Vóór Covid waren vier soorten longontsteking samen de belangrijkste doodsoorzaak in het Verenigd Koninkrijk. In een nieuw ingevoerd Medical Examiner systeem om sterfgevallen te certificeren, certificeerde de Medical Examiner alle soorten longontsteking als covid-19 sterfgevallen, heeft een voormalige directeur van End-of-Life Care gezegd, meldt The Expose.

Op zaterdag schreef Sai, een voormalige NHS-directeur van End-of-Life Care, een Twitter-draad die onder andere een persoonlijk verslag gaf van de veranderingen in het systeem van het melden van sterfgevallen die in de NHS zijn geïmplementeerd:

“Wanneer vier verschillende ziekten [worden] gegroepeerd en nu covid-19 worden genoemd, zie je onvermijdelijk covid-19 met een enorm sterftecijfer. De reguliere media berichtten over deze enorme toename van het aantal covid-19 sterfgevallen als gevolg van de invoering van het Medical Examiner System.

“Patiënten die werden opgenomen en stierven met heel gewone aandoeningen zoals ouderdom, myocardinfarcten, nierfalen in het laatste stadium, bloedingen, beroertes, COPD en kanker enz. werden nu allemaal gecertificeerd als covid-19 via het Medical Examiner System.

“Ziekenhuizen schakelden naar believen over van het Medical Examiner System naar het pre-pandemische systeem. Wanneer het aantal covid-19-doden moest worden verhoogd, schakelde het ziekenhuis over op het Medical Examiner System.”

Bovendien “werden ziekenhuizen gestimuleerd om meer covid-19 sterfgevallen te melden dan normale sterfgevallen, omdat de overheid ziekenhuizen extra geld betaalde voor elk covid-19 sterfgeval dat werd gemeld,” zei Sai. “Ik twijfel er niet aan dat de regering de hele pandemie heeft gepland sinds 2016, toen ze voor het eerst de wijziging van de medische overlijdenscertificering voorstelden.”

Je kunt Sai’s Twitterdraad HIER of de Thread Reader-app HIER lezen. In het volgende heeft het nummer aan het begin van een alinea betrekking op het nummer van de tweet in de draad.

Autopsie wijst uit: Slechts 1 procent van de onderzochte “Covid-sterfgevallen” stierf uitsluitend aan corona

1. De waarheid over de covid-19-pandemie vanuit de NHS (ex-directeur van End-of-Life Care bij een van de grootste ziekenhuistrusts in het VK)

2. In 2016 heeft de Britse regering een wijziging voorgesteld en uitgeprobeerd in het proces van de manier waarop sterfgevallen worden gecertificeerd in alle ziekenhuizen in het VK. Ik heb hieronder een link naar dit document van het Department of Health (“DoH”) bijgevoegd:

Hervorming van de overlijdensakte: invoering van controle door medische onderzoekers, Ministerie van Volksgezondheid, mei 2016

3 & 4. Het DoH-document stelde een overstap naar het “Medical Examiner” (“ME”)-systeem voor en werd naar een aantal verschillende doelgroepen gestuurd voor feedback en overleg. Het ME-systeem werd al getest in twee ziekenhuizen in het noorden. De resultaten van het overleg staan ​​hieronder:

Introductie van keuringsartsen en hervormingen van overlijdensaktes in Engeland en Wales: reactie van de regering op raadpleging, Ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg, juni 2018

5. Voorafgaand aan de covid-19-pandemie omvatte het overlijdenscertificeringsproces het behandelen van artsen van een patiënt om de rouwdiensten/patiëntzaken bij te wonen om het overlijden te bespreken en ofwel: a) het overlijden door te verwijzen naar de lijkschouwer of b) een medische verklaring van Doodsoorzaak (“MCCD”).

6. De MCCD vermeldt de doodsoorzaak. Waarbij een directe oorzaak (1a) of bijdragende oorzaken (1b) (1c) (1d) worden vermeld samen met comorbiditeiten (die niet direct de dood veroorzaken) worden geschreven in (2) op de MCCD. De MCCD is alleen een waarschijnlijke doodsoorzaak, het is niet definitief.

