Georganiseerde migrantenbendes, meestal bestaande uit Marokkaanse migranten, brengen Duitse levens in gevaar met hun plofkraken op geldautomaten.

Georganiseerde criminele bendes die actief zijn in Nederland en Frankrijk, meestal bestaande uit Marokkaanse migranten, blazen in Duitsland in een recordtempo geldautomaten op bij zeer professionele overvallen. In 2022 bliezen zij volgens overheidsstatistieken 500 van dergelijke automaten op, waarbij statistisch gezien elke dag meer dan één automaat wordt opgeblazen, meldt REMIX.

Contant geld blijft populair bij de Duitsers, en om deze vraag te voeden, exploiteren de banken bijna 100.000 geldautomaten in het hele land, waarbij de automaten routinematig tussen 50.000 en 100.000 euro bevatten. Criminele bendes profiteren hiervan en zijn bereid extreme methoden te gebruiken om aan dit geld te komen. Deze criminele netwerken zouden hun operaties nauwgezet plannen, inclusief de eerste surveillance, de demolitie en de ontsnapping. De politie zegt ook dat ze brutaal en meedogenloos te werk gaan, waarbij ze mensenlevens in gevaar brengen.

In feite blazen deze migrantenbendes banken op met zulke krachtige explosieven dat ze hele gebouwen verwoesten. In sommige gevallen hebben ze deuren van bankkluizen tot 30 meter ver opgeblazen, wat onderstreept hoe krachtig deze explosies kunnen zijn. De politie zegt dat het gevaar voor Duitsers ongekend is, aangezien veel van deze banken in woongebouwen zijn gevestigd.

Record aantal gevallen

Hoewel het definitieve aantal van dergelijke bankovervallen voor 2022 nog niet is vrijgegeven, waren er volgens politiebronnen die door Welt Am Sonntag zijn verkregen 500 van dergelijke overvallen, waarmee een record is bereikt. Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken houdt nu vergaderingen op hoog niveau over de kwestie, maar het lijkt erop dat de overvalploegen weinig tekenen van vertraging vertonen. In 2021 meldde de federale recherche dat er 414 gevallen waren van pogingen tot of geslaagde vernielingen, terwijl 2020 vergelijkbare aantallen kende.

De autoriteiten beschrijven hoe de bendes het meest actief zijn in het westen van Duitsland, met de dichtstbevolkte deelstaat, Noordrijn-Westfalen, samen met Nedersaksen, als populairste doelwitten. Deze regio’s liggen namelijk het dichtst bij Nederland, waar de bendes het meest actief zijn – hoewel sommige bendes ook vanuit Frankrijk opereren, dat ook dichtbij ligt.

EU: Er zijn niet genoeg verkrachtingen, steekpartijen, plofkraken en berovingen in Europa – Daarom gaan we meer Marokkanen importeren

Hoe opereren de bendes?

De bendes richten zich meestal op banken in de buurt van grote autowegen om snel weg te komen. De meeste banken zijn het doelwit in de vroege ochtenduren wanneer de wegen meestal leeg zijn.

Ze werken meestal in teams, waarbij elk lid een specifieke rol speelt. In een geval bij het stadje Heusenstamm in Hessen overgoot de bende vuilnisbakken met benzine en stak ze midden op de weg in brand, waardoor beide rijbanen werden geblokkeerd. Deze blokkade zou later de politie verhinderen de vluchtauto te achtervolgen.

Twee andere mannen met gezichtsmaskers en trainingspakken openden de deur van de Commerzbank. Ze werden gefilmd terwijl ze de geldautomaten openbraken en vervolgens een slang gebruikten om de machine te vullen met acetyleen en zuurstof, de twee ingrediënten voor hun bom. Een andere persoon die de bom vervolgens tot ontploffing bracht, bevond zich in een BMW 320d achter de bank.

De mannen werkten “met de precisie en snelheid van een raceteam bij een pitstop”, aldus Welt.

Dit is echter maar één incident. Bijna elke nacht wordt Duitsland opgeschrikt door dergelijke explosies, en vaak is de schade veel groter dan de duizenden euro’s die door de machines verloren zijn gegaan.

Een verslag van Die Welt beschrijft in detail hoe krachtige explosies gebouwen zwaar hebben beschadigd en ertoe hebben geleid dat bewoners uit hun huizen werden geëvacueerd. Video’s van explosies in gebouwen, supermarkten en andere openbare ruimten worden de volgende ochtend regelmatig uitgezonden op het Duitse nieuws.

In een rechtszaak tegen een bendelid dat de politie wist te arresteren, beschreef een rechter uit Hessen tijdens het vonnis “oorlogsachtige schade” in Duitse binnensteden. Politieonderzoekers van het Openbaar Ministerie beschreven de bende als het uitvoeren van “explosieve aanvallen in de openbare ruimte”.

