In het Westen komen veel van de blanke mannen die de agenda van multiculturalisme, progressivisme en open grenzen onderschrijven, erachter dat ze te blank en te mannelijk zijn om nog van nut te zijn voor het sociaal-politieke systeem.

Het laatste geval in Duitsland illustreert deze trend, waar de Groene partij haar eigen minister van Justitie, Dirk Adams, in de Duitse deelstaat Thüringen heeft ontslagen. Hij werd niet schuldig bevonden aan enig vergrijp, maar was gewoon een man met de verkeerde huidskleur, wat volgens de Groene partij zelf de hele basis was voor zijn ontslag, meldt REMIX.

Adams zal nu worden vervangen door de Afro-Duitse Doreen Denstädt. Minister-president Bodo Ramelow van de linkse partij in Thüringen heeft Adams, die minister van Migratie, Justitie en Consumentenbescherming was, ontslagen. Het ontslag kwam er nadat de groene partij hem rechtstreeks had verzocht te worden vervangen door Denstädt, die geen rechtendiploma of politieke ervaring heeft.

Denstädt was slechts werkzaam als klerk op het kantoor van de politieadministratie van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Thüringen. Haar gebrek aan ervaring in een echte inhoudelijke rol betekent dat haar onwaarschijnlijke carrièresprong naar haar nieuwe positie als minister van Justitie voor een hele Duitse deelstaat te wijten lijkt te zijn aan haar huidskleur en geslacht.

Het leiderschap van de Groenen beschreef het besluit als een “pijnlijke stap”, maar een noodzakelijke. Adams, een 54-jarige politicus die sinds maart 2020 in functie is, wilde zijn positie niet vrijwillig opgeven.

Adams maakte aanvankelijk bekend dat hij de deur werd uitgeduwd nadat twee deelstaatvoorzitters, Ann-Sophie Bohm en Bernhard Stengele, hem zondag hadden gevraagd op te stappen.

De anti-Blanke Groenen willen Duitse banen alleen nog aan migranten toekennen – Het is een totale uitroeiingsoorlog

“In de huidige situatie kan ik uit verantwoordelijkheid voor mijn ministerie niet aan dit verzoek voldoen”, schreef Adams in een persoonlijke verklaring, volgens de Duitse krant FAZ. Hij voerde aan dat zijn departement momenteel te maken heeft met een “extreem veeleisende aankomstsituatie” in verband met de migratiecrisis. Hij wees ook op “belangrijke beslissingen betreffende generatiewisselingen” in het gerechtelijk apparaat en “enorme uitdagingen” op het gebied van consumentenbescherming.

Vervolgens daagde hij zijn eigen groene partijleiding uit door te schrijven dat als zij hem weg wilden hebben, “zij de minister-president kunnen vragen mij te ontslaan”.

Dat is precies wat er gebeurde, en Adams werd uit zijn functie ontheven. Gezien de agenda van de Groene Partij zeggen sommigen echter dat Adams had moeten weten waar hij voor tekende. Alternative für Deutschland (AfD) bekritiseerde de beslissing.

“Voor ons bij AfD spelen willekeurige quota geen rol: Alleen de kwalificatie voor een functie is de voorwaarde voor het dragen van verantwoordelijkheid,” schreef AfD-politicus Stephan Brandner.

Een andere AfD-politica, Beatrix von Storch, schreef: “Als een minister weg moet omdat hij een blanke man is om vervangen te worden door een zwarte vrouw, is dat openlijk racisme en genderdiscriminatie.”

Het ontslag kwam er nadat door een aantal pensioneringen en herschikkingen beide groene ministers in de deelstaat mannen zouden zijn gebleven, wat onverenigbaar is met het standpunt van de groene partij over genderquota in regeringen.

De groene partij vierde het ontslag van haar eigen minister wegens geslacht en ras, met een verklaring waarin werd aangegeven dat de nieuwe benoeming aantoont “hoe belangrijk de onderwerpen integratie en migratie zijn voor ons, de Groenen”.

Thurginië, dat wordt beschouwd als een van de meer conservatieve Oost-Duitse deelstaten, wordt feitelijk geleid door de linkse rood-rood-groene minderheidsregering, die de christendemocraten (CDU) en de liberalen (FDP) aan de macht lieten komen omdat ze weigerden een deal te sluiten met Alternative für Deutschland (AfD). Hoewel links nieuwe verkiezingen beloofde, zijn die er nooit gekomen. De volgende verkiezingen zijn in het najaar van 2024.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Groene partij gumt blanken uit ‘Toekomst van Duitsland’ reclame

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bernie
Bernie
2 maanden geleden

Thüringen wordt in het artikel omschreven als conservatief, maar tot voor kort was het een communistisch bolwerk.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Het satanistisch-globalistische anti-Duitse bezettingsregime op zijn best: verzekeren dat de massale instroom van vreemdelingen niet onderbroken wordt.

Bernardo A.
Bernardo A.
2 maanden geleden

Geweldig dit. De man zal kundig zijn geweest en een nuttig werktuig voor het linkerfront. Die is dus vervangen door een negerin zonder enige kwaliteit. Dat betaalt zich uit in schrijnend wanbeleid en daarmee zaagt links voortvarend de poten onder haar eigen stoel door.

Beetje vergelijkbaar met de manier waarop de PvdA de stoelpoten onder links vandaan zaagt in Horst, door alle sociale huurwoningen toe te wijzen aan Omar’s en Samira’s, waarbij de Eriks en Annemarie’s na jaren wachtlijst weer op standje kansloos worden teruggezet. Overigens is die postercampagne van Radar inmiddels ook wel in haar eigen gezicht ontploft.

Het moet nou eenmaal onhoudbaar worden voordat ook het domme volk gaat inzien dat we zo niet verder kunnen.

Jerome
Jerome
2 maanden geleden

We staan nog maar aan het begin van extreme racisme tegen blanken. Denk Zuid Afrika. Het meest verachterlijk zijn blanken die hun eigen ras en cultuur voor de ratten (niet leeuwen, want dat is een belediging voor dat prachtige dier) werpen.

Petra
2 maanden geleden

Als u denkt dat deze werkwijze alleen op het allerhoogste niveau speelt bent u erg naïef.

Dit is op de lagere niveaus begonnen en langzaam naar hogere niveaus gegaan en nu is dan de top bereikt.

Het betekent dat de gehele Duitse Roverheid nu verziekt is met mensen die daar zitten vanwege hun huidskleur of vreemde cultuur, i.p.v. hun kwaliteiten. De gevolgen zijn gemakkelijk te raden.

Dat ZELFHAAT de bron is waaruit dit alles gegroeid is mag duidelijk zijn.

In Nederland is dit ook aan de gang. De vele taalfouten in officiële brieven van uw gemeentehuis hadden u allang wakker hebben moeten maken….

Durachuk
Durachuk
2 maanden geleden

Europa was mooi in de jaren 30 en 40. Seyss Inquart was de beste staatsman die we in Nederland hadden, gevolgd door Drees. Alle anderen inclusief bet koningshuis hebben Nederland verkracht