Na de massale rellen met migrantenjongeren op oudejaarsavond bekritiseert de Duits-Iraanse auteur en commentator Behzad Karim Khani de debatten over de jonge mannen van buitenlandse afkomst, die volgens hem worden gevoed door historisch racisme. Hij beweert dat, ongeacht wat Duitsers denken over de rellen, migranten niet alleen in het land zullen blijven, maar uiteindelijk Duitsland zullen “erven” van etnische Duitsers, die “uitsterven”.

“We zijn hier – niet alleen voor uw pensioenfondsen, maar omdat we ervoor zorgen dat de Arische nachtmerrie in dit land nooit werkelijkheid wordt,” schreef hij in een van de belangrijkste Duitse media, de Berliner Zeitung, in een stuk met de titel “Behzad K. Khani op oudejaarsavond: Integreer toch zelf!“, meldt REMIX.

Khani, die als politiek vluchteling uit Iran, samen met zijn familie, in Duitsland werd opgenomen toen hij 10 jaar oud was, schrijft dat migranten Duitsland zullen erven. Hij voegt eraan toe dat de tijd aan de kant van de migranten staat, aangezien etnische Duitsers “uitsterven”.

Berliner Zeitung:

Er gebeuren vreemde dingen als je twee wereldoorlogen begint en ze allebei verliest. Als je tot de laatste kogel vecht voor het meest weerzinwekkende idee in de geschiedenis. Als je twaalfjarigen begint te doden met ongeladen geweren, dan bezemstelen. Wanneer jullie je uiteindelijk overgeven en sommigen van jullie het feel-good verhaal aannemen dat jullie bevrijd zijn in plaats van verslagen, terwijl de anderen een muur optrekken en beweren dat de daders aan de overkant wonen.

Wanneer je een samenleving opbouwt op basis van plundering en onteigening en dan plotseling besluit dat je niets hebt gemerkt van alle verdwenen buren, crematoria en gaskamers.

Als je jezelf een schouderklopje geeft omdat je het recente verleden goed hebt verwerkt en je unieke cultuur van herinnering en verantwoordelijkheid begint te vieren. Wanneer u over het hoofd ziet dat geen enkele synagoge, geen enkele joodse school en geen enkel joods bejaardentehuis het in uw land zonder politiebescherming kan stellen.

Er gebeuren ook vreemde dingen als je bijna je hele intelligentsia vergast, doodschiet of in ballingschap stuurt. Als je na het verliezen van de oorlog eenvoudige arbeiders nodig hebt. Mensen die je binnenhaalt om Berlijn, Dresden of Keulen van puin te herbouwen. Maar alleen na het inspecteren van hun monden. Hun tanden gecontroleerd. Als vee.

“De Arabieren zijn de wraak van de Joden op de Duitsers”

Een vreemd iets dat kan gebeuren is dat die gewone mensen je misschien niet helemaal vertrouwen. En eerlijk gezegd: wie kan het ze kwalijk nemen dat ze niet staan te trappelen om zich volledig met uw maatschappij te identificeren?

Je raadt het misschien al: dit gaat over oudejaarsavond. Om precies te zijn gaat het over Neukölln, over de Sonnenallee. De straat die we in Kreuzberg en Neukölln liefkozend de Gazastrook noemen. De straat die ooit een van mijn Israëlische vrienden inspireerde tot de opmerking, gekscherend en niet geheel zonder vrolijkheid: “De Arabieren zijn de wraak van de Joden op de Duitsers.”

Ja, beste lezers, het wordt ongemakkelijk. Want als we echt over Sonnenallee willen praten, kunnen we niet om het Midden-Oosten heen. Maar als u deze zin leest, is hij niet door de redactie verwijderd – en zelfs dat wordt steeds zeldzamer. Duits enthousiasme en steun voor die staat, die volgens Amnesty International en Human Rights Watch in de door hem bezette gebieden apartheid uitoefent, krijgt ook in Duitse redacties steeds meer ideologische trekken. Blijkbaar wordt de staat waarvoor veel mensen die nu in Sonnenallee wonen zijn gevlucht, ideologischer naarmate hij rechtser en extremistischer is.

Ik denk dat we nu een punt hebben bereikt waarop we de dingen in de ogen moeten kijken. Graag samen. Nuchter. Laten we beginnen met de eenvoudige vaststelling dat wij – migranten, buitenlanders, mensen met …, noemmen jullie ons – niet zo gemakkelijk zullen vertrekken. En jullie ook niet, lieve bio-Duitsers. Terwijl jullie demografisch gezien zeker weggaan. Jullie sterven uit, en jullie land heeft de komende 15 jaar ongeveer 400.000 nieuwe werknemers nodig, wat neerkomt op ongeveer een miljoen immigranten per jaar. Wij migranten zullen waarschijnlijk dit land erven. Dus wij hebben de tijd. Tijd die jullie niet hebben.

