Ze was het toonbeeld van de onmenselijke Covid-agenda van het Wereld Economisch Forum (WEF) met extreme lockdowns, vaccinatieplicht en een politie- en controle-staat die een schande is voor elke democratie. Maar nu treedt de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern af, meldt Report24.

Als het wereldwijd verspreide covid-communisme een gezicht zou hebben, zou dat van de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern een van de meest toepasselijke zijn geweest. Vrijwel geen enkele andere politieke leider van een land dat zichzelf een “liberale democratie” noemt, heeft met zoveel verve zo’n perfide systeem van schaamte ingesteld door middel van draconische maatregelen, waarbij mensen werden gedwongen de experimentele gen-injecties tegen Covid-19 te accepteren en non-conformisten en critici van de maatregelen met alle strengheid werden vervolgd en gearresteerd als zij. Ze kwam ook onder vuur te liggen toen ze verklaarde dat de regering de “enige bron van waarheid” was.

De WEF-volgelinge verklaarde nu dat ze per 7 februari zou aftreden als premier van Nieuw-Zeeland. De officiële reden: burn-out. Ze zou niet meer de energie bezitten om deze functie met het oog op de komende verkiezingen in de loop van het jaar voort te zetten. Maar waarschijnlijk vreest ze veelmeer een afstraffing door de kiezers, die zij gedurende de afgelopen bijna drie jaar als onmondige schapen heeft behandeld.

“Ik geloof dat het leiden van een land de meest bevoorrechte baan is die men kan hebben, maar ook een van de meest uitdagende,” zei Ardern door tranen heen. “Je kunt en mag het niet doen als je geen volle tank hebt en een beetje reserve voor onverwachte uitdagingen.” Ze “heeft niet genoeg over in de tank” om het werk te doen, zei de “linkse” politicus. “Maar ik geloof er heilig in en ik weet dat er anderen om me heen zijn die dat ook doen.”

Uit peilingen blijkt dat de sociaaldemocratische Labourpartij van Ardern achterloopt op de conservatieve Nationale Partij van de oppositie. Volgens een vorige maand gepubliceerde opiniepeiling werd haar LP met 33% goedgekeurd, terwijl de NP aan de leiding ging met 38% van de stemmen. De neerwaartse trend voor de partij van Ardern, die sinds januari 2021 aanhoudt (met een aanzienlijke versterking van de NP sinds januari 2022), kan echter een doorslaggevende factor zijn geweest in het besluit van Ardern.

Maar de vraag is nu of een toekomstige regering onder leiding van de NP het onmenselijke beleid tijdens de pseudo-pandemiejaren en het onverantwoorde vaccinatiebeleid onder de loep zal nemen en daar de nodige consequenties aan zal verbinden.

Een van haar grootste schandalen was een video waarin ze drugs gebruikte. De meningen liepen sterk uiteen over welke drugs dit waren. Terwijl haar fans spraken van tabak, veronderstelden critici op zijn minst marihuana – hoewel het zou gaan om een typische crackpijp.

Ardern is ook het onderwerp geweest van herhaalde geruchten. Hoewel ze een kind wil met haar partner, verschenen er plotseling en onverwacht delen van haar lichaam op verschillende video’s op plaatsen waar je ze niet zou verwachten.

Ardern stond niet officieel op de lijst van deelnemers aan het World Economic Forum (WEF) 2023 in Davos – in plaats daarvan zal de Nieuw-Zeelandse minister van Handel Damien O’Connor dit jaar deelnemen. Net als Ardern is ook hij lid van Labour. Het valt nog te bezien of en wanneer hij haar zal opvolgen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Premier Nieuw-Zeeland: “Er komt geen einde aan het vaccinatieprogramma”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 maanden geleden

Illuminati Tranny

Jacinda Ardern neemt ontslag volgens de cijfers! Gematria

Joop Visser
Joop Visser
2 maanden geleden

Zielig dat in NZ net als hier stemmen op de VVD nog behoorlijk is. Welk gebrek hebben deze mensen?

Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 maanden geleden
Antwoord aan  Joop Visser

Koophuis slapend rijk geworden

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Ze misbestuurt het land volledig, ze maakt er een puinhoop van, en nu gaat ze snel op pensioen, met een riante uitkering, en blijft een massa geld verdienen door in allerlei raden en commissies te zetelen..

Ja zo werkt een demoncratie.

P. Snot
P. Snot
2 maanden geleden

Takkenwijf. Goed dat ze opdondert.