7. De enige definitieve manier om een ​​juiste en plausibele doodsoorzaak vast te stellen, is door de overleden patiënt door te verwijzen naar HM Coroner (als aan bepaalde criteria wordt voldaan), zodat HM Coroner de zaak accepteert en op zich neemt, wat resulteert in een post-mortem (“post-mortem”) PM”) uitgevoerd door een histopatholoog.

8. Wanneer een overlijden als natuurlijk wordt beschouwd en er niets onaangenaams aan de hand is, wordt de MCCD geschreven door de behandelend arts van een overleden patiënt. Meestal is dit een F1, F2, SHO of registrar die aanwezig is. Het komt zelden voor dat een behandelend consulent aanwezig is, maar zij zullen de doodsoorzaak vaststellen.

9. Binnen de NHS bestaat er een strikte ziekenhuishiërarchie voor artsen. Het is als volgt – van de laagste naar de hoogste rang: Stichtingsjaar 1 (FY1), Stichtingsjaar 2 (FY2), Senior House Officer (SHO), Registrar (Reg), Consultant, Clinical Lead, Medical Director.

10. Jonge artsen zullen zeer zelden hun mening geven of hun senioren uitdagen. Een senior beslissing wordt als definitief beschouwd en zal zonder enige aarzeling of twijfel worden uitgevoerd en uitgevoerd.

11. In mijn 5,5 jaar ervaring in de levenseindezorg heb ik slechts één arts in opleiding gezien die het niet eens was met een voorgestelde doodsoorzaak en hun adviseur uitdaagde.

12. Met het aantal sterfgevallen dat in een ziekenhuis plaatsvindt, is er, zoals u zich kunt voorstellen, veel variatie met betrekking tot doodsoorzaken, aangezien er talloze verschillende artsen zijn die een MCCD schrijven en verschillende mogelijke ziekten bedenken in verschillende bestellingen.

13. Het voorgestelde ME-systeem zou hier verandering in brengen, aangezien de overheid nu één medisch onderzoeker zou inhuren en betalen, om in elk ziekenhuis te zitten en alle MCCD’s voor alle overleden patiënten te schrijven. Dit zou elke variatie in doodsoorzaken effectief elimineren.

14. Toen ik in 2016 van dit voorstel hoorde, werkte ik als rouwfunctionaris in een ziekenhuis in het centrum van Londen. Mijn toenmalige mentor/lijnmanager was een voormalige hoofdverpleegkundige die rouwverwerking leidde en alle ziekenhuissterfgevallen zouden door haar en de afdeling worden gecontroleerd.

15. We hadden in wezen een enorme hoeveelheid macht met betrekking tot de besluitvorming, aangezien we alle aantekeningen van patiënten zouden doornemen na het overlijden van een patiënt, en in wezen artsen zouden begeleiden en adviseren over wat er zou moeten worden geschreven met betrekking tot een MCCD of verwijzing van de lijkschouwer.

16. Naar mijn persoonlijke mening was het onze rol om op het hek te zitten en te handelen in het belang van een overleden patiënt (en hun families), maar ook om het ziekenhuis en onze artsen te beschermen tegen mogelijke nalatigheid.

17. Zoals u zich kunt voorstellen, zijn er in de loop der jaren met een groot [aantal] doktoren vele veldslagen uitgevochten over beslissingen over de doodsoorzaak van een patiënt of een verwijzing naar de lijkschouwer.

18. F2’s en SHO’s waren het ergst wat betreft de arrogantie om te weten wat er op een MCCD moet staan of te verklaren dat een patiënt niet naar de lijkschouwer hoeft te worden verwezen (vaak verklarend dat hun consulent hen instructies had gegeven).

19. Opgemerkt zij dat consulenten ook maar mensen zijn en soms ook fouten kunnen maken. We mogen niet vergeten dat zij in de hiërarchie worden opgevolgd door een Clinical Lead en daarna een Medical Director. Die veel meer ervaring en kennis hebben.

20. Toen ik mijn mentor in 2016 vroeg hoe het ME-systeem de zaken zou veranderen, kreeg ik te horen dat Bereavement Services/Patient Affairs puur administratief zou worden en dat het klinisch oordeel bij de Medical Examiner zou komen te liggen.

