Een Braziliaanse senator heeft opgeroepen tot de arrestatie van de minister van Justitie nu het bewijs toeneemt dat de rellen van 8 januari in scène zijn gezet. De Amerikaanse journalist Glenn Greenwald klaagde over de communistische overname die hij hielp faciliteren: opperrechter Alexandre de Moraes “maakt zichzelf tot hoofdcensor van de wereld”, aldus Greenwald.

In een gesprek met Steve Bannon zei de Braziliaanse waarnemer Matt Tyrmand: “Ze gaan nu de vol goelag. Dit is de ergste communistische overname ooit“, aldus Freie Welt.

Senator Marcos do Val zei dat hij nieuwe bewijzen had tegen de nieuwe linkse minister van Justitie Flávio Dino in de zogenaamde “bestorming van het Nationaal Congres” op 8 januari en dat hij Dino’s afzetting en arrestatie zou eisen.

Dino was zich “bewust van het risico van vijandige acties en schade aan overheidsgebouwen”, meldde Antagonista op 8 januari: “In een brief die de dag ervoor naar de gouverneur van het federale district Brasilia, Ibaneis Rocha, was gestuurd, zei de minister dat hij door de federale politie op de hoogte was gebracht van de “intense beweging van mensen die ontevreden waren over de uitslag van de verkiezingen van 2022 en die buscaravans organiseerden om naar Brasilia/DF te trekken”.

“Volgens berichten zou deze beweging tot doel hebben vijandige acties en schade aan te richten tegen de openbare gebouwen van de ministeries, het Nationaal Congres, het presidentieel paleis, het federale gerechtshof en mogelijk andere instellingen zoals het Hooggerechtshof,” schreef Ibaneis Rocha.

Tegelijkertijd kondigde de nieuwe regering-Lula aan een aanklacht in te dienen tegen ex-president Jair Bolsonaro. Hoofdrechter Alexandre de Moraes heeft een verzoek van de procureur-generaal goedgekeurd om een onderzoek in te stellen naar voormalig president Jair Bolsonaro voor het “aanzetten tot ondemocratische handelingen” die afgelopen zondag, 8 januari, hebben geleid tot “vandalisme en geweld” in Brasilia.

Parlement bestormd door menigte in Brazilië

Dit is vooral absurd omdat Bolsonaro veel aanhangers heeft teleurgesteld door nooit de verkiezingsfraude aan te pakken of iets te doen om de overname door Lula te voorkomen. In 72 dagen van protesten sprak Bolsonaro slechts eenmaal tot aanhangers, waarbij hij hen met zijn vrouw in een betraande scène voorging in gebed.

41 Amerikaanse Democraten hebben nu opgeroepen het visum van Bolsonaro, die in Florida is, in te trekken, vermoedelijk zodat hij ook in de “lulag” gezet kan worden, samen met de rest van de oppositie.

Amerikaanse politieagenten in Florida werden in de nacht van vrijdag 13 januari gezien terwijl zij de voormalige minister van Veiligheid van het Federale District Anderson Torres uitzetten. De Braziliaanse politie doorzocht het huis van Torres en vond naar verluidt een ontwerp waarin werd voorgesteld de noodtoestand uit te roepen om de resultaten van de presidentsverkiezingen van het land teniet te doen, vertelde een woordvoerster van het ministerie van Justitie aan CNN.

Pro-Lula demonstranten in Brazilië eisten “communisme” en “geen immuniteit” voor ex-president Bolsonaro.

De nieuwe linkse regering houdt 1159 demonstranten vast in een federale gevangenis zonder aanklacht of raadsman, en dwingt hen bekentenissen van “terrorisme” te ondertekenen. Ten minste één demonstrant zou geprobeerd hebben zelfmoord te plegen, en drie tot vier anderen zouden gestorven zijn aan uitdroging en medische noodgevallen. De internationale pers zwijgt.

Het regime van Lula treedt hard op tegen de oppositie en heeft de belangrijkste omroep Jovem Pan geschorst, evenals prominente figuren van de oppositie zoals presentator Monark, congreslid Nikolas Ferreira en influencer Barbara van het kanaal “Te Atualizei”, van wie alle Twitter-accounts zijn opgeschort. Monark had 1,4 miljoen volgers en Ferreira 2 miljoen.

