De voormalige Britse premier Tony Blair heeft organisaties als het Wereld Economisch Forum (WEF) opgeroepen druk uit te oefenen op regeringen om een “digitale infrastructuur” op te zetten om bij te houden wie wel en wie niet is ingeënt.

Blair, een lid van de Fabian Society en agenda-medewerker van het WEF, riep tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF in Zwitserland op tot een door de overheid gecontroleerde digitale vaccinatiedatabank. De voormalige premier benadrukte het belang van “technologie en digitale infrastructuur” om de status van gevaccineerde en niet-gevaccineerde mensen te controleren, meldt RAIR.

Vaccins in de pijplijn

“Je hebt de gegevens nodig,” zei Blair. “Je moet weten wie gevaccineerd is en wie niet.” Hij onthulde ook dat sommige vaccins die nog in de pijplijn zitten uit meerdere injecties bestaan. “Je hebt dus een goede digitale infrastructuur nodig, en veel landen hebben die niet. In feite hebben de meeste landen dat niet.”

Voorstander van digitale ID’s

De denktank van de voormalige Britse leider, het Tony Blair Institute for Global Change, strijdt al jaren voor digitale ID’s. “Het gebruik van een Covid Pass kan twee doelen dienen – het stimuleren van vaccinatie en het verminderen van transmissie”, aldus de organisatie van de heer Blair. Blair heeft zelf gepleit voor verplichte vaccinatiepaspoorten en het straffen van niet-gevaccineerden.

Tony Blair: ‘Onvermijdelijke’ globale vaccinatiepaspoorten moeten nu worden ingevoerd

In januari 2021 verklaarde Blair dat Groot-Brittannië het voortouw zou moeten nemen bij het voorzitten van een wereldwijd vaccinatiepaspoort-systeem. “Het wordt een totaal nieuwe wereld”, verklaarde Blair, en hij voegde eraan toe: “Hoe eerder we dat begrijpen en beginnen met het nemen van de beslissingen die nodig zijn voor een grote impact in de komende jaren, hoe beter”.

Blair heeft zelden een gelegenheid voorbij laten gaan om te suggereren dat de oplossing voor wat mensen op een bepaald moment het meest vrezen, meer staatsmacht is. Als premier lanceerde Blair zelfs een verplichte identiteitskaart, maar de coalitieregering schrapte die.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


G20-leiders verplichten alsnog wereldwijde vaccinatiepaspoorten

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joop Visser
Joop Visser
2 maanden geleden

Idioot.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Wie nu nog niet doorheeft dat de pandemie-hoax en de vaccinatie-komedie een dekmantel waren om de mensen met genetische manipulatie in te spuiten, en totale controle te verwerven over de bevolking van de blanke landen, is bijna zo dom als een democratische politicus.

Ondertussen is nog bijna niemand in zwart Afrika ingespoten….
Wanneer ga je aan deze inhaalbeweging beginnen Tony?