Schrijver en voormalig New York Times verslaggever Alex Berenson zegt dat hij bewijs in handen heeft van een studie waaruit blijkt dat covid “booster” vaccins het immuunsysteem over de rand duwen, waardoor de immuunfunctie bijna volledig instort.

In een reeks tweets schreef Berenson dat op basis van de bevindingen van het onderzoek er geen boostershots meer in de armen mogen gaan, schrijft Ethan Huff.

“Boosters moeten onmiddellijk worden gestopt. STOPGEZET. ONMIDDELLIJK, schreef Berenson. “Er is een nieuw onderzoek. Het is slecht. Hoe slecht? Ik heb het tot nu toe aan twee artsen laten zien. De ene zei dat hij ‘een aanval kreeg’ toen hij het las. De andere zei iets ergers.”

Uit de studie blijkt dat na de vierde injectie – dat wil zeggen de twee eerste injecties en de twee daaropvolgende boostershots – het immuunsysteem van een persoon zo goed als vernietigd is.

Een samenvatting van de studie legt uit dat de covid-injecties geen bekende werkzaamheid hebben en dat hun “potentiële bijwerkingen grotendeels onbekend blijven”. Dit suggereert dat niemand deze injecties zou moeten krijgen.

Omdat velen dat al hebben gedaan, besloten onderzoekers de humorale en cellulaire immuunreacties van een verlengde kuur van recombinant receptor bindend domein, of RBD, vaccin boosters in een muismodel te vergelijken. Dit is wat ze vonden:

“Meerdere vaccinboosters na de conventionele vaccinatiekuur verminderden significant de RBD-specifieke antilichaamtiters en de serumneutraliserende werkzaamheid tegen de Delta- en Omicron-varianten, en verminderden CD4+ en CD8+T-celactivering en verhoogden PD-1- en LAG-3-expressies in deze T-cellen.”

“Mechanistisch gezien bevestigden we dat verlengde vaccinatie met RBD-boosters de beschermende immuunherinneringen teniet deed door adaptieve immuuntolerantie te bevorderen. Onze bevindingen tonen potentiële risico’s aan bij het voortdurend gebruik van boosters van het SARS-CoV-2-vaccin, wat onmiddellijke gevolgen heeft voor de wereldwijde strategieën ter verbetering van de COVID-19-vaccinatie.”

Gevaccineerd worden voor covid betekent het permanent vernietigen van je immuunsysteem

Een niet-gevaccineerd immuunsysteem is geprogrammeerd om ziekten af te weren via aangeboren immuniteit. Bij natuurlijke blootstelling aan een ziekteverwekker leert de natuurlijke immuniteit zich aan te passen, waardoor een passend niveau van adaptieve immuniteit ontstaat.

Wat COVID injecties doen, gebaseerd op deze bevindingen, is de natuurlijke immuunfunctie beschadigen. Ze verstoren het aangeboren-adaptieve immuniteitsevenwicht, waardoor de gastheer vatbaarder wordt voor infecties – wat ingaat tegen alles wat ons door de “autoriteiten” over deze injecties is verteld.

De schade veroorzaakt door covid injecties reikt veel verder dan alleen antilichamen, die functioneren als de eerstelijns verdediging van het immuunsysteem tegen virussen en bacteriën. T-cellen, die dienen als back-up voor antilichamen, raken ook beschadigd – schijnbaar zonder enig mogelijkheid tot herstel.

De studie werd zonder veel ophef gepubliceerd op 22 december 2022 in het peer-reviewed tijdschrift iScience. Het toont ondubbelzinnig aan, zoals Berenson meldt, dat covid boosters – en eigenlijk alle covid shots – een doodvonnis zijn voor iemands immuunsysteem.

“Wij vonden dat de beschermende effecten van de humorale immuniteit en de cellulaire immuniteit die door de conventionele immunisatie tot stand waren gebracht, beide ernstig werden aangetast tijdens de verlengde vaccinatiekuur”, gaven de auteurs van de studie toe.

Hoewel muizen werden gebruikt als proefpersonen in plaats van mensen, voegden de onderzoekers eraan toe dat de dieren genetisch werden veranderd “om de menselijke reactie op het coronavirus nauwkeurig te modelleren”, waardoor ze “grote overeenkomsten vertoonden met de reactie van mensen op SARS-CoV-2 infecties”.

“Wij ‘samenzweringstheoretici’ wisten dit jaren geleden al,” schreef een commentator over de onthullingen in dit nieuwe artikel.

“Stel je de winsten voor die de medische en grote farmaceutische industrie zullen binnenhalen wanneer iedereen een ziekte of kanker heeft,” schreef een ander.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Turbo-kanker wordt nu gemeld. Het is onmogelijk te verklaren. Nooit eerder gezien

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
3 dagen geleden

Pfizer

Het gaat hier om de fi relatie met het alfabet 69

ILLUMINATI NUMMER 69, 33 GRADEN VRIJMETSELWERK, HET SATURN RITUEEL BLOOTGESTELD

https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=620140fbdd&attid=0.1&permmsgid=msg-a:r5665283525730894696&th=17e2e2e8a94512ca&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ_QsrYGHafYPGjOaB9mXdPgVCk3Ocbe-M6jVZUrxOiJDBM8O4Ne6uCRAAvIy9oGG_XUCF_0Ev_T38Ec7nS4G-vFuewNRb6iQggXjulzf-1sENKkx30W33gRHi0&disp=emb&realattid=ii_ky2lwdyn0

Vintage Pfizer Pharmaceuticals advertising ashtray, with the old dragon logo! 

Pfizer in Jewish Gematria equals: 660

660. epheh

Strong’s Concordance
epheh: (a kind of) viper
Original Word: אֶפְעֶה
Part of Speech: Noun Masculine
Transliteration: epheh
Phonetic Spelling: (ef-eh’)
Definition: (a kind of) viper
Englishman’s Concordance
Job 20:16
HEB: תַּֽ֝הַרְגֵ֗הוּ לְשׁ֣וֹן אֶפְעֶֽה׃
NAS: of cobras; The viper’s tongue
KJV: of asps: the viper’s tongue
INT: slays tongue the viper’s
Isaiah 30:6
HEB: וָלַ֣יִשׁ מֵהֶ֗ם אֶפְעֶה֙ וְשָׂרָ֣ף מְעוֹפֵ֔ף
NAS: and lion, viper and flying
KJV: and old lion, the viper and fiery
INT: and lion where viper serpent and flying
Isaiah 59:5
HEB: וְהַזּוּרֶ֖ה תִּבָּקַ֥ע אֶפְעֶֽה׃
NAS: And [from] that which is crushed a snake breaks forth.
KJV: breaketh out into a viper.
INT: is crushed breaks A snake

John
John
2 dagen geleden

Niet alleen je immuunsysteem gaat eraan, maar je krijgt ook nog eerder kanker.
En het exoskelet van insecten is gemaakt van citine, en kanker is daar heel erg blij mee. Dus insecten, en dus ook citine, gaan we nu in je eten stoppen.
let op, de komende 2 a 3 jaar, dan gaan we een oversterfte van 150% krijgen, en iedereen haalt zijn schouders op.