Bijna geen enkel ander land heeft zijn bejaarden zo massaal met mRNA-geninjecties geboosterd als Japan – en bijna geen enkel ander land heeft te maken met steeds grotere sterftegolven. De vraag is of het Rijk van de Rijzende Zon zichzelf de dood in boostert.

Het door de politiek, de Big Pharma en de reguliere media verspreide verhaal – “vaccinaties tegen Covid-19 zijn veilig en effectief” – maakt wereldwijd al plaats voor berichten over “plotselinge en onverwachte” sterfgevallen, meldt Report24. Nu meldt Japan blijkbaar zeer dramatische cijfers die het gangbare verhaal nog meer in twijfel trekken. Want blijkbaar gaat elke nieuwe golf van covid gepaard met nog meer “covid deaths” dan die daarvoor. En dit is erger geworden sinds het begin van de vaccinatie en booster campagnes.

Bijvoorbeeld, terwijl de meeste westerse landen een zekere “vaccinatiemoeheid” melden met betrekking tot de experimentele geninjecties en weinig mensen hun “boostershots” halen ondanks de voortdurende propaganda, is Japan een klasse apart. Van de bevolking van 65 jaar en ouder heeft 91% één booster gekregen, 82,5% twee boosters en 56% zelfs drie boosters (d.w.z. in totaal vijf injecties). Sinds begin 2022, toen de zogenaamde boostervaccinaties begonnen, worden de pieken in de sterftecijfers van degenen die aan of met Covid-19 stierven bij elke golf hoger. En zelfs tussen deze golven in blijven de sterftecijfers hoger dan voorheen.

Verschrikkelijke waarheden over het Covid-vaccin komen aan het licht! Japanse artsen waarschuwen de bevolking

Inmiddels heeft dit verschillende Japanse wetenschappers ertoe gebracht op te roepen tot een onderzoek naar de vaccinaties en een vaccinatiestop, omdat het spike-eiwit in het hele lichaam (zelfs in de huid!) van overleden gevaccineerden is aangetroffen. Bovendien vertoonden de overledenen aanzienlijke veranderingen in het immuunsysteem en een hoog ontstekingsniveau. Aangezien een nieuwe schokkende studie reeds de alarmerende omvang van de veranderingen in het menselijk immuunsysteem heeft onthuld, wordt ook duidelijk wat waarschijnlijk de (mede)oorzaak is van de steeds toenemende sterftecijfers in Japan.

Volgens het rapport, dat ook gebaseerd is op verklaringen van Dr. Kamayachi, zijn de meeste mensen die officieel met of aan Covid-19 zijn overleden ouder dan 60 jaar en hadden reeds bestaande aandoeningen – vooral hart- en vaatproblemen en nierschade. Cardiovasculaire problemen (bv. myocarditis en pericarditis) worden al lang in verband gebracht met de mRNA-geninjecties.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Japan start officieel onderzoek naar miljoenen doden door COVID-vaccins

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 maanden geleden

He

GC (= 44, 88, 13) Gematria Calculator – #1 Best Online Gematria Calculator App

Ik heb ze alle dagen aan de ballen

Hier is er nog één

Joseph Acquaviva2222

you tube

Marco "
Marco "
2 maanden geleden

Duitsland is het eveneens heftig momenteel : very high excess https://euromomo.eu/graphs-and-maps#excess-mortality

Maar als ik December 2022 bekijk , valt me op dat bijv. Israel toen meeviel -en die waren de voorlopers met prikken – “basislijn aangepast ” ??

Schermafbeelding 2023-01-18 145036 oversterfte.png