Daardoor begint de grens tussen beroving en terrorisme in dergelijke gevallen te vervagen.

“Het is een wonder dat er nog geen doden zijn gevallen”, zegt Swen Eigenbrodt, de hoofdonderzoeker van een speciale nieuwe eenheid van de Hessische Staatsrecherche (LKA). De eenheid heeft zich actief gericht op de bendes die hebben deelgenomen aan de overvallen op geldautomaten in de deelstaat.

Sommige daders zijn in hechtenis genomen, vaak door kleine maar juridisch verwoestende fouten. Sommigen hebben bijvoorbeeld vingerafdrukken achtergelaten op de plaats delict, anderen zijn betrapt door snelheidscamera’s terwijl ze probeerden weg te racen van de plaats delict, en soms zijn ze aangehouden met hun smartphones, die bewegingsgegevens leveren. Toch is een arrestatie op de plaats delict zeer zeldzaam, omdat de teams zo snel bewegen, en ondanks sommige arrestaties zijn er genoeg teams actief waardoor de vernielingen blijven toenemen.

Utrecht is een hotspot

De Nederlandse stad Utrecht is welvarend, maar kampt ook met armoede en in sommige wijken heeft tot 60 procent van de bevolking een migratieachtergrond. Nederlandse en Duitse rechtshandhavers werken nu samen om deze georganiseerde bendes te stoppen, omdat velen van hen uit deze stad komen.

De Nederlandse criminoloog Cyrille Fijnaut, een emeritus hoogleraar, observeert deze geldautomatencrews al 20 jaar en adviseert de Nederlandse regering actief. Hij zei dat het netwerk van criminelen bestaat uit ongeveer 200 tot 400 jonge mannen en dat “velen van hen Marokkaanse wortels hebben”. Hij zei dat zij vaak in de voetsporen treden van oudere jongens in hun buurt, die dure horloges en auto’s hebben.

Hij doodde acht fietsers door over ze heen te rijden: Marokkaan veroorzaakt opnieuw dodelijk ongeval

Een paar jaar geleden richtte een van de hoogste bendeleiders zijn eigen trainingscentrum voor pinautomaten op. Hij huurde gewoon een fabriekspand, bestelde online afgedankte geldautomaten en begon leden te trainen in wat diende als een soort school voor bendeleden. Deze criminele netwerken zijn echter ook actief in steden als Amsterdam en Alkmaar.

Een bekende Nederlandse verdedigingsadvocaat, Vito Shukrula, zei ook dat dit soort overvallen eigenlijk wordt gebruikt als “startkapitaal” om in de Nederlandse cocaïnehandel te stappen. Hij beschreef het als “makkelijk geld” voor deze teams.

Zoals Remix News eerder berichtte, verdient de Marokkaanse maffia jaarlijks miljarden aan inkomsten uit de drugshandel in Nederland. De criminele groep heeft niet alleen rivalen, maar ook staatsgetuigen en zelfs journalisten vermoord. De groep is zo gevreesd dat de 18-jarige Nederlandse prinses Amalia maanden geleden is ondergedoken wegens geloofwaardige bedreigingen met ontvoering en moord. Ook de Nederlandse premier Mark Rutte heeft zijn beveiliging aangescherpt vanwege de bedreigingen van de groep.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Politie treed keihard op tegen blanke Nederlanders zonder mondkapjes – Schijt bagger als het om racistische Marokkanen of zwarten gaat

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NOWAR
NOWAR
2 maanden geleden

het zou zo maar kunnen dat deze plofkraken in scene zijn gezet….een valse vlag dus
want ja als je geld wilt digitaliseren dan moet je van de geld automaten af….hoe gemakkelijk om marrokkanen te betalen voor deze inside joB!!!!!
want er zijn zoveel camera’s hoe kan het dat zij niet worden opgepakt? en het risico is bar groot tenminste als het geen doorgestoken kaart zou zijn
nee dit zaakje stinkt aan alle kanten

Jerome
Jerome
2 maanden geleden

Wel heel ‘toevallig’, is het niet ? Je wilt van alle geldautomaten af omwille van de invoering van digitaal geld, je creëert een al dan niet of opgeblazen (woordgrapje)probleem, je framed een bevolkingsgroep die terecht niet bijster populair is, je kiest steden uit zoals Noordrijn-Westfalen, Nedersaksen, Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, die ALLEN smart city voorbeeldsteden worden die het hardst getroffen worden, je doet voorkomen dat de overgebleven automaten voortdurend defect zijn, et voila : mensen slikken het als koek en omarmen het digitale geld.
En dat verhaaltje over die hautaine nepprinsesje, wellicht bedoeld om de popupalariteit van het koningshuis op te krikken, is ook allesbehalve geloofwaardig.

