Dissident berichtte als een van de eersten over de trans-atlantische banden van Meloni met het Aspen Instituut en haar toewijding aan de zaak van de Amerikaanse elite.

De enige hoop was dat ze misschien op immigratiegebied dan een onafhankelijk beleid zou kunnen voeren.

Na twee weken presidentschap is nu alle hoop de bodem ingeslagen. Het presidentschap van Meloni is al mislukt voor het begonnen is“, schreef ik in november vorig jaar.

Giorgia Meloni heeft zich verkocht als de goedkope vrouw die ze is – Laat de invasiehorde toch aan wal gaan: Italië capituleert en is verloren

Nu komen ook andere alternatieve media er achter.

Zuerst:

Een ontwikkeling die verwart: ondanks zijn rechtse regering, die nu bijna drie maanden in functie is, neemt het aantal illegalen in Italië nog steeds toe. Veel kiezers van de actuele rechtse regering onder Giorgia Meloni (foto) maakt dat ontevreden.

Het verwart niet iedereen. Hier was het al bekend.

De feiten: tegen de bewering van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Piantedosi, in dat het aantal Middellandse Zee migranten in de eerste beide regeringsmaanden afgenomen zou zijn, laten statistieken van het ministerie van Binnenlandse Zaken zien dat het aantal migranten dat per boot aankomt sinds de ambtsaanvaarding van Meloni in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar is toegenomen – en wel behoorlijk. In november en december 2022 kwamen er ongeveer 20.000 migranten via Italiaanse havens naar Europa. Ter vergelijking: in 2021 waren dat er in deze beide maanden “maar” 12.600.

Nog drastischer is de balans tot nu toe voor het nieuwe jaar 2023: alleen al in de eerste tien dagen werden nog eens 3.709 migranten gemeld, wat bijna een vertienvoudiging is (2022: 378). Minister van Binnenlandse Zaken Piantedosi, die met de statistiek geconfronteerd werd, beweert dat de nieuwe migratiegolf begunstigd zou zijn door milde weersomstandigheden en dat de cijfers maar “deels” juist zouden zijn.

Zo gaat dat onder ‘democratische’ regimes. Ze voeren uit wat de bevolking niet wil. Meloni doet exact waar Salvini ook altijd op aandrong, alleen hield die nog wat invasieschepen tegen en Meloni is zelfs daar te beroerd (of corrupt voor); het verspreiden van de ‘immigranten over Europa:

Na aankomst van 100.000 migranten in 2022, wil de regering van Giorgia Meloni nu Europa er mee overspoelen

Dan is Italië van het probleem af en de meeste van die toekomstige moordenaars, verkrachters en uitkeringstrekkers willen toch door naar Noordwest-Europa.

Dit is niet Meloni’s probleem, ze stuurt ze naar ons toe:

Beestachtig: Afrikaan verkracht Oekraïense vrouw (55) in Italië op de open straat – Giorgia Meloni aangevallen door anti-blanke media omdat ze de video deelt


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Meloni’s connecties met de Amerikaanse elite

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jerome
Jerome
2 maanden geleden

Het gaat nooit gebeuren, maar stel er komt een acute stop op de invasie van niet-westerse opportunisten. Dan betekent dat uiteraard niet dat degenen die in westerse landen royaal verzorgd worden ooit teruggaan naar hun moederland. Met gemiddeld vier kinderen uit één gezin van hun kant kun je ook zonder verdere import stellen dat het Kalegri Plan reeds geslaagd is.

Adriaan W.
2 maanden geleden

“De enige hoop was dat ze misschien op immigratiegebied dan een onafhankelijk beleid zou kunnen voeren”

Naar mijn mening kan geen één politicus het Westerse rigide asiel en immigratiebeleid veranderen, de zionistische joden zitten er vuistdiep in en trekken aan de touwtje om de Goyims te ontvolken naar voorbeeld van Coudenhove-Kalergie, het opengrenzenbeleid komt ook uit hun koker

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

De zoveelste valse Messias

It's me
It's me
2 maanden geleden

De oplossing, laat die maffia man gaan met de belofte dat hij deze regering opruimt, een win win situatie, en daarna de hele Nederlandse regering met 100 miljoen euro beloning.♥️

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door It's me