R‘Bonney Gabriel uit de Verenigde Staten is zaterdagavond in New Orleans, Louisiana, de nieuwe ‘Miss’ Universe geworden, waarbij ‘ze’ de kroon kreeg van de winnares van vorig jaar, Harnaaz Sandhu uit India. Maar er was een duidelijk verschil met de 71e editie van de schoonheidswedstrijd.

Toen de nieuwe Miss Universe, R’Bonney Gabriel uit de Verenigde Staten, in New Orleans werd gekroond, was ‘zij’ de eerste winnares onder de nieuwe wedstrijdleidster Anne Jakrajutatip.

Als je de Russische Miss Universe ziet dan besef je dat het doorgestoken kaart is.

De Miss Univers verkiezing is gekocht door een Thaise Transgender meldt Infowars.

De miljonair, wiens in Thailand gevestigde bedrijf, JKN Global Group, de verkiezing in oktober 2022 kocht, kan sommigen in verwarring brengen met haar diepe mannelijke baritonstem. In feite is de moeder vader van twee, Anne Jakapong Jakrajutatip, 43, transgender. Haar Zijn bedrijf heeft Miss Universe overgenomen van Endeavor Group Holdings-owned IMG Worldwide, die het op haar beurt had gekocht van Donald Trump.

“Ik noem Miss Universe geen schoonheidswedstrijd meer. Ik noem het een vrouwenemancipatiewedstrijd,” zei Anne Jakapong Jakrajutatip.

De zakenvrouw man, soms gestileerd als Anne JKN, beweert een rolmodel te zijn in haar zijn land en juichte het feit toe dat ze in Thailand “transpersonen echt vieren”.

De “empowerment”-toespraak van een biologische man maakte echter geen indruk op internetgebruikers die afstemden op de finale van een schoonheidswedstrijd die zichzelf positioneert als “RUN BY WOMEN FOR WOMEN”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


JUUUUUUUUUUUU

Als je nog niet begrijpt waar de wereldoorlog, die al lang begonnen is, om gaat. Hier gaat het om. Het Westen is Satanisch geworden. Rusland en China en andere landen weigeren mee te doen aan deze duivels gekte en kiezen voor traditioneel.

Het is naast een militaire ook een financiële en economische oorlog, en zoals ik al vaak aangegeven heb vooral een religieuze oorlog. Niet tussen Christendom en Islam, of Hindoeïsme en Boedhisme.

Het is een oorlog tussen het atheïsme, het judaïstische communisme zo je wilt, en de rest van de wereld die hun samenlevingen niet overhoop gegooid willen zien worden.

Als je je afvraagt waar die genderwaanzin vandaan komt, zou je de Jewish Telegraph moeten lezen die verklaart dat die meerdere genders uit de Talmoed komen. Het is in tegenspraak met al Gods geboden, in elke andere religie.

Hier zijn 122 voorbeelden van roofdieren die een transgender status gebruiken om vrouwen en kinderen te misbruiken

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matt
2 maanden geleden

Dat ze dat woordje “miss” dan ook maar schrappen.
knettergekken woke sadisten.

Eerste keer hier
Eerste keer hier
2 maanden geleden

Walgelijke satanisten

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Ik heb snel even rondgezocht, en volgens de info die ik gevonden heb is R’Bonney Gabriel wel degelijk een vrouw, en is Anne Jakrajutatip een vent.

Ja zover zijn we nu al gekomen, dat we moeten gaan opzoeken welk geslacht iemand echt is.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 maanden geleden

De Babylonische Talmoed 

Babylon is een zondeberg. Daarom zullen haar plagen op één dag komen: dood en rouw en hongersnood en zij zal met vuur verbrand worden. . Babylon is schuldig aan de verleiding van de hele wereld. Zij ontvangt niet alleen het oordeel over eigen zonden, maar tevens dat zij de wereldbevolking heeft meegesleept in haar goddeloosheid.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 maanden geleden

https://youtube.com/shorts/hn0GMw0ASTg?feature=share

De meeste trans- en queer-joden hebben gehoord dat de Thora wordt gebruikt om homofobie te rechtvaardigen – en terecht. Het meest uitdagende vers in dit opzicht is Leviticus 18:22: “Lig niet met een man zoals men met een vrouw ligt; het is een afschuw.” Een ander vers dat veel invloed heeft op deze discussie is Deuteronomium 22:5: “Een vrouw mag geen kleding van een man aantrekken, noch zal een man vrouwenkleding dragen; want wie deze dingen doet, is een gruwel voor de Heer, uw God.