Elon Musk heeft het Wereld Economisch Forum (WEF) in Davos in twijfel getrokken, nadat hij beweerde dat hij een uitnodiging voor de top van dit jaar had afgeslagen. Een woordvoerder van het forum heeft echter verklaard dat de miljardair nooit op de gastenlijst heeft gestaan.

In een reeks tweets van deze week heeft Musk de conferentie, die maandag in Zwitserland van start ging, bekritiseerd Hij vroeg zich af waarom de conferentie nog bestaat, bekritiseerde de oproep van Klaus Schwab (voorzitter en oprichter van het WEF) om “de toekomst te beheersen” en vergeleek de top met het beruchte webforum 4chan, meldt RT.

Er zou een spelshow moeten komen: ‘4Chan of Davos, wie zei het?‘” tweette Musk in reactie op auteur Michael Shellenberger die de pogingen van het WEF om samenzweringstheoretici te bestrijden hekelde.

De Tesla CEO reageerde ook op het officiële Twitter-account van het WEF, en betwistte de bewering dat “overbevolking een wereldwijde uitdaging blijft.” Musk benadrukte dat de dalende geboortecijfers over de hele wereld precies het tegenovergestelde probleem benadrukken, en dat “ineenstorting van de bevolking een existentieel probleem is voor de mensheid, niet overbevolking!”.

Vorige maand tweette de miljardair dat hij een uitnodiging voor de bijeenkomst in Davos had afgeslagen, waarbij hij uitlegde dat hij de beslissing niet had genomen omdat hij dacht dat ze bezig waren met “duivels gekonkel“, maar omdat de hele zaak hem “saai leek“.

Woordvoerder Yann Zopf van het forum verklaarde dinsdag echter dat de miljardair niet eens was uitgenodigd. Hij merkte op dat de laatste keer dat de Tesla CEO een aanbod kreeg om deel te nemen aan het evenement “niet dit jaar en niet recentelijk was – de laatste keer in 2015.

De top in Davos wordt dit jaar naar verluidt bijgewoond door 2.700 deelnemers, waaronder meer dan 600 mondiale CEO’s, 116 miljardairs en meer dan 50 wereldleiders. Onder de gespreksonderwerpen zijn mondiale kwesties variërend van oorlog tot klimaatverandering, technologie en veiligheid.

Een aantal prominente gasten heeft er echter voor gekozen de bijeenkomst over te slaan, waaronder de Amerikaanse president Joe Biden, zijn Franse ambtgenoot Emmanuel Macron en de Britse premier Rishi Sunak, en in plaats daarvan hun plaatsvervangers te sturen. Ook de Russische president Vladimir Poetin en de hele Russische zakenelite zijn niet aanwezig. Ook de Chinese leider Xi Jinping en Chinese zakenlieden zullen het forum missen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Elon Musk gaat tekeer tegen het depopulatieprogramma van het Wereld Economisch Forum

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jerome
Jerome
2 maanden geleden

Laten we Starlink/Neuralink (chip in hersenen) en Tesla ‘in de ruimte’ clown Elon Musk en zionist Glen Beck in zijn dure studio serieus nemen. Wat een niveau weer. Sommigen.one willen en zullen niet wijzer worden.

Eelke Piers
Eelke Piers
2 maanden geleden

Natuurlijk wordt Musk niet uitgenodigd
Musk doet niet mee met het smeden van complotten en dat soort volk kan men bij de WEF in Davos niet gebruiken

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

Ook al lijkt hij niet mee te doen (wat voor mij nog altijd een vraag blijft), ik vind zijn transhumanistische ideeen maar eng en erg in lijn met bepaalde ideeen binnen de wef.

Petra
2 maanden geleden

Musk heeft een eigen mening over alles en weigert zich te schikken aan het WEF geluid.

Dat de extreem rijken dus uiteenvallen is een goede ontwikkeling en geeft aan dat de macht van het WEF over de top is. Rusland en China hebben ook al afgehaakt.

De ineenstorting van het WEF kan vanaf nu snel gaan.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

De Davos-bijeenkomst is natuurlijk geen echte wereldregering.

Het is eerder een samenkomst van de globalistische slaafjes en meelopers, waar ze de laatste nieuwe ideologische instructies krijgen, en waar de neuzen in dezelfde richting worden gezet.

Het zou mij niets verbazen indien deze Davos bijeenkomst binnenkort wordt afgeschaft, omdat ze teveel kritiek krijgt, en vervangen wordt door gedecentraliseerde “werkgroepen”.

Onderschat deze duivels nooit, ze passen zich steeds vlotjes aan de omstandigheden aan.

Nick
Nick
2 maanden geleden

Dat heeft ie dan mooi verzonnen aangezien hij zelf ook een global young leader is. Maar voor de woke groep is dit dé held die ze is gegeven.