21. De macht en de besluitvorming met betrekking tot MCCD/Coronersverwijzingen werd niet alleen bij de behandelende artsen weggehaald, maar ook bij Bereavement Services/Patiëntenzaken/Bereavement Officers/Directeuren van End-of-Life Care.

22. Deze beslissingsbevoegdheid werd uitsluitend overgedragen aan de Medisch Onderzoeker, die niet betrokken was bij de behandeling van een patiënt tijdens een opname.

Ik heb al deze informatie destijds in me opgenomen en zoveel mogelijk kennis opgedaan bij mijn mentor/lijnmanager.

23. In 2016 maakte ik toevallig ook een overstap en greep een kans om mijn eigen Bereavement Services te beheren bij een van de grootste ziekenhuis trusts in het hele Verenigd Koninkrijk. Gemiddeld zou ik toezicht houden op MCCD/Coroner Referrals voor ongeveer 1.750 sterfgevallen op jaarbasis.

24. Ik ontwikkelde een zeer nauwe werkrelatie en vriendschap met een van de medisch directeuren (een arts met de hoogste rang in het ziekenhuis). Dit was vooral nuttig wanneer ik artsen moest uitdagen met betrekking tot MCCD’s/Coroner Referrals.

25. Toen ik directeur van levenseindezorg werd, raakte ik betrokken bij de rapportage van sterftecijfers, het uitvoeren van sterftebeoordelingen en het schrijven van ziekenhuisbeleid. Ik had ook een uitstekende werkrelatie ontwikkeld met de lijkschouwer die toezicht hield op onze Trust.

26. De lijkschouwer heeft de bevoegdheid om elk ziekenhuis of trust te onderzoeken met betrekking tot een sterfgeval of een aantal sterfgevallen. Er kan een klein probleem ontstaan, omdat de lijkschouwer trouw is aan de Kroon en de Regering.

27. Wanneer een sterfgeval wordt gemeld aan de Coroner, werd dit voorheen gemeld via [een] telefoontje van de behandelende arts. Er werd een discussie gevoerd met de lijkschouwer en er zou een directe uitkomst en instructie komen van de lijkschouwer, via de HM Coroner (via een telefoontje).

28. Er is een fundamentele fout in dit systeem, aangezien er geen documentatie is van de beslissing en de instructies van de lijkschouwer. Het gaat via mond-tot-mondreclame. Zonder elektronische documentatie is er altijd ruimte voor fouten.

29. Elk ziekenhuis/trust en elke lijkschouwer heeft een ander systeem voor het melden van sterfgevallen. Persoonlijk heb ik besloten om mijn ziekenhuis en de Trust te beschermen door een elektronisch formulier te ontwikkelen voor de lijkschouwers, dat ik aan onze lijkschouwer heb voorgesteld en na zijn instemming heb ontwikkeld.

30. We hadden nu documentatie van elk sterfgeval dat gemeld werd en van elke uitkomst.

Wanneer een sterfgeval wordt gemeld, zal de lijkschouwer een voorgestelde doodsoorzaak bekijken en accepteren, of de doodsoorzaak verwerpen en de zaak aannemen (overlijden van de patiënt), wat leidt tot een Inquest of een PM.

31. In 2019 kwam onze medisch directeur op een ochtend mijn kantoor binnen met de mededeling dat de Raad van Bestuur van het ziekenhuis had besloten over te stappen op het Medical Examiner System.

Het horen van de woorden “ME-systeem” was een enorm geval van Déjà vu (gesprek met mijn mentor in 2016).

32. Ik wist precies wat het ME-systeem was, maar ik koos ervoor de gek te spelen en te informeren naar wat het ME-systeem precies inhield en wat het betekende voor onze dienst, mijn personeel en onze functies. Alles wat de medisch directeur mij die dag vertelde was een kopie van wat ik al wist.

33. Ik wist dat mijn tijd in de levenseindezorg voorbij was. Ik had de top bereikt en er was geen vooruitgang meer voor mij. Alle macht en besluitvorming verliezen aan elke ME die het ziekenhuis binnenkwam, sprak me niet aan. Ik had al besloten dat ik weg moest.

