurde:

Wat er ook gebeurt, het is een nationale noodsituatie in alle Europese landen. Het gebrek aan aandacht van de gezondheidsautoriteiten is verbijsterend. Het refrein van zeldzame krantenartikelen zoals deze is, “we hebben geen idee waarom mensen sterven, en het kan ons niet schelen, maar we weten zeker dat het niet de vaccins zijn.” Geniet van deze domme passage:

Het artikel probeert de lezers ervan te overtuigen dat we alleen moeten kijken naar de onmiddellijke, officieel erkende sterfgevallen die binnen een paar dagen na vaccinatie plaatsvinden (en opzettelijk te laag werden geteld).

Maar zelfs in het Pfizer-onderzoek, waar 21 mensen stierven in de vaccinatie-arm en slechts 17 in de placebo-arm binnen zes maanden na hun vaccinaties, werd een oversterfte van 23% gezien.

Zonder gegevens op individueel niveau, die de autoriteiten weigeren te verstrekken of te bekijken, kunnen we niet achterhalen wat er aan de hand is. We kunnen alleen maar gissen.

Ondertussen sterven er mensen.

Niemand lijkt zich daar druk om te maken, behalve een paar mensen op Substack en Twitter. Het probleem is dat het aantal sterfgevallen toeneemt in plaats van afneemt, en de overmatige sterfte bedreigt mij, u en onze dierbaren.

Te veel mensen zien het als een politieke wedstrijd om hun favoriete partij de schuld te geven of vrij te pleiten.

Ik doe een beroep op iedereen om het te zien als een bedreiging voor onszelf en onze families in plaats van het te behandelen als een schuldvraag. We moeten het sterftecijfer aanpakken uit puur zelfbehoud.

Denk je dat onze autoriteiten sterfgevallen serieus zullen onderzoeken, of zullen ze proberen ze onder het tapijt te vegen?

Denkt u dat Jeff Zients het Witte Huis zal helpen de situatie eerlijk te onderzoeken?Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dissident:

Teleurstellend dat verstandige mensen nog steeds geloven in Covid. De symptomen en het sterftecijfer van ‘Covid’ waren exact hetzelfde als van de griep. Ik moet mijn hand in eigen boezem steken en toegeven dat ik te vaak artikelen vertaal en het er niet bij vermeld, maar dat is omdat ik er vanuit ga dat mijn positie bij mijn lezers bekend is. 20 Redenen waarom een Covid-pandemie nooit heeft bestaan.

De sterftecijfers zijn gemanipuleerd om een pandemie te ‘faken’. NHS-directeur bevestigt dat ziekenhuizen hebben gelogen over de doodsoorzaak om de illusie van een COVID-pandemie te creëren.

Het was een nep-pandemie gebaseerd op een wetenschappelijke fraude die de ongeldige PCR-test valide verklaarde, zoals Wouter Aukema gisteren nog eens uit de doeken deed.

Dr. Simon Goddek legde het al veel eerder uit:

De SARS-CoV-2 test van Marion Koopmans en Christian Drosten was al klaar vóórdat de pandemie begon.

Het doet niets af aan de observaties van mensen als Igor Chudov dat we nu met een oversterfte van 35% zitten. Het Blanke deel van de wereldbevolking is opzettelijk ingespoten met een gif terwijl er geen nieuwe ziekte was.

The Lancet bevestigt complottheorie – Virus is nooit geïsoleerd en de PCR-test zegt niks

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties