Nu de populaire Braziliaanse president Jair Bolsonaro uit zijn ambt is gezet, staat een nieuwe communistische macht op om zijn plaats in te nemen. Bolsonaro had zich grotendeels verzet tegen de medische tirannie die de wereld van 2020 tot 2022 overspoelde. Hij vocht terug tegen mandaten en vaccinatiepaspoorten, en pleitte voor medische privacy, autonomierechten van het lichaam en een goede behandeling van Brazilianen.

Nu staat de nieuwe president, Luiz Inácio Lula da Silva, erop zijn politieke vijanden te vervolgen en hen met geweld te injecteren in geïmproviseerde cellen. Het regime van Lula da Silva heeft meer dan 1500 mensen gearresteerd die protesteerden tegen de officiële uitslag van de verkiezingen van 2022 in Brazilië. Ongeveer zevenhonderd drieënzestig van de demonstranten worden in Praca dos Tres Pederes aangeklaagd voor het binnendringen en plunderen van openbare gebouwen. Ze worden momenteel onderzocht op ziekten, onder dwang ingeënt en naar geïmproviseerde cellen gestuurd in afwachting van hun verdere straf. De gevangenen zijn in beroep gegaan bij het Federale Hooggerechtshof van Brazilië voor een verzoek om vrijlating, schrijft Lance D Johnson.

Braziliaanse politieke gevangenen worden gedwongen geïnjecteerd met covid-19 doodsinjecties

Volgens de regering van het Federale District zijn tot nu toe 498 mannen en 265 vrouwen opgepakt. De mannen worden naar het voorlopige detentiecentrum Papuda gestuurd en de vrouwen worden gescheiden en naar aparte structuren in Colmeia gestuurd. Journalisten ter plaatse hebben details verstrekt over de omstandigheden waarin deze politieke gevangenen verkeren. De gevangenen krijgen een uniform en een opgerolde matras, zonder kussen of deken. Ze krijgen een hygiënekit met zeep, maandverband, tandpasta en een tandenborstel. De cellen hebben verschillende afmetingen en kunnen meerdere gevangenen bevatten. In de cel is een badkamer aanwezig. Alle mobiele telefoons worden in beslag genomen. Gedetineerden die Bolsonaro steunen worden gescheiden van de andere gevangenen.

Het meest schokkende is dat de gedetineerden worden behandeld als medische slaven. Ze worden gedwongen medische tests te ondergaan en worden onderworpen aan COVID-19 injecties. Een medische eenheid werd naar de kampen gestuurd om het covid-19 vaccin bij de gevangenen in te spuiten, tegen hun wil. Voor veel gedetineerden zijn deze gedwongen injecties als een dodelijke injectie. Covid-vaccins hebben in Brazilië al meer dan 32.000 mensen gedood.

Elke gedetineerde met een comorbiditeit wordt ook gedwongen door de overheid goedgekeurde medicijnen te nemen. De gevangenen krijgen een armzalig dieet terwijl ze wachten op hun virtuele hoorzitting met een rechter en een aanklager.

Als het hun tijd is om voor de rechter te verschijnen, worden de gedetineerden naar een gevangenisachtige omgeving gebracht die een parlatory wordt genoemd. Deze geïmproviseerde rechtszalen werden tijdens het covid-19 schandaal gecreëerd door communisten die quarantainebevelen en fysieke isolatie van de niet-gevaccineerde bevolking wilden vergemakkelijken. Deze lokalen worden nu gebruikt om de vervolging van politieke gevangenen te versnellen, die tegen hun wil worden geïnjecteerd en in wezen worden gedwongen hun steun aan het regime van Luiz Inácio Lula da Silva te bekennen.

Tijdens deze sessies verschijnt een rechter virtueel over een scherm. De gedetineerden hebben een korte tijd om hun zaak voor te leggen aan de virtuele rechter en de openbare aanklager. Om het proces te versnellen worden dertig rechters op het scherm ingezet om meerdere zaken tegelijk te behandelen. Een verdediger staat de beschuldigden bij, maar het proces voor elke vervolging duurt in totaal ongeveer 20 tot 30 minuten. Degenen die op heterdaad zijn betrapt bij het beschadigen van eigendommen worden onmiddellijk veroordeeld. Vervolgingen zonder direct bewijs worden direct doorgestuurd naar het Federale Hooggerechtshof, waar minister Alexandre de Moraes oordeelt over het vrijheidsverzoek van de betrokkene.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bolsonaro vlucht uit Brazilië na staatsgreep door het Wereld Economisch Forum

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 maanden geleden

Het is begonnen

Sorry voor alle god haters, ik heb medelijden met jullie !

Het begrip “wapenrusting van God” komt uit Efeziërs 6:13-17: “Neem daarom de wapens van God op om weerstand te kunnen bieden op de dag van het kwaad, om goed voorbereid stand te kunnen houden. Houd stand, met de waarheid als gordel om uw heupen, de gerechtigheid als harnas om uw borst, de inzet voor het evangelie van de vrede als sandalen aan uw voeten, en draag bovenal het geloof als schild waarmee u alle brandende pijlen van hem die het kwaad zelf is kunt doven. Draag als helm de verlossing en als zwaard de Geest, dat wil zeggen Gods woorden”.

Efeziërs 6:12 geeft duidelijk aan dat het gevecht met de Satan spiritueel is, en dat tastbare wapens daarom niet effectief gebruikt kunnen worden tegen hem en zijn onderdanen. Er wordt aan ons geen lijst gegeven met de specifieke tactieken die Satan zal gebruiken. De passage is echter duidelijk over het feit dat als we de instructies trouw opvolgen, we in staat zullen zijn om stand te houden, en de Satan zullen overwinnen ongeacht zijn strategie.