34. Op zoek naar een nieuwe uitdaging en ervaring maakte ik in 2019 een overstap naar een ander groot ziekenhuis in Centraal Londen, dit keer zijspoor naar operationeel management. Ik had de leiding over het operationeel management van Nefrologie, Reumatologie, Dermatologie en Diabetes & Endocrinologie.

35. In januari 2020 hoorde ik over het eerste geval van covid-19 in ons ziekenhuis, waarbij een patiënt uit China onze SEH binnenliep. De SEH werd die dag stilgelegd en met stoom gereinigd, ik herinner me het moment dat ik hierover hoorde.

36. In mijn gedachten zag ik de berichtgeving over covid-19 in de media als niets meer dan Vogelgriep of Ebola, die paniek hadden veroorzaakt maar toch overgingen. Ik maakte me helemaal geen zorgen.

Het begon te escaleren in februari 2020, rond de tijd dat ik op vakantie ging.

37. Vanwege de berichtgeving in de media heb ik N95-maskers gekocht als voorzorgsmaatregel voor mijn reis en om aan mijn ouders en jongere zus te geven. Ik was gezegend dat ik een paar dagen in Sri Lanka kon doorbrengen voor een bruiloft en daarna bijna een hele maand in Australië (maart 2020).

38. Ik zag hoe het verhaal over een dodelijke infectieziekte met de dag groter werd. Ik besloot mijn vakantie met een paar dagen in te korten, zodat ik ervoor kon zorgen dat ik terug kon naar mijn familie en [niet] in Australië zou stranden.

39. Bij mijn terugkeer naar het VK eind maart 2020. Een van de dingen die me onmiddellijk opvielen was het gebrek aan temperatuurcontrole of ondervraging op Heathrow Airport. Dit leek vreemd voor een potentieel dodelijke besmettelijke ziekte die zich over de wereld verspreidde.

40. Dit was vooral vreemd omdat Sri Lanka en Australië mij bij aankomst hadden ondervraagd/gecontroleerd en zelfs Singapore de temperatuur tijdens de doorreis controleerde.

41. Mijn moeder was net hersteld van kanker, mijn vader was ouder dan 70 en mijn jongere zus was geboren met het syndroom van Down en had nog een aantal andere aandoeningen. Ik had drie personen in mijn familie met een hoog risico op covid-19 en ik was bang om hen covid-19 te geven.

42. Ik vroeg mijn ziekenhuis of ik thuis mocht werken. Dat weigerden ze. Ik werd niet geacht een hoog risico te lopen, hoewel ik toen bij mijn ouders woonde. Ik moest mijn moeder en mijn zus helpen. Het ziekenhuis hield geen rekening met de veiligheid van zijn werknemers. Ze dwongen me om te komen werken.

43. Ik heb me twee maanden geïsoleerd in mijn slaapkamer, ik kwam nauwelijks mijn kamer uit, uit angst een besmettelijke ziekte te verspreiden. Nooit dacht ik na over de situatie of mijn eerdere ervaring of kennis, ik reageerde gewoon op de media-gekte. Ik zat vol paniek en stress.

44. De eerste onregelmatigheid die ik opmerkte, was dat de regering en de media verklaarden dat covid-19 een besmettelijke ziekte was. Maar net voordat de eerste lockdown werd uitgevoerd, merkte ik op dat de regering de status van covid-19 had verlaagd en zei dat het niet langer besmettelijk was.

45. Dit vond ik onlogisch. Waarom moeten we isoleren als ze de status verlaagd hebben? In mijn vriendenkring zaten veel medici en tandartsen. Ze waren allemaal in paniek en zeiden dat ze onvoldoende chirurgische maskers hadden en dat ze N95 maskers nodig hadden.

46. N95 maskers werden gezien als de enige manier om te voorkomen dat medische professionals besmet zouden raken met covid-19.

Het publiek vragen om chirurgische maskers te dragen leek me onlogisch. Het virus zou er dwars doorheen kunnen gaan. Er klopte iets niet.

