mRNA technologiepionier en prominent criticus van het COVID-19 establishment Dr. Robert Malone verklaarde dat hij het bod van voormalig president Donald Trump om terug te keren naar het Witte Huis niet kan steunen zolang de kandidaat blijft vasthouden aan de COVID-19 vaccins waar zijn regering toezicht op hield.

Tijdens een interview op Real America’s Voice vroeg gastheer David Brody of Trump zou “erkennen dat de COVID-19 vaccins niet zo veilig of effectief waren als ons destijds door de medische gemeenschap werd verteld”, meldt Life Site News.

In reactie daarop lanceerde Trump een zelfvoldane verdediging van de COVID-injecties, die werden ontwikkeld en uitgebracht in een fractie van de tijd die vaccins gewoonlijk nodig hebben in het kader van het Operation Warp Speed-initiatief van zijn regering. “Ik was in staat om iets goedgekeurd te krijgen dat, weet je, bewezen heeft veel levens te hebben gered,” zei hij. “Sommige mensen zeggen dat ik wereldwijd 100 miljoen levens heb gered.”

“Je moet begrijpen dat er voor- en nadelen zijn,” ging de president verder. “Sommige rapporten [zeggen] dat het het beste is dat ooit is gebeurd en dat we tientallen miljoenen levens hebben gered. Dan lees je andere rapporten [die] zeggen dat er wat problemen waren met het vaccin …maar relatief kleine aantallen.

“Maar, weet je, je hebt veel rapporten die zeggen dat de vaccins tientallen miljoenen levens redden,” herhaalde Trump. “Dat zonder de vaccins je iets zou hebben gehad … waar misschien 100 miljoen mensen aan stierven.”

Zijn antwoord viel niet goed bij Malone, die een verklaring onderschreef van Dr. Brian Tyson dat “dit Trump niet verkozen zal krijgen. Ik doe niet mee”. Vervolgens onthulde hij dat hij ooit een video had opgenomen om Trump op andere gedachten te brengen, maar die had “geen effect”.

Ondanks de verzekeringen van de voormalige president en het CDC blijft er voldoende reden tot bezorgdheid over de veiligheid van de COVID-injecties.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uw regering probeert u te vermoorden: Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat COVID vaccinatie gaat leiden tot massale ontvolking

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Guus Velraeds
Guus Velraeds
4 dagen geleden

Je kunt er lang of kort over praten.

Ik hou het kort.

Trump is done!

Edwin Vissers
Edwin Vissers
4 dagen geleden

Even wat vermaak, even geen vrijmetselaars die allemaal naar de hel gaan

Dit is het beste wat ik ooit gehoord heb

Hagar
Hagar
4 dagen geleden

Trump graaft zijn eigen graf, met zijn grote domme mond.

Goed zo.

Hopelijk “winnen” de Democraten nog eens, en laten ze nog eens tientallen miljoenen Mestizo’s en zwarten binnenstromen.

Hoe sneller de economie van de USA instort, hoe sneller ook hun militaire macht zal instorten.

De USA is niet onze bondgenoot, en is nooit onze bondgenoot geweest.

Rudolf
Rudolf
2 dagen geleden

Mijn idee !! Wij hadden eerst ook tot zekere hoogte sympathie voor Trump..
Maar het steunen van en hardnekkig geloven in de mondiale neppandemie en de gigantische kwakzalverij en het kwakzalversvergif van de Farmaparasieten is echt prohibitief voor elk soort van steun.. Dat is echt hét criterium : alles wat achter die waanzin nu nog staat en blijft staan is echt absoluut gezakt in elk opzicht, kan ónmogelijk nog serieus genomen worden.. Het is echt een soort van zwakzinnigheid die volstrekt incapabel en incompetent maakt voor wát dan ook.. Die alle gedrag corrupt maakt zonder dat de lijders eraan het zelf beseffen…
Die wél beseffen wat ze doen zijn uiteraard gewoon regelrechte misdadigers, zoals grote vriend Fauci en toch nog veel anderen die al veel langer dan alleen de corona-covid-periode meehuilen met de grote meute en het parasietensysteem omdat hun hachje en positie voor hen belangrijker is dan alle anderen op de wereld..Hoe hoog de prijs daarvoor ook was, is en nog wordt…