Een harde aanpak van knuffels is een grote stap naar de bevrijding van hen die onder de laars van de blanke suprematie vermorzeld worden.

Tieners mogen niet knuffelen of elkaars hand vasthouden om ze “veilig” te houden, aldus de schoolautoriteiten.

RT:

Twee Britse scholen kondigden deze week aan dat ze alle vormen van lichamelijk contact tussen leerlingen gaan verbieden – “handjes vasthouden”, “knuffelen” en het aangaan van romantische relaties verbieden. Ouders klaagden bij lokale media, maar één school voerde aan dat “er van alles kan gebeuren” als kinderen normaal met elkaar mogen omgaan.

Hylands School in Chelmsford en Southchurch High School in Southend hebben beide deze week de aankondiging gedaan.

In een brief aan de ouders zei Catherine McMillan, assistent-directeur van Hylands, dat haar school niet langer “lichamelijk contact binnen onze gemeenschap zal tolereren“, aldus EssexLive op dinsdag.

Dit omvat “elk agressief lichamelijk contact, knuffelen, handen vasthouden, iemand slaan, enz,” vervolgde McMillan. “Dit is om uw kind veilig te houden. Als uw kind iemand anders aanraakt, of hij of zij daar nu mee instemt of niet, kan er van alles gebeuren. Het kan leiden tot een verwonding, iemand zich erg ongemakkelijk laten voelen, of iemand wordt ongepast aangeraakt.”

Dit is de lelijkste school die ik ooit in mijn leven heb gezien.

Het adjunct-directeur wees er specifiek op dat “romantische relaties” op de Hyland School verboden zijn, en elke overtreding van de nieuwe regels zou leiden tot “verlies van privileges” voor het overtredende kind.

In een soortgelijke brief aan de ouders zei Southchurch adjunct-directeur mevrouw Murray dat “leerlingen elkaar niet mogen aanraken terwijl ze op het terrein zijn“, aldus de BBC. Een woordvoerder van de school beweerde dat het verbod “leerlingen aanmoedigt om zich te allen tijde hoffelijk en attent te gedragen”.

In een gesprek met EssexLive beschreef een ouder van Hyland het beleid als “draconisch“.

De ouder, die niet bij naam genoemd wilde worden, zei: “Ik kon het niet geloven. In deze tijd ben ik het ermee eens dat ongepast aanraken – slaan en stoten – natuurlijk moet worden aangepakt.”

Maar ze leren studenten niet hoe ze een gezonde relatie moeten hebben.

“De conclusie is dat je niemand mag aanraken, dat kinderen niet weten wat wel of niet gepast is, en dat het vermogen om zich in te leven in hun medeleerlingen wordt weggenomen.”

Ik heb een dochter en zij en haar vrienden begroeten elkaar met een knuffel, maar als ze dat nu doen worden ze in een isoleercel geplaatst,” zei de ouder. “Er is een enorme verontwaardiging van andere ouders. Na de pandemie, waar iedereen uitgehongerd was van menselijk contact, begint het nu weer opnieuw. Het zal de geestelijke gezondheid van de leerlingen ook niet ten goede komen.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Spanje’s linkse “minister van gelijkheid”: Jongens moeten rokken dragen op school

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

18 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Naarmate dat de onderwijswereld meer en meer wordt gedomineerd door vrouwen, evolueert het meer en meer naar een ouderwetse nonnenwereld.

Roos
Roos
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Onderwijs netals de rest wordt gedomineerd door WEF satanische tuig!

Eelke Piers
Eelke Piers
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Inderdaad. De kinderen worden nu opgevoed als watjes maar de school heeft gelijk dat het knuffelen van min of meer vreemden en toe leidt dat wat men nu sexsuele intimidatie noemt, wordt zo gauw als de hormoontjes gaan werken.
Laat de jongens en meisjes maar stevig met elkaar vechten. Een bloedneus of een blauw oog heeft nog niemand geschaad. Wel dat men leert om zich te verdedigen

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Eelke Piers
Vilseledd
Vilseledd
2 maanden geleden

Ik heb een dochter en zij en haar vrienden begroeten elkaar met een knuffel, maar als ze dat nu doen worden ze in een isoleercel geplaatst,

In de wat?! Op een school? Dan konden ze acuut hun kennis in hun reet steken en haalde ik mijn kinderen ervanaf, van die ‘school’.

Roos
Roos
2 maanden geleden
Antwoord aan  Vilseledd

Dat “nieuwe normaal” wat niet normaal is moeten we over laten aan op-rutte en consorten WEF-tuig!

anna milants
anna milants
2 maanden geleden
Antwoord aan  Vilseledd

groot gelijk heb je

Jerome
Jerome
2 maanden geleden

In het engels heet het testing the waters. Kijken hoever je kunt gaan, reacties op ‘social’ media analyseren en daarna gas terug of vol gas. Waarschijnlijk het laatste, want de meeste mensen zijn ongeïnteresseerde, hypocriete laffaards. Bruinwerker (((Yuval Harari))) kan tevreden :zijn, weer een stap dichter bij zijn droom van een androgyne, op afstand controleerbare transhumane mens.