47. Ik ontmoette en datete een FY1 arts (mijn ex-vriendin) rond oktober 2020. We klikten omdat ze anders was dan alle andere artsen die ik eerder had gesproken over covid-19. Zij had ook haar vermoedens en geloofde dat het niet zo besmettelijk was als werd voorgesteld.

48. We begonnen ons allebei langzaam te realiseren dat covid-19 een echte ziekte was (want het was te zien op röntgenfoto’s bij patiënten) maar dat het helemaal niet besmettelijk was, ondanks alle berichtgeving in de media.

49. Ik moest het werken in een covid-19 hotspot ervaren en alle actie zelf zien. In maart 2021 heb ik mijn baan in het ziekenhuis in Centraal Londen opgezegd en een kans gegrepen om de SEH en AMU (Acute Medische Unit) in een ziekenhuis in Zuid-Londen te leiden.

50. De 6 maanden dat ik op de SEH/AMU werkte bevestigden al mijn vermoedens en culmineerden in mijn beslissing om mijn carrière in de NHS te beëindigen.

51. Gedurende de gehele 6 maanden werd ik niet één keer getest met een PCR test, ondanks dat ik dagelijks op afdelingen vol covid-19 positieve patiënten liep. Toch moesten we meerdere keren testen als we een ander land bezochten.

52. De PCR-test die de NHS gebruikte om patiënten te testen, staat bekend om zijn vals-positieve resultaten. Dit blijkt uit vele studies die online te vinden zijn, een voorbeeld daarvan is: Are you infectious if you have a positive PCR test result for COVID-19? – The Centre for Evidence-Based Medicine, The Centre for Evidence-Based Medicine, 5 August 2020

53. Als een patiënt met een PCR-test positief test op Covid-19, betekent dat niet dat hij besmet is. Als zij opnieuw worden getest, kan het zijn dat de test negatief is. In de NHS worden patiënten echter maar één keer getest en dit blijft gedurende hun hele opname in hun dossier staan.

54. Het ziekenhuisbeleid werd gewijzigd bij de invoering van het Medical Examiner System, om ervoor te zorgen dat elke patiënt die binnen 30 dagen na een positieve test overleed, covid-19 als primaire doodsoorzaak moest hebben. Dit werd geregeld door de Medisch Onderzoeker.

55. De hoogste doodsoorzaak in elk ziekenhuis per jaar vóór covid-19 is longontsteking. Longontsteking is een ademhalingsziekte zoals covid-19.

56. Longontsteking kan worden onderverdeeld in 4 verschillende doodsoorzaken: Bronchopneumonie, aspiratiepneumonie, community acquired pneumonie en hospital acquired pneumonie. Vóór de pandemie stierven jaarlijks de meeste mensen door deze vier oorzaken samen.

57. De lijkschouwer (één persoon in elk ziekenhuis) certificeerde al deze longontstekingen als covid-19 sterfgevallen. Wanneer vier verschillende ziekten worden gegroepeerd en nu covid-19 worden genoemd, zie je onvermijdelijk covid-19 met een enorm sterftecijfer.

58. De reguliere media berichtten over deze enorme toename van covid-19 sterfgevallen door de invoering van het Medical Examiner System.

59. Patiënten die werden opgenomen en stierven met zeer gewone aandoeningen zoals ouderdom, hartinfarcten, nierfalen in het laatste stadium, bloedingen, beroertes, COPD en kanker enz. werden nu allemaal als covid-19 gecertificeerd via het Medical Examiner System.

60. Ziekenhuizen schakelden van het Medical Examiner System en het pre-pandemische systeem over naar believen. Wanneer het aantal covid-19 sterfgevallen moest worden verhoogd, schakelde het ziekenhuis over op het Medical Examiner System.

61. De ene week kregen artsen te horen dat zij een MCCD moesten invullen, om de week daarop te horen dat zij geen MCCD hoefden in te vullen, omdat de Medical Examiner dat deed.

62. Ziekenhuizen werden gestimuleerd om meer covid-19-overlijdens te melden dan normale overlijdens, aangezien de regering ziekenhuizen extra geld betaalde voor elk covid-19-overlijdensgeval dat werd gemeld. Het systeem van de lijkschouwer zorgde ervoor dat covid-19 als doodsoorzaak werd opgegeven.