De corrupte opperrechter Alexandre de Moraes heeft een verzoek van parlementslid Nikolas Ferreira om de minister van Justitie te arresteren wegens plichtsverzuim bij de ‘bestorming’ in de hoofdstad afgewezen.

De linkse journalist en Snowden-onderzoeker Glenn Greenwald, die in Brazilië woont en een uitgesproken criticus is van Jair Bolsonaro, is nu zelf het doelwit van het extreem-linkse Lula-regime, en krijgt nu koude voeten tegenover de stalinistische coup: “We hebben net een censuurbevel gekregen. Dit is echt schokkend, waarbij verschillende sociale mediaplatforms opdracht krijgen om talrijke prominente politici en commentatoren onmiddellijk te verwijderen,schreef Greenwald.

Elon Musk reageerde op Greenwald en vroeg om meer informatie. Greenwald antwoordde: “Ik kan het nog niet publiceren – ik wacht op de laatste juridische goedkeuringen van onze advocaten. Het is gek dat ik me daar als journalist zelfs maar zorgen over moet maken, maar zo is het hier nu” (in Brazilië).

In een gesprek met Steve Bannon in de War Room zei journalist Matt Tyrmand dat Brazilië in zeer korte tijd van “nul naar Stalin” was gegaan. Wat op 8 januari gebeurde was een “sjabloon van 6 januari in de VS – Eerst lok je mensen het gebouw binnen, dan film je hoe subs en provocateurs alles vernielen, en dan arresteer je alle patriotten en stuur je een boodschap naar de rest van het land. Ze hebben in de gymzaal van de federale politieacademie een goelag gemaakt en daar 1700 mensen vastgehouden, oude vrouwen en mannen, kinderen, mensen van alle rassen en hoofdkleuren, Braziliaanse patriotten door en door …

Er bestaat een video waarop de demonstranten tijdens de opstand ruzie maken met de provocateurs en hen smeken: “Geen ruiten inslaan! Dit is ons huis!” Ze probeerden vreedzaam te protesteren, zoals ze 72 dagen lang hadden gedaan, want dit zijn vreedzame, patriottische strijders. Ze werden gevangen en gemarteld. Tenminste één vrouw stierf aan uitdroging. Volgens onbevestigde berichten zijn er 4-5 mensen omgekomen.

Lula stopt zijn politieke tegenstanders in concentratiekampen

Gevangenen zijn gedwongen bekentenissen te ondertekenen zonder juridische bijstand, zei Tyrmand. “De mannen en de meer weerbare vrouwen zijn naar een federale gevangenis gebracht zonder aanklacht, zonder eerlijk proces, zonder onderzoek, zonder proces, en ze zitten nu achter de tralies. Gisteren is een open brief gepubliceerd waarin de absoluut onmenselijke omstandigheden worden beschreven”, aldus Tyrmand.

Het regime noemt de demonstranten nu “terroristen”, zei Tyrmand. “Ze zitten als sardientjes in deze kleine kamers gepropt. Ze hebben zich letterlijk in de Braziliaanse vlag gewikkeld om zich ‘s nachts warm te houden. Kinderen die slapen op de Braziliaanse vlag als bed, wat een krachtig symbolisch beeld.”

De censuur van het Lula-regime was “gek geworden“, aldus Tyrmand: “De zender Jovem Pan werd gesloten, het Braziliaanse equivalent van Fox News. Onze collega Paulo Figueiredo Filho en alle rechtse journalisten zijn geblokkeerd op internetplatforms. Er worden uitleveringsbevelen uitgevaardigd tegen de journalisten, dominees en activisten die in de VS wonen. Ze hebben een Interpol arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de vooraanstaande journalist Allan dos Santos en opgeroepen tot zijn uitlevering.

Jair Bolsonaro, die twee maanden had gezwegen over de protesten, wordt niettemin beschuldigd van “wantrouwen zaaien in het kiesstelsel” omdat hij papieren stembiljetten wilde die konden worden gecontroleerd, zei Tyrmand.

“Iedereen gaat nu naar de gevangenis. Dit is als de brand in de Reichstag van de nazi’s, een voorwendsel om de macht te versterken,” zei Tyrmand.

