Binnenkort zal er nog een reden zijn om voor vegetarisch voedsel te kiezen of vlees te kopen van lokale, betrouwbare bronnen: mRNA-vaccins zullen binnenkort op grote schaal worden toegepast in de vleesindustrie, waarbij runderen, kippen, varkens, geiten en ander vee regelmatig mRNA-injecties krijgen, schrijft Mike Adams.

Zoals we hebben gezien bij mensen, kunnen mRNA injecties:

  1. Door het hele lichaam circuleren en in bloed en organen terechtkomen.
  2. Het lichaam giftige eiwitten laten produceren die giftige effecten kunnen veroorzaken.
  3. Slagaders verstoppen en uiteindelijk mensen doden of schaden door beroertes of hartaanvallen.
  4. Chromosomen veranderen en permanente genetische veranderingen in het organisme veroorzaken.

Het blijkt dat injectienaalden niet de enige manier zijn waarop deze mRNA-instructies in het menselijk lichaam kunnen worden gebracht. Ze kunnen ook worden ingeslikt, of binnenkomen via huidcontact. En ook al vernietigt maagzuur waarschijnlijk mRNA-sequenties, er vindt absorptie plaats in de mond, onder de tong, wat de reden is waarom veel medicijnen en supplementen – waaronder CBD-olie en zink – vaak het best worden opgenomen onder de tong in plaats van te worden doorgeslikt.

Zo kan het simpelweg inbrengen van met mRNA gevaccineerde dierlijke vleesproducten in je mond, indien niet volledig gekookt, je blootstellen aan mRNA-producten die in je bloed kunnen worden opgenomen en door je hele lichaam kunnen circuleren. Dit kunnen eiwitten zijn die vreemd zijn voor het menselijk lichaam.

Pfizer, Bayer en andere farmagiganten hebben al mRNA-vaccins voor vleesdieren aangekondigd

Zoals Dr. Robert Malone in een recent substack-artikel onthulde, begonnen Big Pharma-giganten al in 2016 mRNA-vaccins voor dieren aan te kondigen. Uit zijn verhaal:

Het is duidelijk dat de veehouderij op het punt staat ingehaald te worden door mRNA-vaccins, die waarschijnlijk een schokkend aantal veehouders zullen doden (en toenemende onvruchtbaarheid zullen bevorderen) en de vleesvoorziening zullen vervuilen met mRNA-artefacten zoals spike-eiwitten. Beschouw dit als een soort “ontvolkingsagenda voor boerderijdieren” om vlees uit te bannen en mensen naar een dieet van meelwormen en krekels te dwingen.

Binnenkort eet u, als u conventionele vleesproducten eet, de biotechnologische productieresultaten van massale “vaccinatie” van dieren met mRNA.

Als u vlees eet, weet dan waar het vandaan komt

Als u vanaf nu vlees eet, weet dan waar het vandaan komt. Als het afkomstig is van fabrieksmatig gehouden dieren, is het bijna zeker dat het binnenkort besmet is met mRNA biotechnologie.

Hoewel het nog steeds een veronderstelling is, is het mogelijk dat het koken op hoge temperatuur sommige delicate eiwitten die door mRNA biotech zijn gegenereerd, vernietigt. Vermijd daarom het eten van rauwe/roze vleesproducten zoals rauwe steaks. We weten echter nog niet zeker of koken spike-eiwitten vernietigt, dus wees voorzichtig bij het eten van vleesproducten uit conventionele bronnen.

Als u vlees eet, probeer dan lokale vleesleveranciers te vinden die meer holistische, natuurlijke praktijken volgen, zoals het vermijden van mRNA-injecties voor hun kuddes. Steun de lokale landbouw en je hebt een aanvoerlijn van schoner voedsel. Kies indien mogelijk altijd dieren die zijn grootgebracht met niet genetisch gemodificeerd, organisch voer.

Of je kunt meelwormen en “keverburgers” eten om de globalisten tevreden te stellen

Het lijkt duidelijk dat globalisten proberen de vleesvoorziening te besmetten en mettertijd uit te roeien, door dierlijk vlees te vervangen door meelwormen. Een artikel op StudyFinds.org belicht een recente studie over meelwormen die beweert dat deze gedroogde larven binnenkort kip zullen vervangen in kipnuggets.

Ondertussen zullen globalisten ongetwijfeld genieten van prime rib in hun privéjets terwijl ze knabbelen aan non-GMO organische salades, omdat ze weten dat schoon voedsel een lang leven bevordert.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ze gaan het in je sla stoppen – Je moet en zal mRNA vaccins binnenkrijgen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
2 maanden geleden

En zo helpen ze je toch nog van het vlees af.
Al denk ik niet dat Klaus S er een braadworst minder om eet.

Anja
Anja
2 maanden geleden
Antwoord aan  John

Nee, ze zorgen ervoor dat een groot deel van de ongevaccineerden alsnog de MRNA rotzooi consumeert. Ook hun vega alternatieven zullen het MRNA bevatten!

Johan P
Johan P
2 maanden geleden

Heb je wat ruimte? Houd dan je eigen dieren. Een paar kippen in de achtertuin bv.
Konijnen en cavia’s zijn dan wel schattige pluizige beestjes, maar ze groeien snel, vermeerderen snel en zijn smakelijk. Ze vragen ook niet heel veel ruimte.
Ik ga toch maar eens kijken naar dat lege perceel naast me, misschien dat ik daar dan een paar geiten neer kan zetten.