Iedereen weet dat hij gelijk heeft. Hoe hard de kartelpartijen het ook ontkennen. Je hoeft maar om je heen te kijken en je ziet dat we omgevolkt worden.

Misschien moeten we ons realiseren dat als je een wereldoorlog begint voor het idee van raszuiverheid, je na de nederlaag gedwongen kunt worden een immigratieland te worden. Immers, de zegevierende mogendheden deelden ook ons wantrouwen tegen deze maatschappij. En misschien moeten we op dit punt ook overwegen wie wat verschuldigd is aan wie. Wie praat met wie en hoe.

Wij zorgen ervoor dat de Arische nachtmerrie geen werkelijkheid wordt

Wat zeker is, is dat we hier zijn. Niet alleen voor uw pensioenfondsen, maar omdat we ervoor zorgen dat de Arische nachtmerrie nooit werkelijkheid wordt in dit land. Om ervoor te zorgen dat deze realiteit zo ver weg is dat zelfs nazi’s het lijken te hebben opgegeven, net zoals wij allemaal het idee van deze sociaaldemocratische scholengemeenschap en de middenklasse hebben opgegeven. Zonder extreem geweld dat dat van Hitlers Duitsland overtreft, zal die nachtmerrie niet uitkomen.

Wat hij zegt is dat multiculturalisme een manier is om blanke mensen uit te roeien. Als wij het zeggen worden we uitgemaakt voor complotdenkers, nazi’s en extreem-rechtse racisten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Coudenhove-Kalergi plan – De genocide op de volkeren van Europa

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

De huidige immigratie in Europa, is een door rassenhaat gemotiveerde terroristische en genocidale oorlogsmisdaad tegen ons Volk.

Als wij deze immigratie niet stopzetten en omdraaien, zal ons Volk ALLES verliezen.

Johan
Johan
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

” De huidige immigratie in Europa, is een door rassenhaat gemotiveerde terroristische en genocidale oorlogsmisdaad tegen ons Volk.”

Met GEEN dank aan de joden en hun knechten!!!

https://denaaktekeizer.org/2022/07/15/joodse-ngos-en-de-vluchtelingencrisis-in-europa/

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

En wat deze onbenul “Behzad Karim Khani” hierboven allemaal uitkraamt, je kan het hem eigenlijk niet kwalijk nemen, hij herhaalt gewoon wat hij op school en op TV heeft gehoord.

Johan
Johan
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

De gevolgen benoemen is een ding, waar we geen moer mee opschieten, vermeld de veroorzakers en tracht te werken aan een oplossing.

John
John
2 maanden geleden

Als zij onze maatschappij ‘erven’, moeten ze die ook onderhouden.
Dat kunnen ze niet.
Je hoeft alleen naar de shit in hun eigen landen te kijken.
Het gaat hier gewoon hetzelfde worden als in hun derdewereldlanden.
Hier gelooft men dat als je een kamelendrijver uit Afrika haalt, dat je daarvan een chirurg kunt maken.
Nee, het blijft gewoon een kamelendrijver, alleen zonder kamelen.

Steven
Steven
2 maanden geleden
Antwoord aan  John

Maar wel één met een OETKIERING!

Didi
Didi
2 maanden geleden

Het oude Rome is ook zo tenonder gegaan: de invallen van de Vandalen en Barbaren, een totaal ontbreken van waarden en moraliteit, een valse economie die een enorme ongelijkheid creëert.

eric
eric
2 maanden geleden

1 ding is zeker > komst van Jezus(dat gebeurd heel snel) >betekend dat alle Goddelozen sterven op aarde! alleen satan en gevallen engelen zullen hier zijn 1000 jaar > dan na de 1000 jaar komt het einde van Satan ,gevallen engelen, en Goddelozen = 2e dood dag pedo mohammed , pedos Pausdom die in de top zitten.

omvolking Islam whahhahahahahhahahaahha

Niemand ontsnapt

Eerste keer hier
Eerste keer hier
2 maanden geleden
Antwoord aan  eric

Moslims geloven in de komst van Jezus, de exacte locatie van zijn komst is ook bekend, namelijk in Damascus, Syrië, bij de Grote Moskee waar er een witte minaret staat genaamd “Jezus-minaret”, het hoofd van John the Baptist is ook daar ‘begraven’. Anyways, Jozef was ouder dan 90 en Maria 12, ga aub niet over pedo beginnen terwijl dit in de bijbel wordt aangegeven :’-D

Petra
2 maanden geleden

In de Arabische Nachtmerrie waar Duitsland zich in gestort heeft zal er straks niets meer te erven zijn.

De totale vernietiging is daar.

Dee
Dee
2 maanden geleden

Hij heeft gelijk.
En dat is heel triest.
Wij gaan ten onder aan onze eigen domheid.

dirk
dirk
2 maanden geleden

hahahahaha als deze dwazen denken dat het goede leven voor hen zal blijven leven ze in een illusie zodra het doel is bereikt begint de opruiming van hen zij lijken te vergeten dat het niet de bedoeling dat zij blijven overleven.