Twee mannen staan nu terecht voor het 800 meter achter hun auto meeslepen van het lichaam van Axelle Dorier, maar geen van beiden is aangeklaagd voor moord, wat woede oproept bij haar familie, meldt REMIX.

Nu het proces begint over de moord met vluchtmisdrijf op de 23-jarige Franse vrouw Axelle Dorier, spreken de ouders van de jonge vrouw zich uit tegen de twee mannen die terechtstaan en zeggen dat zij “een minderheid van de bevolking” vertegenwoordigen die de Franse natie vernietigt.

‘Ze’ vormen al lang geen minderheid meer. Autochtone Blanken vormen een bedreigde minderheid:

De moord op Axelle vond plaats in juli 2020, en hoewel ze kort na het incident werden gearresteerd, staan Youcef Tebal en Mohamed Yelloule pas twee jaar later voor de rechter.

De ouders van Axelle, Pierre en Sophie, spreken nu met de pers over het onrecht dat hun familie naar hun zeggen is aangedaan.

“Als we Axelle of Marin Sauvajon zien, zeggen we tegen onszelf dat een minderheid van de bevolking onze natie verwoest en zich gedraagt als wilden die alles mogen: moorden en verkrachten… Er is onbegrip en woede. Het is ondraaglijk,” zei Sophie.

‘We begrijpen niet waarom ze niet berecht worden voor moord’

De twee mannen staan van 17 tot 20 januari terecht voor het Hof van Assisen van Rhône. Tabal, de bestuurder, wordt vervolgd voor “opzettelijk geweld met de dood tot gevolg zonder opzet” en “vluchtmisdrijf”. De andere verdachte, de passagier, zal worden berecht voor “het niet verlenen van hulp aan een persoon in gevaar”. De bestuurder, die geen strafblad heeft, zit sinds zijn arrestatie in voorarrest en riskeert 20 jaar gevangenisstraf.

Sophie en Pierre zeiden dat gezien de feiten van de zaak, de twee mannen voor moord zouden moeten worden berecht, en zeiden tegen Le Figaro: “We begrijpen niet waarom ze niet voor moord worden berecht.”

Nieuwe schokkende details: Algerijnse die Lola (12) in stukken hakte, dronk haar bloed

“Ze wisten heel goed dat Axelle voor de auto stond. Ze hebben haar met hun volle verstand overreden”, aldus de familie.

Ze wijzen er ook op dat de twee mannen de plaats van het misdrijf zijn ontvlucht en zich pas drie uur later hebben aangegeven.

“Zodra ze hoorden dat de politie was ingelicht, wilden ze koste wat kost de plaats van het misdrijf verlaten. Ze wilden niet gecontroleerd worden. Wat ze deden is monsterlijk. Het zijn barbaren, het leven van Axelle was voor hen van geen belang”, aldus Pierre. “Wij verwachten dat justitie uiterst streng zal zijn voor de bestuurder, maar ook voor de passagier, die voor ons even verantwoordelijk is. Ze hadden het recht niet om te doden,” voegde hij eraan toe.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


“Het zijn verkrachters, dieven en moordenaars” – Deugvolk weer over de rooie na uitspraken van Éric Zemmour

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Steeds weer moeten wij het totaal bedrieglijke en leugenachtige argument horen dat het “een kleine criminele minderheid is die het verpest voor de grote meerderheid brave allochtonen”.

In realiteit is het juist de grote massa allochtonen, als collectief, die ons volk in ons eigen land zal overwoekeren en wegkweken, als we niet heel snel het tij omkeren.

Bernie
Bernie
2 maanden geleden

Indien er op gewezen wordt dat de meerderheid van de moslims zich niet hoeft te verontschuldigen voor de wandaden van een kleine groep – wat feitelijk juist is, maar voorbij gaat aan het gegeven dat er een bepaalde culturele achtergrond is die beide groepen gemeen hebben – dan wordt dat als logisch gezien.
Als echter de meerderheid van de blanken erop wijst dat ze zich niet wensen te verontschuldigen voor de slavernij-activiteiten van een klein groepje mensen verenigd in de WIC, dan wordt dat resoluut van de hand gewezen.
Is dat meten met twee maten of niet?