Een leger van mensen blijft me vertellen dat Europa niet in een economische crisis verkeert en dat niemand moeite heeft om zijn rekeningen te betalen.

100 miljoen Europeanen kunnen hun huis niet verwarmen. Zwitsers krijgen gevangenisstraf als ze dat toch doen en Italianen boetes. Alle mogelijke methoden worden ingezet om ons dood te vriezen en uit te hongeren.

RT:

Meer dan een kwart van de Europeanen ondervindt problemen bij het verwarmen van hun huis en bij het betalen van schulden voor huisvesting en nutsvoorzieningen, zo meldden de Hongaarse media vrijdag onder verwijzing naar een onderzoek van de denktank Szazadveg.

Volgens het onderzoek, dat de naam Europe Project draagt, kan 26% van de inwoners van de EU, oftewel ongeveer 100 miljoen mensen, hun huis niet naar behoren verwarmen.

Elke vierde respondent in het onderzoek zei dat hij of zij het afgelopen jaar ten minste één keer zijn of haar verwarmingsrekening niet heeft kunnen betalen.

Dat zijn ongelooflijke percentage voor deze zogenaamd rijke landen. En de Great Reset is nog maar net begonnen, al gaat het niet volgens het plan van de globalisten. Rusland is niet aanwezig in Davos en China stuurt een minieme delegatie. Tekenen dat zij niet meedoen. De oorlog in Oekraïne is fysiek, maar de belangrijkere oorlog is economisch. De VS raken hun petrodollar kwijt en Rusland heeft geen haast in Oekraïne, omdat het geduldig wacht op de economische ineenstorting van Europa, terwijl het elke dag meer NAVO-wapensystemen blijft vermorzelen.

Breitbart:

Meer dan een derde van de Europeanen heeft moeite om zijn rekening te betalen in de aanhoudende kosteninflatiecrisis, zo blijkt uit een enquête.

Uit een in opdracht van de Europese Unie uitgevoerd onderzoek is gebleken dat meer dan een derde van de Europeanen in het jaar voorafgaand aan de opiniepeiling wel eens moeite heeft gehad om hun rekeningen te betalen.

Hoewel door het ongebruikelijk warme weer op het continent grote stroomtekorten grotendeels konden worden voorkomen, hebben grote aantallen EU-burgers niettemin te kampen gehad met de hogere prijzen van voedsel, brandstof en diensten als gevolg van de aanhoudende energiecrisis.

De omvang van deze financiële problemen blijkt duidelijk uit de resultaten van de laatste Eurobarometer-enquête van het blok: uit het onderzoek voor de hele EU blijkt dat 39% van de mensen moeite heeft om ten minste één rekening te betalen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wereldwijde recessie nu onafwendbaar – De geplande grootste diefstal ooit ‘The Great Reset’ nu niet meer te stoppen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Het resultaat van de acties van de eco-debielen: steenkool verbranding zorgt nu al voor meer dan 30% van de Duitse elektriciteitsproductie.

https://www.zerohedge.com/energy/big-green-mess-germany-coal-stunning-31-electricity-production

Voor milieubehoud geldt hetzelfde: hoe meer “groene” ministers, hoe meer alle natuur zal veranderen in dode woestijnvlakte, want er is niets dat de “groenen” liever doen dan het omhakken en platbranden van bossen, en het dan permanent laten overbegrazen door schapen, zodat er zeker geen bomen meer kunnen groeien.

John
John
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Dat is toch ook het doel van de stikstofplannen?

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Goed artikel op Zerohedge, dat uitgaat van de theorie dat de huidige hetze tegen gasfornuizen, eigenlijk een drogreden is om in alle huizen nog meer “smart” sensoren te installeren, die alles continu controleren en bespioneren.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/what-us-gas-stove-ban-really-about

Moek
Moek
2 maanden geleden

Wat mij opvalt, dat het hele Great Reset van WEF voornamelijk in de NAVO-landen en de overige Westerse landen (1ste wereldlanden) afspeelt. In de BRICS+ landen en overige niet Westerse landen staat deze zooi niet zo (hoog) op de agenda. Men is al druk genoeg met de behouden van de huidige welvaart niveau of het verhogen ervan.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Moek

Ja, wij moeten kapot.
Verschuiven van de stukken op het bord.
Uiteindelijk bepalen zij.
De spelers, niet de stukken.