In de Verenigde Staten zijn het afgelopen jaar tientallen voedselverwerkende fabrieken op verdachte wijze in brand gevlogen. Opmerkelijk genoeg was er niemand aanwezig op het moment van de branden. De klokkenluider van de Eco Health Alliance, bioterrorisme-expert, militair veteraan en wetenschapper Dr. Andrew Huff heeft een mogelijke verklaring voor de branden in de voedselvoorziening.

Huff heeft toegang tot overheidsinformatie over het simuleren van een voedselvoorraad aanval. De informatie komt van het Food and Agriculture Sector Criticality Assessment Tool (FASCAT) van het Amerikaanse Ministerie van Binnenlandse Veiligheid. Daarin staat ook welke plaatsen bijzonder risico lopen, meldt RAIR.

Volgens Huff, die de autoriteiten vanwege de aard van zijn werk sinds 2019 lastigvallen, coördineerde de Amerikaanse overheid de aanvallen op de voedselfaciliteiten. Maar daarnaast gebeurde er iets opmerkelijks: de harde schijf met de FASCAT-gegevens verdween.

Onderzoekers ontdekken dat de vernietiging van Amerika’s voedselvoorziening een ‘inside job’ is van de ‘Nieuwe Wereld Orde’

Sindsdien zijn er ongeveer 200 aanvallen op voedselfabrieken over de hele wereld geweest, de meeste in de VS, legde hij uit.

Huff had nog een back-up en analyseerde de aanvallen. Het bleek dat de aanvallen precies overeenkwamen met de meest kritieke systemen in zijn dataset. Hij meldde dit aan het Department of Homeland Security en de FBI, maar kreeg nooit een reactie.

Huff weet dat de FBI en de voedingsindustrie hebben geprobeerd om te onderzoeken wat hij “terroristische aanvallen” noemt, maar ze komen nergens. Hij vermoedt dat een door de overheid gefinancierde actor of een globalistische groep zoals het Wereld Economisch Forum erachter zit.

Bekijk het interview van Dr. Andrew Huff met journalist Emerald Robinson:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Hier is de bijgewerkte lijst van in de VS gevestigde voedselverwerkende bedrijven die onder de regering Biden zijn vernietigd

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jerome
Jerome
9 dagen geleden

Het vernietigen van de voedselvoorziening was reeds jaren ervoor gaande, iets wat Iceagefarmer.com sindsdien van de daken heeft geschreeuwd.