Roos
Roos
2 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

Het is niet normaal dat een stel psychologische satanisten ons vertellen hoe wij moeten leven!
Weg met die tuig!

Dee
Dee
2 maanden geleden

“Dit is de lelijkste school die ik ooit in mijn leven heb gezien”
Bekijk deze eens. Die staat in Doetinchem.
https://www.alkondor.nl/metzo_college_hoofdfoto/

Dee
Dee
2 maanden geleden

Mijn zoontje wilde ooit tijdens de carnaval als soldaat verkleed gaan. Dus had ik een camouflage broek, een legergroen jasje en een helm met speelgoed geweertje gekocht. Kwam hij huilend thuis omdat de juf zijn helm en geweer had afgepakt. Dus ik naar school om de spullen terug te halen en eens te vragen hoe dat nou zit. Kreeg ik een warrig verhaal te horen over agressieve uitstraling en zo. Het jaar daarop ging hij als indiaan. Met hoofdtooi en ik had een vredespijp voor hem in elkaar geknutseld. Alweer kwam hij huilend thuis. Hij mocht niet als indiaan en ook de pijp mocht niet. Die had de juf alweer afgepakt. Dus ik weer naar school om de pijp terug te halen. (mocht niet omdat dat roken zou promoten). Ik heb de juf gevraagd of zij er plezier in schepte om iedere keer het feestje voor mijn zoontje te verpesten en vroeg haar of zij zelf veel gepest was op school. Ik heb haar uitleg maar niet aangehoord maar haar verteld dat ik haar een hondsgemeen mens vond.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Dee
Jerome
Jerome
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

In de jaren zeventig kreeg André van Duin kommentaar toen hij als het karakter Willempie tijdens carnaval op de televisie verscheen, omdat dat een belediging zou zijn voor mongloide mensen. Zeurmutsen had je altijd al, maar vandaag de dag hebben ze zich laten vergiftigen met de destructieve politiek correctheidsagenda.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

Enige wat je vandaag op school leert is vernederingen slikken. Komt je later als je groot bent nog van pas.

Matt
2 maanden geleden

Op de lagere school en zelfs in de kleuterklassen worden de kindjes geleerd hoe ze moeten masturberen. Bij zichzelf natuurlijk want anders, zoals hierboven gesteld, de isoleercel in.
Krankzinnig zijn ze daar in Engeland en dan druk ik me zacht uit.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Matt

Mastruberen. Goh! Daar had ik geen scholing voor nodig. Helemaal zelf geleerd.

Klaas oldegberts
Klaas oldegberts
2 maanden geleden

Beter om niet naar school te gaan! Wat zou er gebeuren wanneer ouders massaal hun kinderen van school houden. Een lege school dus.

Bernie
Bernie
2 maanden geleden

Als het volk stemt op globalisten, krijgt het volk daar globalistisch beleid voor terug.
Als het volk toelaat dat globalistisch beleid overal doordringt, in onderwijs, in opleidingen, in wetenschap, dan krijgt het volk daar globalistische maatregelen voor terug die het alledaagse leven treffen, zoals de opvoeding van kinderen.
Mensen zouden eindelijk eens moeten gaan beseffen dat ze stemmen op de verkeerde mensen.

anna milants
anna milants
2 maanden geleden

de mentaliteit dat ze nu de kinderen willen aandoen ,, is angst op wekken elk kind heeft een knuffel nodig ,, ,, zijn die grote koppen nu allemaal zot aan t worden ,, zouden wij mogen de rollen omdraaien en diegene die dit verbieden is zelf laten doen ,, geen hand ook niet meer thuis aan de vrouw ook niet , ,, hoelang zou die wet blijven bestaan ,, alle grote koppen zijn aan t proberen ,, nu het niet gepakt heeft bij volwassen voor de ontvolking ,, gaan ze kinderen aan pakken ,,, die dan af steven tot zelfmoord ,, en wat gaat het resultaat zijn ,,, hetzelfde wat nu momenteel in japan is ,,, ze staan nu de jeugd te zeggen dat er meer kinderen moeten komen ,,, hihihihihi ,,, maar de jeugd hebben ze alleen niettegen gehouden van kinderen maken ,,, maar ook meer te kunnen genieten van andere dingen zonder kinderen ,,,, ,,,, ,,,, en nu staan ze te schreeuwen dat de jeugd terug meerdere kinderen moeten maken ,,, laat me nie lachen ,,,, het zal nu de tijd komen dat de grote of hoge pieten beseffen dat het ook hun ondergang is en zal zijn en nu gaan ze smeken aan de jeugd hahahahahahaha