Het eerste element van onze wapenrusting is waarheid (vers 14). Dit is gemakkelijk te begrijpen, aangezien Satan ook wel de “vader van de leugen” (Johannes 8:44) genoemd wordt. Bedrog staat hoog op de lijst van dingen die God als gruwelen beschouwt. Een “tong die liegt” is een van de dingen die Hij haat (spreuken 6:16-17). We worden daarom aangespoord om de waarheid te verkondigen voor zowel onze eigen heiliging en verlossing, als ten behoeve van hen aan wie we verkondigen.

In vers 14 wordt ons ook verteld de borstplaat van gerechtigheid aan te doen. Een borstplaat beschermde de vitale organen van de strijder tegen klappen die anders dodelijk zouden zijn. Deze gerechtigheid is niet zoals de gerechtige daden van de mens. Dit is meer als de gerechtigheid van Christus, die God ons toerekent en die we ontvangen door geloof, welke onze harten beschermt tegen de beschuldigingen van Satan en ons binnenste ondanks zijn aanvallen behoudt.

Vers 15 spreekt over het voorbereiden van de voeten op spirituele conflicten. In oorlogsvoering plaatst een vijand soms gevaarlijke obstakels op de weg van optrekkende soldaten. Het idee van de voorbereiding van het evangelie van de vrede als schoeisel geeft aan wat we nodig hebben om Satans territorium te betreden, met de boodschap die zo essentiëel is voor het winnen van zielen voor Christus. We zijn ons ervan bewust dat we valstrikken zullen tegenkomen. Satan heeft vele obstakels op ons het pad geplaatst om zo de verspreiding van het evangelie een halt toe te roepen.

Het schild van geloof waar in vers 16 over gesproken wordt, maakt de twijfel die Satan zaait over de trouw van God en Zijn Woord onschadelijk. Ons geloof — waar Christus de “grondlegger en voltooier” van is (Hebreeën 12:2) — is als een gouden schild; waardevol, massief, en wezenlijk.

De helm van de verlossing uit vers 17 is de bescherming van het hoofd, waardoor een essentiëel lichaamsdeel beschermd blijft. We zouden kunnen zeggen dat onze manier van denken bewaard moet blijven. Het hoofd is de troon van de geest, welke geen valse leer zal aannemen of toe zal geven aan Satans verleidingen, wanneer het evangelie van hoop en eeuwig leven erdoor gegrepen is. Een onverlost persoon kan de klappen van een valse leer niet afweren, omdat hij zonder de bescherming van de helm van verlossing is en zijn geest niet in staat is om onderscheid te maken tussen spirituele waarheid en spirituele misleiding.

Vers 17 interpreteert zichzelf wat betreft het zwaard van de Geest — het is het Woord van God. Hoewel alle andere onderdelen van de geestelijke wapenrusting defensief zijn, is het zwaard van de Geest het enige offensieve wapen in de wapenrusting van God. Het spreekt van de heiligheid en macht van het Woord van God. Een groter geestelijk wapen is ondenkbaar. Tijdens de verzoeking van Jezus in de woestijn, was het Woord van God altijd Zijn ontwapenende weerwoord tegen Satan. Wat een zegen dat datzelfde Woord voor ons beschikbaar is!

In vers 18 wordt ons verteld dat we moeten bidden in de Geest (dat is, met de geest van Christus, met Zijn hart en Zijn prioriteiten) in combinatie met het dragen van de volledige wapenrusting van God. We kunnen het gebed niet verwaarlozen, omdat het de manier is waarop we geestelijke kracht ontvangen van God. Zonder gebed, zonder vertrouwen in God, is onze moeite in het geestelijk gevecht nutteloos en leeg. De volledige wapenrusting van God — waarheid, rechtvaardigheid, het evangelie, geloof, redding, het woord van God, en gebed — zijn de werktuigen die God ons gegeven heeft, waarmee we kunnen overwinnen op geestelijk gebied, en Satans aanvallen en verleidingen kunnen weerstaan.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

De Corona-komedie heeft de grenzen van menselijke beschaving grondig verlegd.

Mensen die opgepakt worden, worden zonder dat ze iets misdaan hebben ingespoten en behandeld alsof het lepra-lijders zijn, allemaal onder het mom van Corona.

Iedereen die vrijwillig meedeed met de Corona-komedie is medeschuldig aan dit verval van de beschaving!

Alle regels en wetgeving die ooit tot stand kwamen o.i.v. de Coronakomedie moeten geannuleerd worden, en iedereen die eraan meewerkte moet zwaar gestraft worden.

Heel de pandemie-politiek van de laatste jaren was een zeer zware misdaad tegen de bevolking, en moet publiekelijk afgezworen worden

Anoniem
Anoniem
2 maanden geleden

Als die Lul van een Da Silva mensen tegen hun wil in en onder dwang aan een ongecontroleerd medisch experiment deel laat nemen dan is hij daarmee schuldig aan oa de Neurenberg Code en dient hij daar ala minuut voor aangeklaagd te worden en publiekelijk door de Internationale Gemeenschap veroordeeld te worden!

Jeroen
Jeroen
2 maanden geleden

Nou, die miljoenen mensen die gezellig buiten in het zonnetje stonden te demonstreren die hebben, zoals overal, weinig indruk gemaakt.

1500 mensen… Elk volk dat zich zo opzichtig laat knechten, verdient niet beter. Ook wij niet.