Gepensioneerde Poolse generaal Waldemar Skrzypczak.

De Polen proberen actief het Poolse Rijk te herstellen, ondanks het feit dat ze al honderden jaren niets bereikt hebben. Ze denken dat als ze samenwerken met de Amerikaanse oorlogsmachine, ze grote delen van Oekraïne, Wit-Rusland, Rusland en Hongarije kunnen annexeren voor hun rijk.

Ze moedigen deze oorlog aan, en vooral Oekraïners met zeer beperkte uitrusting om naar de frontlinies te sturen, omdat ze proberen de mannelijke bevolking van het land op te ruimen, zodat ze hun eigen mannen kunnen sturen om het land te koloniseren – met de vrouwen te trouwen en hun kinderen Pools als eerste taal te leren.

RT:

Westerse landen moeten Oekraïners die het conflict tegen Rusland zijn ontvlucht “mobiliseren”, hen trainen en naar de frontlinies sturen, zei de gepensioneerde Poolse generaal Waldemar Skrzypczak op donderdag. De voormalige commandant van de Poolse landmacht betwijfelde echter of het Westen iets kan doen om Kiev te helpen de overwinning te behalen.

De NAVO moet een Oekraïens “leger” beginnen op te richten in Polen, Duitsland en Frankrijk, vertelde Skrzypczak aan de Poolse media outlet Wpolityce, eraan toevoegend dat het Westen de Oekraïners niet eens moet vragen of ze willen vechten of niet. “Je moet mobiliseren, ze in het leger inlijven en dat is het,” zei hij.

Echter, de generaal, die ooit diende als adviseur van het Poolse ministerie van Defensie en als vice-minister van Defensie, schetste een nogal grimmig beeld van de vooruitzichten van Kiev.

“Er is geen militaire kans voor Oekraïne om deze oorlog te winnen,” zei hij, eraan toevoegend dat de enige manier om Rusland te verslaan is om het politiek en economisch te “verstikken”. Skrzypczak gelooft dat zelfs het leveren van moderne, in het Westen vervaardigde tanks weinig effect zal hebben op het slagveld.

Westerse militaire hulp stelt de Oekraïners alleen in staat “te vechten maar niet te winnen”, aldus de generaal, die de vraag opwerpt of “alle Oekraïners op het slagveld moeten sterven”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Polen bereidt zich voor op een “bevrijding” van delen van Oekraïne

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Ja alle mannelijke Oekies in het westen zijn eigenlijk deserteurs, en op desertie in oorlogstijd staat de doodstraf, dus deze Pool heeft wel een punt.

Misschien kunnen onze regimes hen uitleveren aan Zelensky?

Die zal er wel korte metten mee maken.

John
John
2 maanden geleden

Zit wat in.
Maar zelfs met een half jaar training maak je er geen soldaten van die ook maar een schijn van kans maken tegen Rusland.
En ze hebben geen half jaar de tijd meer, want de Russen wachten niet.