63. De regering stuurt het jaarlijkse NHS budget naar Primary Care Trusts. Dit wordt verdeeld om ziekenhuizen en huisartsenposten te financieren. Een klinisch coderingsteam in elk ziekenhuis kent codes toe aan elke behandeling of overlijden, zodat het geld wordt uitbetaald aan de ziekenhuizen.

63. Elke dokter die tegen covid-19 als doodsoorzaak pleitte, werd gepest en verguisd. De General Medical Council (“GMC”) houdt een register bij van alle artsen in het Verenigd Koninkrijk. Dit zorgt ervoor dat men bang is te worden geschrapt als men zich uitspreekt tegen een agenda.

64. De GMC controleert effectief alle artsen in het Verenigd Koninkrijk.

Zelfs als een dokter beseft wat er aan de hand is en zich wil uitspreken. Ze zullen twee keer nadenken om te praten, omdat ze hun hele carrière op het spel zetten en alles waar ze zo hard voor gewerkt hebben.

65. Artsen hebben in wezen gebonden handen, velen hebben gezinnen, kinderen, hypotheken en monden te voeden. Als ik in hun situatie zat, zou ik er twee keer over nadenken om mijn mond open te doen, uit angst om door het GMC te worden geschrapt en alles te verliezen.

66. De NHS Track & Trace App, die werd ingevoerd om de verspreiding van het virus te controleren, was niet van toepassing op medische professionals. We werden allemaal gevraagd om deze uit te schakelen, omdat artsen en personeel die 14 dagen lang geïsoleerd werden de patiëntenstroom, bedden en het ontslag van patiënten verstoorden.

67. Alle artsen die ik sprak over het nemen van het covid-19 vaccin, stonden erop dat zij een tijd zouden wachten voordat zij het zelf namen, om er zeker van te zijn dat het veilig was.

Hoe is het ethisch om een vaccin aan je patiënten te geven, maar het zelf niet te willen innemen?

68. In mijn 12 jaar NHS dienst heeft nog nooit een arts het publiek gepusht of beïnvloed om een vaccin te nemen. Toch zag ik op sociale media dat goede vrienden die arts waren, begonnen te posten dat ze het vaccin hebben genomen en dat het publiek dat zou moeten doen.

69. Het zou me niet verbazen als artsen door hun superieuren worden gedwongen om het vaccin te promoten of als ze daar geldelijk voordeel bij krijgen.

70. Ik twijfel er niet aan dat de regering de hele pandemie heeft gepland sinds 2016, toen ze voor het eerst de wijziging van de medische overlijdensverklaring voorstelden.

71. Stress leidt tot ziekte en aandoeningen. Paniek leidt ertoe dat mensen alle bevelen en instructies opvolgen die hen door de autoriteiten worden gegeven, zoals langdurig gebruik van maskers, wat leidt tot een toename van opnames in het NHS-systeem als gevolg van hypoxie en bacteriële longontsteking.

72. Het NHS behandelingstraject houdt in dat patiënten aan de beademing worden gelegd. Er is 50% kans op overlijden door deze klinische beslissing alleen al. Hoeveel onschuldige mensen zijn gestorven door de klinische beslissing om ze aan de beademing te leggen.

73. Tijdens bestuursrondes (waar elke opgenomen patiënt wordt besproken), zagen we dagelijks patiënten die werden opgenomen vanwege bijwerkingen van het vaccin. Patiënten kregen een black-out na inname van het vaccin of leden aan stolsels of beroertes.

74. De NHS draait om geld en geld verdienen. De veiligheid van een patiënt leek niet het belangrijkste. Het ging er meer om: hoe maken we meer bedden beschikbaar zodat een andere patiënt behandeld kan worden?

75. Patiënten zonder naasten worden met zorgpakketten ontslagen naar verpleeghuizen. Ik kan geen commentaar geven op wat er tijdens de pandemie met deze patiënten in de verpleeghuizen is gebeurd, omdat ik geen ervaring heb met het reilen en zeilen ervan.

