Toyota’s “Woven City” zal onderzoekers, ingenieurs en wetenschappers uit de openbare en particuliere sector in staat stellen technologie in ontwikkeling te testen en te herhalen in een gecontroleerde, “echte omgeving”.

Japan bouwt een futuristische “slimme stad” van 175 hectare, tot grote vreugde van het Wereld Economisch Forum, dat onlangs een video maakte waarin de Globalistische creatie werd belicht. Kunstmatige intelligentie, zelfrijdende auto’s, futuristisch voedsel en robots zullen te vinden zijn in de door de overheid gecontroleerde “Woven City,”, die door Toyota wordt gebouwd, meldt RAIR.

In mei 2020 nam de Japanse regering een herziene wet aan, die de weg vrijmaakte voor zogenaamde “slimme steden”. De wet zal “regelgevende” hindernissen en “complexiteit” wegnemen, die de uitrol van slimme stadstoepassingen kunnen vertragen of verhinderen. Vergelijkbaar met tijdens de Covid-pandemie, toen overheden beperkingen ophieven om hun tirannieke mandaten en lockdowns onder het mom van verschillende noodmaatregelen intact te laten.

Voorstanders zoals Toyota en het WEF prijzen hun steden aan als high-tech wonderen waar de publieke en private sector kunstmatige intelligentie en big data gebruiken om efficiëntere en kosteneffectievere oplossingen te bieden voor “sociale” en zogenaamde milieuproblemen. Tegenstanders waarschuwen echter dat het verzamelen en lekken van gegevens zal leiden tot schending van de privacy en een controlestaat. Bovendien leggen ze de basis voor een sociaal kredietsysteem dat hen de macht zal geven om burgers te controleren en degenen te straffen die ze “onbetrouwbaar” achten.

Menselijke proefkonijnen

De stad wordt een ‘levend laboratorium’ om nieuwe technologieën te testen, waaronder zelfrijdende auto’s en robots. Toyota ziet de stad als een “unieke kans” die onderzoekers, ingenieurs en wetenschappers in staat zal stellen om de ontwikkeling van technologie te testen en te herhalen in een gecontroleerde, “echte omgeving”. Ze zien het ook als een kans om samen te werken met andere zakelijke partners, en ze moedigen geïnteresseerde partijen aan om hun eigen onderzoek uit te voeren in Woven City zodra het voltooid is:

Toyota zal een open uitnodiging sturen voor samenwerking met andere commerciële en academische partners en geïnteresseerde wetenschappers en onderzoekers van over de hele wereld uitnodigen om aan hun eigen projecten te komen werken in deze unieke incubator.

Tijdens een persconferentie in 2020 beschreef Toyota’s CEO Akio Toyoda het levende laboratorium:

Op dit 175 hectare grote terrein… in Higashi-Fuji, Japan… hebben we besloten om een prototype stad van de toekomst te bouwen… waar mensen wonen… werken… spelen… en deelnemen aan een levend laboratorium.

Stel je voor, een volledig gecontroleerde locatie… waar onderzoekers… ingenieurs… en wetenschappers… de kans krijgen om vrijelijk technologie te testen… zoals… autonomie, mobiliteit als een dienst, robotica, smart home verbonden technologie… AI… en meer… in een echte wereldomgeving.

Mensen zullen de figuurlijke proefkonijnen zijn, dus wat kan er misgaan?

Big Brother kijkt altijd mee

In de stad worden drie soorten wegen aangelegd: één voor voetgangers, één voor fietsen en scooters, en één voor zelfrijdende voertuigen. Bovendien zal een vloot van Toyota’s zelfrijdende elektrische voertuigen, e-Palettes genaamd, worden gebruikt voor vervoer, leveringen en mobiele detailhandel in de hele stad.

Onder de grond komt een vierde pad speciaal voor het verkeer van goederen, waar ook het logistieke netwerk van de stad wordt geïnstalleerd.

Huizen zijn gemaakt van hout om ‘de koolstofvoetafdruk te minimaliseren, met behulp van traditioneel Japans houtschrijnwerk in combinatie met gerobotiseerde productiemethoden.” Sensoren gecontroleerd door kunstmatige intelligentie bewaken de gezondheid van de bewoners. Woven City heeft zelfs zijn eigen futuristische food & agriculture team om te controleren welk voedsel de bewoners eten. Robottechnologieën (zie hier en hier) zullen helpen bij de dagelijkse behoeften. Volgens Toyota kunnen robots die in je huis zullen wonen bijvoorbeeld bepalen wanneer je melk op is.