Kom op mensen, iets kritischer graag in het algemeen en laat alle hersencellen werken.

Jerome
Jerome
2 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

.En het verhaaltje over DAT hautaine nepprinsesje,…

Hans Vogel
Hans Vogel
2 maanden geleden

Precies, helemaal mee eens met die comments. Doorgestoken kaart, overduidelijk.

Hans Vogel
Hans Vogel
2 maanden geleden

Maar die Marokkanen worden ook gebruikt en de rekening gaan ze ooit moeten betalen. Zie dit stuk: https://english.pravda.ru/world/132403-refugees_europe/?ysclid=lcz4t1mwp8782774785

It's me
It's me
2 maanden geleden

Ach wij maar denken dat het zomaar Marokkanen zijn, het hoort gewoon bij het plan, tijd geleden was het kanalen eiland uit Utrecht, maar nu de overheid.

Dee
Dee
2 maanden geleden

Hier in Portugal staan vaak geldautomaten bij tankstations en die worden geroofd door veelal Noord Afrikanen uit Spanje. Die leggen er een zware ketting omheen en rijden er dan heel hard mee weg. Tja, en de politie, die is zoals altijd weer te laat.

Matt
2 maanden geleden

Om te overdenken: Als het digitaal geld volledig is ingeburgerd dan hebben die criminelen ook niks meer aan hun papiertjes. Ze graven dus ook hun eigen ondergang. Hetzelfde geldt voor de drugshandelaren.
Laat dit nu toevallig de reden zijn om die digitale munt in te voeren.
Maar dit is maar een klein percentage van de bevolking dus het overgrote deel dat dus niet crimineel is wordt wel als zodanig behandeld en daar gaat het mis in hun doelstelling.
En hoe denken die rijkaards hier onderuit te komen? Wat moeten ze met een kelder vol met papiertjes die straks dus waardeloos zijn? (er worden miljarden bij gedrukt dus dat geld moet ergens liggen)
Ieder computersysteem is te hacken, vroeg of laat, maar gehackt wordt er, dus ook bij die 1% en hun handel en wandel ook bloot kan komen te liggen.

Peterus
Peterus
2 maanden geleden

Die pinautomaten worden in opdracht van de banken opgeblazen.
Op die manier hebben ze een excuus om steeds meer pinautomaten te verwijderen.

Cash geld moet en zal verdwijnen van de elite zodat ze ons onder controle kunnen krijgen.

Wie verstandig is schaft zilveren munten aan want dat zal het betaalmiddel gaan worden op de zwarte markt.

Petra
2 maanden geleden

Tegen de achtergrond dat het WEF en dus de Roverheid van contant geld af wil, komen deze plofkraken erg goed uit.

Net iets te goed…

Dus veel Marokkanen importeren, zo weinig mogelijk doen om de daders te pakken en te bestraffen en weinig preventieve maatregelen zijn het beleid: de burger moet overtuigd worden dat cash ‘fout’ is.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Ik denk niet dat de overheid of de banken zelf de automaten beroven of opblazen, maar het komt hen wel heel goed uit, net nu ze van plan zijn om contant geld af te schaffen en Centrale Bank Crypto Geld te introduceren.

Dus in plaats van hard in te zetten op het oppakken van de overvallers, zullen ze deze trend aangrijpen om het aantal geldautomaten nog versneld af te bouwen.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Hagar
Stephan
Stephan
2 maanden geleden

Ten eerste moeten we “Overheidsstatistieken’ niet geloven. Zij passen het getal altijd aan aan het dominerende narratief vh moment. Verder hebben we ook mogen leren, dat er tal van voorbeelden zijn van ‘terroristische bewegingen’ die betaald worden door het officiële narratief-ondersteunende krachten. De heftigheid waarmee al deze plofkraken gebeuren kan de urgentie aangeven hoe graag het Digitaal-Financieel Complex vh cash geld af willen. Door al deze hoge aantallen van plofkraken kan de eilite macht nu zeggen, dat veel pinautomaten gesloten cq verwijderd worden omwille vd “veiligheid” vd burger. Dus deze plofjochies werken de plannen vd anti-cash alliances IN DE HAND !
Op de website van Better Cash Alliance staat : ” De bij de Verenigde Naties gevestigde Better Than Cash Alliance is een partnerschap van regeringen, bedrijven en internationale organisaties dat de overgang van contant geld naar “verantwoorde” digitale betalingen versnelt om de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling te helpen verwezenlijken.”
Deze plofjochies – die je kunt vergelijken met de Romeo’s tijdens demo’s – VERSNELLEN de afschaffing vh cash geld.
https://www.betterthancash.org/