Een plastisch chirurg uit Utah, zijn buurman en twee anderen worden aangeklaagd omdat zij mensen valse vaccinatiepaspoorten zouden hebben gegeven en door de overheid verstrekte COVID-19 vaccinaties zouden hebben vernietigd, meldt East Idaho News.

Dr. Michael Kirk Moore Jr., 58 jaar, en zijn buurvrouw, Kristin Jackson Andersen, 59 jaar, worden beschuldigd van samenzwering om de Verenigde Staten te bedriegen, samenzwering om overheidseigendommen om te zetten, te verkopen, over te dragen en te vervreemden en medeplichtigheid.

Het Plastic Institute of Utah Inc. wordt samen met kantoormanager Kari Dee Burgoyne, 52, en receptioniste Sandra Flores, 31, aangeklaagd.

Volgens de rechtbankdocumenten zouden Moore en zijn medeverdachten vanuit Plastic Surgery Institute of Utah Inc. een plan hebben opgezet om de Verenigde Staten en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) op te lichten.

Crisis in Slovenië: Klokkenluider verpleegster zegt dat politici zoutoplossing krijgen in plaats van mRNA-prik

Volgens de documenten waren Moore en Andersen lid van een particuliere organisatie die “het medisch beroep wil bevrijden van belangenconflicten van de overheid en de industrie”.

Volgens de beschuldigingen hebben de vier voor minstens 28.000 dollar aan COVID-19 vaccinaties vernietigd en voor minstens 1.900 doses vervalste vaccinatiepaspoorten verspreid. Volgens de gerechtelijke documenten werden de valse vaccinatiepaspoorten verkocht voor directe contante betalingen van 50 dollar per persoon per gebeurtenis of voor “donaties aan een bepaalde liefdadigheidsorganisatie”.

Volgens de rechtbankdocumenten hebben de valse vaccinatiepaspoorten een totale waarde van bijna 97.000 dollar.

Moore en zijn medeverdachten zouden ook kinderen op verzoek van hun ouders zoutinjecties hebben gegeven zodat de kinderen zouden denken dat ze een COVID-19 vaccin kregen.

“Door vaccinatiepaspoorten te vervalsen en kinderen zout-injecties te geven in plaats van COVID-19 vaccins, heeft deze leverancier niet alleen de gezondheid en het welzijn van een kwetsbare groep in gevaar gebracht, maar ook het vertrouwen van het publiek en de integriteit van federale gezondheidszorgprogramma’s ondermijnd,” zei Special Agent in Charge van het Department of Health and Human Services, Office of the Inspector General Curt L. Muller.

De verdachten staan gepland voor hun eerste verschijning in de rechtbank op 26 januari om 14.00 uur.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitse verpleegster vrijgesproken die 8.600 patiënten met zoutoplossing injecteerde in plaats van met het mRNA-gif

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rudolf
Rudolf
2 dagen geleden

Mooi toch !? Díe hadden bállen !!