De geplande stad zal meerdere parken hebben en een groot centraal plein voor sociale bijeenkomsten. Bovendien zullen waterstofcellen en zonnepanelen de stad van energie voorzien.

Met andere woorden: Big Brother let voortdurend op alles wat je doet en staat klaar om in te grijpen en “hulp” te bieden. Bovendien worden je gegevens verzameld en kunnen “anderen” er toegang toe krijgen en ze “gebruiken”.” Toyota’s CEO legde uit:

We creëren een uniek digitaal besturingssysteem voor onze stad.

Een die anderen misschien kunnen gebruiken.

Met mensen… gebouwen… en voertuigen… allemaal verbonden en communicerend met elkaar via data en sensoren… kunnen we AI technologie testen… in zowel de virtuele als de fysieke wereld… om het potentieel ervan te maximaliseren.

We willen kunstmatige intelligentie veranderen… in versterkte intelligentie.

Toyota bouwt de stad aan de voet van de Japanse berg Fuji, ongeveer 62 mijl van Tokio. In de komende vijf jaar zullen 360 ouderen, gezinnen en uitvinders hun intrek nemen in de eerste huizen. Uiteindelijk zullen er 2000 mensen wonen. Dus als de globalisten hun zin krijgen, wonen we binnenkort in één van hun gecontroleerde en bewaakte steden. Kijkt u uit naar een utopie waarin u niets bezit, waarin u insecten eet, waarin een chip in uw lichaam is gekoppeld aan een sociaal kredietsysteem dat een wereldregering alles vertelt wat ze over u moeten weten?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


WEF verwijdert video waarin ze aankondigden dat ze je gaan opsluiten in Smart City Concentratiekampen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

We moeten oppassen dat we niet alles door elkaar gooien.

Japanners zij al lang verzot op alles dat met technologie en robots te maken heeft. Zij zien deze technologie als een hulpstuk en een ondersteuning voor de welvaart van de mensen, en als een verbetering van de levenskwaliteit.

Het WEF juicht deze experimenten toe, maar met heel andere bedoelingen: zij willen al deze uitvindingen gebruiken om ons in een digitale gevangenis te houden als slachtvee in een boerderij.

Ze willen dus de goedbedoelde technologie van de Japanners voor zeer kwaadaardige doeleinden aanwenden. En de Japanners zijn te naïef om dit in te zien.

Zoals altijd: elke technologie kan zo ten goede of ten kwade worden aangewend.

Eelke Piers
Eelke Piers
2 maanden geleden

2000 inwoners! Waar heb je dan een auto of fiets voor nodig?

Johan P
Johan P
2 maanden geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

Mijn gedachte ook. 2000 inwoners op 175 hectare?

John
John
2 maanden geleden

Koop alvast genoeg spuitverf om camera’s onklaar te maken.
Met een spuitbus op een paal kun je hogere camera’s bereiken.
PUR schuim in electriciteitskastjes geeft een onherstelbare puinhoop.

Jerome
Jerome
2 maanden geleden

Dissident, het opladen van artikelen blijft hinderlijk lang duren. Misschien ligt het aan mijn besturingssysteem, maar bij andere kanalen en sites gaat het oplafen veel sneller. Het staat me daardoor steeds meer tegen de site te bezoeken.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

De webpagina’s reageren inderdaad zeer traag.
Mij stoort het niet, maar ik vrees dat de website daardoor soms lezers verliest.
Er moet een bepaalde technische oorzaak voor zijn, maar blijkbaar is het niet makkelijk op te lossen.

Matt
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Ik ben dus niet de enige. Ik dacht dat het aan mijn verbinding lag. Ik heb geen kabel maar mobiel internet via een 4G modem.

Matt
2 maanden geleden

Als je naar een willekeurige “Startrek” film kijk en er speelt zich iets af op aarde zie je precies hetzelfde als wat nu in Japan gaat komen, dus die ideeën zijn al 60+ jaren oud. Ook in die toekomst heb je een wereldregering die zelfs over andere planeten heerst, dus hun macht is interplanetair.(…). Geld bestaat daar ook niet meer , men wordt beloond voor ‘prestige’. (dit systeem wordt nergens verduidelijkt).