76. Patiënten worden gezien als geld, zelfs bij overlijden, ziekenhuizen ontvangen geld voor elk sterfgeval. Is er een werkelijke zorg voor de gezondheid en veiligheid van de patiënt? Ik ken veel artsen die vooral gedreven worden door geld en geldelijk gewin.

77. De reden waarom ik de NHS verliet in 2021

56-jarige man, opgenomen op spoed met eindstadium nierfalen, heeft een voorgeschiedenis van regelmatige dialysebehandeling hiervoor. Geen ademhalingssymptomen bij opname en geen temperatuur. Echter, bij een PCR test…

Test hij, helaas, positief. Dit blijft in zijn dossier staan gedurende zijn opname. Ons ziekenhuis is relatief klein in vergelijking met andere waar ik heb gewerkt, we hebben dus geen dialyse machine. We moeten deze patiënt dringend overplaatsen naar een ander ziekenhuis anders zal deze patiënt sterven. Onze behandelende arts belt grotere ziekenhuizen met een dialyseapparaat op om zijn overplaatsing te organiseren. Alle artsen nemen de telefoon op en vragen naar de covid-19 status van de patiënt. Een overplaatsing wordt geweigerd vanwege een covid-19 infectie protocol. Onze artsen herhalen dat deze patiënt zonder dialyse zal sterven. We krijgen te horen dat er niets aan te doen is en dat de patiënt niet kan worden overgeplaatst.

Deze meneer is uiteindelijk overleden zonder dialyse. Vertel me nu alsjeblieft wat er op de MCCD staat… 1a) covid-19 2) End Stage Kidney Failure.

Niet geschreven door de behandelend arts die het niet eens was met deze doodsoorzaak, maar door een keuringsarts, ingesteld door de overheid en het ziekenhuis.

Wanneer onschuldige mensen worden vermoord door een corrupte organisatie en systeem, voor puur geldelijk gewin, kan ik niet langer toekijken en er deel van uitmaken. Mijn bewustzijn was helder en ik wilde hier geen deel meer van uitmaken.

78. Ik ben zeer gezegend en gelukkig dat ik in de positie was om weg te lopen. Ik heb me kunnen uitspreken, omdat mijn handen niet gebonden zijn en ik niet door een organisatie of bestuursorgaan word gereguleerd. Ik geloof in het spreken van de waarheid en daarbij ben ik slechts een instrument voor God.

79. Ik ben 12 jaar geleden bij de NHS gegaan omdat ik het verlangen had om mensen in nood te helpen, maar het moment dat ik me realiseerde dat ik dit niet meer deed, was voor mij het moment om weg te gaan.

80. Mijn excuses aan u allen als het bovenstaande draadje verwarrend is qua terminologie of als u de inhoud ervan niet begrijpt. Ik hoop dat het op zijn minst kan worden begrepen door mijn collega medische professionals of door journalisten die de waarheid willen melden.

81. Ik zou u zeer dankbaar zijn als u zou kunnen helpen deze waarheid te verspreiden en het bewustzijn te vergroten van wat er werkelijk is gebeurd binnen de NHS, door relevante personen waarvan u denkt dat ze kunnen helpen met het verspreiden van de waarheid van deze thread, opnieuw te posten en te taggen.

Sai is momenteel de Creative Director bij Trillionaire Gents Squad, een streetwear en lifestyle kledingmerk opgericht in 2021.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Italië herziet dodental COVID-19 van 130.000 naar minder dan 4.000, geeft toe dat 97% van de sterfgevallen foutief was bestempeld

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
4 dagen geleden

Corona was één groot bedrog.

Alles dat hieruit voortgekomen is, op vlak van internationale verdragen, wetten, initiatieven en organisaties moet worden teruggedraaid.

Iedereen die eraan verdiend heeft moet alles terugbetalen.

En iedereen die dit bedrog gepromoot of gesteund heeft, van hoog tot laag, moet zwaar gestraft worden.

Want wanneer ze opnieuw de kans zien, zullen de spuitmaniakken opnieuw beginnen, en deze keer nog veel erger, want nu hebben ze wetten en organisaties die hun macht nog veel groter maken dan vorige keer.