Lula da Silva is “slechts een boegbeeld“, aldus Tyrmand, die eraan toevoegde dat de echte macht bij opperrechter Alexandre de Moraes ligt. “Ze gaan nu vol voor de goelag. Het is absoluut walgelijk. Zelfs Glenn Greenwald, die hen hielp, juichte de strijd voor Lula tegen Bolsonaro toe, geeft nu een persconferentie omdat ze hem nu proberen te censureren.”

Moraes zou “in Den Haag moeten zijn“, zei Tyrmand, “omdat er mensen sterven, in de voorlopige goelag en de gevangenissen. Iedereen die naar de federale gevangenis ging werd gedwongen ingeënt. Als dit geen schending van de Conventie van Genève is, het is waardeloos. Waar is Human Rights Watch? Waar is Amnesty International? Waar is het Handvest van de Verenigde Naties inzake de rechten van inheemse volkeren, gezien het feit dat opperhoofd Serere Xavante nog steeds in de gevangenis zit omdat hij een moedig, godvrezend persoon is en de aanklacht niet heeft ondertekend, ook al hebben ze hem gemarteld om hem te dwingen de brief te ondertekenen? We zijn getuige van de ergste communistische overname ooit.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bolsonaro vlucht uit Brazilië na staatsgreep door het Wereld Economisch Forum

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
2 maanden geleden

Tja, ook hier ons voorland.
Alle maskers gaan af en wij zullen hun ware wrede gezichten gaan zien.
Als sommigen dachten dat wij met covid wreedheid hadden gezien, nee joh! Ze zijn pas net begonnen! Maak dus je borst maar vast nat de komende tijd!
2023 gaat een hele rare en vooral hele nare tijd worden.

Namets
Namets
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Mensen, recht op zelfverdediging is nu van kracht.
Overal hebben Regeringen Landverraad gepleegd en zware misdaden tegen eigen bevolking gepleegd dmv (Lockdowns, Nazie maatregelen,Dwang,
Vernietiging Economie en het doden van eigen bevolking met de MRNA Gifinjecties) allemaal in opdracht van de Elite Monsters die de hele Wereld willen overnemen incluis U en uw bezittingen.
Het is nu Alles of Niets
YOU OWN NOTHING, BUT YOU WILL BE HAPPY

Namets
Namets
2 maanden geleden

Er wordt overal gebruik gemaakt van Nep aanslagen of In scène gezette Burger opstanden.
Daarom geloof ik persoonlijk ook dat wij allemaal wereldwijd belazerd worden door de Oekraïne oorlog die alleen maar bestaat in de Corrupte MSM Dood gegooid met Censuur
Geen enkele Russischse site is meer te bereiken enkel het Westerse Propaganda Anti-Rusland Theater hoor je 24/7 per dag.
Ik geloof er allemaal geen reet meer van Schurkenstaat US en de Laffe Ruggegraatsloze NAVO/OEKRAÏNE en RUSLAND spelen een spel met ons.
Werkelijk over alles wordt en is gelogen van het afspelen van scènes uit games en beelden van vroegere tijden zogenaamde nep interviews etc etc
Je kan totaal geen enkel fatsoenlijk beeld krijgen van wat nu echt gebeurt in Oekraïne.
De gecreëerde Sancties die helemaal niet het doel waren Rusland te verslappen maar om EUROPA te slopen en wie deelde de lakens hiervoor uit US/WEF
Ze spelen een spel met de hele Wereldbevolking en om des te sneller een Totalitaire Communistische Dictatuur(AGENDA 2030) op te zetten wereldwijd met de Asociale Krediet score model China.
Deze Elite Pshyopaten willen meer en meer TOTALE CONTROLE over iedereen een op de deze wereld.
Elke dag zit ik erop te hopen en dat onze bevolking BALLEN krijgt en massaal in opstand zal komen om dit Verraders WEF Kabinet met heel harde hand Af te zetten en uitlevert aan de bevolking.
Hoelang accepteert een bevolking dit nog?

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Namets

Russische websites zijn eenvoudig te bereiken als je gebruik maakt van een vpn of Tor Browser. Om via Tor Browser censuur te omzeilen ga je naar Settings, dan naar Connection. Scrol naar beneden naar Show All Bridges, Select a Built-In Bridge, en vink daar obfs4 aan.

Verder kan ik je deze over Putin aanraden eens te bekijken:

Stemt tot nadenken…