Veel mensen begrijpen dit verhaal verkeerd door de media. Dit zijn geen documenten die Biden onlangs meenam. Ze zijn van toen hij vicepresident was. Ze hebben dit verhaal zes jaar lang laten liggen en nu komt het kennelijk van pas.

Daarom is het eigenlijk niet eens in dezelfde categorie als waar Trump van beschuldigd wordt. De Trump-situatie sloeg nergens op, omdat Trump de documenten meenam terwijl hij nog president was, wat betekent dat de daad van het meenemen ervan ze declassificeerde (omdat de president alles kan declassificeren wat hij wil).

Biden was vice-president, wat betekent dat hij die bevoegdheid niet had.

WND:

Fox News-commentator Tucker Carlson, een rockster voor conservatieven in heel Amerika, wijst op wat er waarschijnlijk achter het geheime documentenschandaal zit waarbij Joe Biden betrokken is.

Het is, zei Carlson gisteravond, “het begin van het einde voor Joe Biden.”

“Dat kunnen we niet bewijzen. De toekomst is onkenbaar, maar allemachtig, het ziet er niet goed uit en het ziet er niet goed uit op een heel herkenbare manier. Ergens in zijn kelderkamer, met een Courvoisier op ijs, zit Andrew Cuomo in zichzelf te grinniken. Hij heeft deze film eerder gezien. Joe Biden’s eigen assistenten blijven stapels misdrijven vinden die hij in zijn kantoor en auto heeft laten liggen, en in plaats van dit bewijs in de open haard te gooien, zoals onder normale omstandigheden, sturen ze deze documenten door naar Justitie. Dat is geen goed teken.

En Carlson merkte op: “Biden’s procureur-generaal, de meest gewetenloze, onethische procureur-generaal die dit land ooit heeft gehad, heeft op een of andere manier besloten dat hij, om zijn onbezoedelde reputatie van onpartijdigheid te behouden, deze documenten, deze stapels misdrijven, moet doorgeven aan een onafhankelijke raadsman, omdat dat altijd goed uitpakt voor een zittende president en trouwens, in dit geval is de onafhankelijke raadsman een Republikein. Veel geluk, Joe Biden. Gelukkige 80ste verjaardag.”

Carlson wees erop hoe de soortgelijke verhaallijn Andrew Cuomo uit de politieke wereld haalde.

“Kamala Harris grijnsde de hele tijd, en waarom zou ze niet grijnzen? Die seniele, blanke man die beweert haar baas te zijn, gaat eindelijk ten onder. Het is een gelukkige dag bij Kamala Harris, maar het is geen gelukkige dag in Casa Biden”, zei Carlson.

Mike Whitney vraagt zich af of Joe Biden gechanteerd wordt om Amerikaanse gevechtstroepen naar Oekraïne te sturen.

Kortom, het Oekraïense leger wordt zwaar verslagen, waardoor de Amerikaanse oorlogsplanners hun aanpak moeten herzien. Wat de VS moeten doen om hun proxy-oorlog met Rusland te winnen, is een coalitie van landen (VS, Polen, Roemenië en het VK) aantrekken die bereid zijn gevechtstroepen in het conflict in te zetten met de stilzwijgende afspraak dat de NAVO niet rechtstreeks zal deelnemen aan een grondoorlog met Rusland. Biden verwierp eerder het idee om troepen naar Oekraïne te sturen en erkende dat dit zou neerkomen op het ontketenen van een Derde Wereldoorlog. Maar nu het ‘geheime documenten’-schandaal aan kracht wint, zal de wispelturige president waarschijnlijk in de pas lopen en doen wat de haviken in het establishment op het gebied van buitenlands beleid van hem verlangen. Kortom, de documentendump wordt gebruikt door machthebbers achter de schermen die de president chanteren om hun eigen beperkte belangen na te streven.

Ik denk niet dat Joe Biden beslist of de VS of een coalitie troepen zullen sturen. Het lijkt erop dat dit is opgezet om Biden uit de presidentsrace van 2024 te duwen. Het lijkt me ook niet, zoals Carlson suggereerde, dat kamala Harris zich opmaakt om het stokje over te nemen. Harris was verreweg de minst populaire presidentskandidaat. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat de Democratische leiding Biden of Harris wil in 2024. Ze kunnen allebei geen twee volledige zinnen achter elkaar uitspreken zonder in gestuntel te vervallen.

Ze hoeven geen verkiesbare kandidaat te hebben, want de verkiezingen zijn nu volledig nep. De Democratische Partij benoemt gewoon de president. Maar als ze een echte oorlog gaan voeren, willen ze iemand die tenminste knap is. Ze hebben zo’n man: Gavin Newsom (Californië).


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Episch – President Trump toont compilatie van seniele Joe Biden’s gaffes op mega-rally

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jerome
Jerome
2 maanden geleden

Tucker Carlson – Fox – (((Rupert Murdoch : moeder Elisabeth Joy Greene))) – (((Heinz Kissinger)))
Ken je dat hondje dat totaal zinloos achter zijn staart aan blijft rennen ? Dat is de alternatieve media vandaag de dag.

Me to
Me to
2 maanden geleden

Tuurlijk doen ze dat, want die oorlog moet en zal doorgaan, en hij begon te spartelen. Dus moe ter wat gebeuren, bij deze dus