afbeelding: Felton Davis, Flickr , CC BY 2.0

Na nooit de juiste pre-market tests te hebben gedaan, bekijkt Pfizer nu eindelijk de veiligheid van zijn messenger RNA (mRNA) covid “vaccins” vanwege de wijdverspreide rapporten die ze in verband brengen met hartproblemen zoals myocarditis.

Volgens Chris Croce, een senior wetenschappelijk medewerker bij Pfizer, is het bedrijf zich terdege bewust van het feit dat het aantal gevallen van hartaanvallen en hartziekten sterk toeneemt onder mensen die de injecties hebben genomen, schrijft Ethan Huff. Hij vertelde een undercover Project Veritas verslaggever – kijk hieronder – dat Pfizer momenteel een “test” uitvoert om te zien of zijn covid injecties hartproblemen veroorzaken.

“Dus … um … ja … we zijn bezig, we hebben net 3.000 patiëntenmonsters gestuurd om getest te worden op verhoogde troponine niveaus (niveaus om hartaanvallen op te sporen), um, om te zien of het vaccin gebaseerd is – of, dus,” vertelde Croce de verslaggever.

Op verdere vragen van de Project Veritas verslaggever over wat er tot nu toe aan het licht is gekomen, verklaarde Croce dat het nog afwachten is – hoewel Pfizer en zijn medewerkers zich blijkbaar terdege bewust zijn van het feit dat hier een ernstig probleem is.

“We zullen het zien. Hopelijk is het goed,” zei Croce over de testresultaten. “En, ik bedoel, zo niet, dan kan dat volgens mij iets van de markt halen.”

Pfizer weet ook dat natuurlijke immuniteit veel beter is dan vaccin-“immuniteit”

De subtiele bekentenissen van Croce, zowel in zijn stem als in de woorden die hij gebruikte om deze mysterieuze “test” te beschrijven, zijn het onweerlegbare bewijs dat Pfizer zich zorgen maakt over de toenemende gevolgen van de introductie van zijn covid-injecties.

Het bedrijf weet duidelijk dat er heel veel hooivorken zijn kant op komen, en daarom worden er in het geheim pogingen gedaan om het verhaal voor te zijn.

Zoals Project Veritas al in 2021 meldde, weet Pfizer al geruime tijd dat natuurlijke immuniteit – dat wil zeggen een ongevaccineerd immuunsysteem – optimaal en veel beter is dan de valse “immuniteit” die door de eigen injecties wordt opgewekt.

“Als iemand natuurlijk immuun is, hebben ze waarschijnlijk betere – niet betere, maar meer antilichamen tegen het virus,” verklaarde iemand van Pfizer genaamd Karl aan een undercover verslaggever.

Pfizer wetenschappers: natuurlijke immuniteit is beter dan vaccin (Video)

“Want het vaccin is, zoals ik al zei, dat eiwit dat alleen aan de buitenkant zit, dus het is één antilichaam tegen één specifiek deel van het virus.”

Karl onthulde verder in datzelfde undercoverinterview dat het lichaam door het virus op natuurlijke wijze op te lopen zonder te zijn ingeënt, antilichamen aanmaakt “tegen meerdere delen van het virus, en niet alleen tegen dat deel aan de buitenkant, maar ook tegen het deel aan de binnenkant, het eigenlijke virus.”

In de commentaren merkten velen op dat niets van dit alles nieuwe informatie is voor wie goed heeft opgelet. Het enige nieuwe eraan is het feit dat Pfizer-medewerkers het nu zelf toegeven – tenminste als ze niet weten dat ze in het geheim worden opgenomen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Project Veritas: Verpleegster filmt dokters die over systematisch verdoezelen van bijwerkingen vaccins spreken

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
2 maanden geleden

Nog nooit in de geschiedenis van de mensheid, heeft zich zulke massale slachtpartij voorgedaan na zulke massale behandeling met een medicijn dat nooit nodig was.
Mij maak je niet wijs dat ze het niet van begin af aan wisten, en dat het medicijn zelfs daarvoor is ontworpen.
Vroeger zouden we gestopt zijn bij 1 of 2 sterfgevallen.
Nu zijn er vele tienduizenden, en we gaan nog steeds door.
Dat bewijst iets, toch?

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

De westerse Leugenpers hebben hun naam echt verdiend: het zijn onverbeterlijke, systematische keiharde leugenaars en bedriegers:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/johnstone-western-journalists-are-cowardly-approval-seeking-losers

Pjotr
Pjotr
2 maanden geleden

Wie oplette en vooraleer een vaccin aangeboden werd de bijsluiters las weigerde het vaccin en wist evengoed als de fabrikanten, de overheden en alle artsen dat er vrijwel niets getest was. Daar werd door de fabrikanten via hun bijsluiters nooit over gelogen. Overheden en artsen logen massaal. Daar de vaccinatie uit vrije wil was zijn de overheden niet aansprakelijk voor de eventuele schade. Toedienende artsen die de ontvangers niet vooraf waarschuwden voor de mogelijke ernstige risico’s van deze onvoldoende geteste vaccins zijn aansprakelijk voor de schade en wacht gerechtelijke vervolging, zij schonden hun eed, en de “informed consent”, zullen financieel opdraaien voor de schade en nooit meer als arts werkzaam zijn.
De overheid betaalt niets, gelukkig maar, anders moeten ongevaccineerde belastingbetalers mee opdraaien voor het bedrog van misdadige artsen en leugenachtige politici. Met die laatste rekenen we op andere manieren af; ongevaccineerden in het stemhokje, gevaccineerde slachtoffers zullen tot alles in staat zijn, als ze dat met hun vernietigde gezondheid nog kunnen.
Overigens worden eventuele lange-termijn gevolgen van de mRNA prikken pas tussen 2031 en 2036 bekend.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 maanden geleden

en dan die genocide in de lucht