Het is voor de tweede opeenvolgende keer dat er geen Russische delegatie is in Davos en de eerste keer dat er geen Chinese is. Vorige keer verliet de Chinese delegatie de zaal toen Zelenski het woord kreeg.

Het geeft precies de breuk weer die er ontstaan is in de wereld. Het WEF is alleen nog een westerse organisatie.

Het WEF was altijd al een Westerse organisatie, want het heeft zijn wortels in de Council on Foreign Relations van David Rockefeller en Zbigniew Brzezinski, en groeide uit een door de CIA gefinancierd Harvard-programma, geleid door Henry Kissinger en gepusht door John Kenneth Galbraith en de “echte” Dr. Strangelove, Herman Kahn.

Schwab was niet het brein achter het WEF. Die eer gaat naar zijn drie mentors – John K. Galbraith, een Canadees-Amerikaanse econoom, diplomaat en beleidsmaker, Herman Kahn, die concepten over nucleaire afschrikking bedacht die officieel militair beleid werden, en Henry A. Kissinger, die Schwab rekruteerde op een internationaal seminarie op Harvard, dat gefinancierd werd door de Amerikaanse CIA.

Het klonk me altijd al vreemd in de oren dat Rusland en China een één wereld regering zouden accepteren waarvan iedereen wist dat dat een Amerikaans plan was.

Het WEF erkent nu zelf ook dat zijn globalistische droom uiteengespat is. Het thema van de 53e jaarvergadering is dan ook “Samenwerking in een gefragmenteerde wereld“.

Medvedev heeft duidelijk plezier in zijn nieuwe rol. Terwijl hij eerder altijd gezien werd als een ‘softie’ doet hij tegenwoordig uitspraken op zijn Telegram-kanaal waar menig hardliner stijl van achterover slaat.

Medvedev hekelt WEF voor discussie over tankleveringen aan Oekraïne in plaats van economie

Dmitri Medvedev wees op de opmerking van de Poolse president Andrzej Duda over de oprichting van een coalitie van westerse landen voor de levering van gepantserd materieel aan Kiev, meldt Tass.

Plaatsvervangend hoofd van de Russische Veiligheidsraad Dmitry Medvedev vindt het beschamend dat deelnemers aan het Wereld Economisch Forum (WEF) in Davos praten over tankleveranties aan Oekraïne.

“Wat een beschamende situatie, op zijn zachtst gezegd. Het forum van Davos bespreekt… tankleveringen aan Oekraïne”, schreef hij dinsdag op Telegram. “Vroeger bespraken mensen andere dingen in Davos. Zoals de economie en dat soort dingen”, merkte Medvedev op.

Volgens hem “is het goede dat er deze keer geen Russische of Chinese zakenlieden zijn.”

Medvedev wees op de opmerking van de Poolse president Andrzej Duda over de oprichting van een coalitie van westerse landen voor de levering van gepantserd materieel aan Kiev. “Ze hopen waarschijnlijk dat ‘een tankcoalitie’ de verdeling van Oekraïne dichterbij zal brengen, waar de Polen van dromen,” veronderstelde hij. “Maar in plaats van een coalitie te vormen, zouden ze dan een collectief document moeten opstellen waarin de overgave van het verrotte regime in Kiev wordt aangekondigd om mensenlevens te redden en waarin de toekomstige samenstelling van wat er van Oekraïne overblijft wordt gespecificeerd,” stelde de plaatsvervangende chef van de Russische Veiligheidsraad voor.

Duda zei eerder dat de Poolse autoriteiten ernaar uitkijken om een internationale coalitie van landen die Leopard tanks bezitten bijeen te brengen om Oekraïne te voorzien van een volledige brigade van deze voertuigen. Polen verwacht dat Duitsland toestemming zal geven om een compagnie van dergelijke tanks naar Oekraïne te sturen.

De bijeenkomst van het Wereld Economisch Forum 2023 in Davos, met als thema “Samenwerking in een gefragmenteerde wereld”, vindt plaats van 16 tot 23 januari. Net als vorig jaar hebben de organisatoren Rusland niet uitgenodigd voor het evenement vanwege de situatie in Oekraïne.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wereldwijde politieke elite gaat niet naar Davos – Alleen tweederangspolitici zoals Mark Rutte gaan

5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
8 dagen geleden

Dit filmpje zegt meer dan duizend worden

Zelenskiy, Putin, Macron, Merkel hold Ukraine talks

Het zijn allemaal dikke vrienden

Jerome
Jerome
8 dagen geleden
Antwoord aan  Edwin Vissers

Deze ontmoeting is van 9 december 2019. Ik denk ook dat ze, net als Nederlandse politici en de mainstream media, acteurs zijn die hun rol spelen.

It's me
It's me
8 dagen geleden
Antwoord aan  Edwin Vissers

Waren

Nibz
Nibz
6 dagen geleden
Antwoord aan  It's me

Wie denkt u dat Rusland onder controle heeft ? Poetin ? Laat me niet lachen…Ze werken allemaal tesamen. Alleen de achterlijke massa denkt dat het vijanden zijn.

Jerome
Jerome
8 dagen geleden

Dmitry Medvedev is een jood, zie ‘Russian ex-president and current Prime Minister Dmitry Medvedev is an ethnic Jew’. Op lorddreadnought.livejournal.com.
De éénwereldorde is in in feite een multipolarwereldorde waar onder andere Rusland naar streeft, met het hoofdkwartier hoogstwaarschijnlijk gevestigd in Israël. (Hooggeplaatste) joden doen uitsluitend wat goed is voor ‘de joodse zaak’, en een tactiek is het creëren van schijnbaar opponerende partijen. Dat is wat we ook nu weer zien. Vergeet niet dat de Koude Oorlog een farce was. Alleen domme mensen stoten zich meerdere malen tegen dezelfde steen…

Marco"
Marco"
8 dagen geleden

Meer bevestiging : Foute Boel !

Jerome
Jerome
7 dagen geleden
Antwoord aan  Marco"

Inderdaad foute boel, deze limited hangout ‘journalististen’ en types met een dure studio. Ze geven ongevaarlijke informatie, praten over nazi’s en globalsten, maar het het woord jood en hun agenda’s zal nooit over hun lippen komen. De meeste figuren die besproken worden tijdens deze SHOW zijn van die cult, waaronder Schwab en Kissinger, die een super agent is voor de joodse Rothschilds òf de joodse Rockefellers, dat weet ik niet zeker.

Nibz
Nibz
6 dagen geleden

https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=263860

“At the end of November 2022, President Vladimir Putin announced that it is necessary to implement artificial intelligence into all spheres of life and this is a priority for the coming years

Nibz
Nibz
6 dagen geleden
Antwoord aan  Nibz

There is only one question: why is this bill needed? We are fighting for gaining our sovereignty on the battlefield in Ukraine, while in the rear we are acting according to World Bank manuals?
We hope legislators will show common sense, figure out in whose interests this law was developed, and send it to where it belongs—the trash can.
Instead of being tossed into the trash, the bill was sent to Putin’s desk, where it was promptly signed into law.

Nibz
Nibz
6 dagen geleden

Waarom is de website zo traag ?