Op dinsdag 10 januari begon in Lesbos, Griekenland, het proces tegen 24 NGO-medewerkers die worden beschuldigd van hulp bij illegale migratie, witwassen van geld, spionage, openbaarmaking van staatsgeheimen en mensenhandel, meldt RAIR.

De linkse activisten van Emergency Response Center International (ERCI), die door de regering ervan worden beschuldigd een criminele organisatie te zijn, kunnen tot 25 jaar gevangenisstraf krijgen voor hun activiteiten.

De verdachten waren betrokken bij het vervoer van migranten die tussen 2016 en 2018 per boot illegaal probeerden over te steken naar het eiland. Lesbos, is sinds 2015 het belangrijkste toegangspunt voor illegalen, allemaal voornamelijk mannelijke moslimmigranten uit het Midden-Oosten en Afrika, in Europa.

Andere globalistische NGO-groepen die migranten naar Europa smokkelen, hebben de juridische procedures bekritiseerd en de Griekse autoriteiten ervan beschuldigd veel moeite te doen om mensen te ontmoedigen “vluchtelingen” en migranten te helpen.

De ECRI is niet de enige NGO die de afgelopen jaren te maken kreeg met beschuldigingen van hulp aan illegale immigratie naar Griekenland, meldt Breitbart. In een eerder politieonderzoek werden verschillende NGO’s genoemd met leden die mensensmokkelaars in Turkije hebben geholpen.

De pro-illegale migrantenactivisten zouden communicatie tussen Griekse ambtenaren hebben opgenomen en de NGO Alarmphone hebben gebruikt om de posities van migrantenboten te coördineren om de Griekse autoriteiten te omzeilen.

Asielcriminelen plunderen Samos na aardbeving

Europese Unie moedigt illegalen aan

In plaats van dat de Europese Unie Griekenland helpt de stroom illegale migranten die hun land binnenkomen te stoppen, hebben ze honderden miljoenen dollars gebruikt om woningen voor hen te bouwen. De EU stimuleert migranten om Griekenland binnen te vallen en zorgt voor een comfortabel lang verblijf op kosten van de belastingbetaler.

De EU, samen met de NGO’s die zij steunen, hebben het voortdurende verzet van de overgrote meerderheid van de lokale Griekse gemeenschappen en de regering tegen haar plannen volledig genegeerd. Zij hebben zich enkel bekommerd om de rechten en levensomstandigheden van de vluchtelingen en migranten en negeren de economische lasten en de veiligheidszorgen van de eilandbewoners. De EU en de NGO’s halen humanitaire redenen aan om de illegalen op te vangen, maar vinden geen enkel woord van steun voor de bevolking van Griekenland. Evenmin vermelden zij het onevenredige gewicht dat de burgers namens heel Europa op zich hebben genomen.

Tijdens een van de controversiële reizen van Europees commissaris Ylva Johansson naar Griekenland om meer geld voor huisvesting van migranten aan te kondigen, hekelde een woedende burger de opzettelijke en “criminele” invasie van haar land door illegalen.

“U verandert onze nationaliteit en ons bloed. Wij zijn Griekenland en wij willen Griekenland blijven”, verklaarde de vrouw tijdens haar woordenwisseling met de commissaris. “Dit is ons land, NIET het uwe. U zou zich moeten schamen voor wat u doet.”

“U staat hier en vertelt ons dat we iets anders moeten zijn dan Griekenland, dat we verplicht zijn om vreemdelingen te ontvangen die geen recht hebben om de grens over te steken…dit is iets verschrikkelijks wat u doet, het is een misdaad”, verklaarden de vrouwen aan commissaris Johansson tijdens hun vijf minuten durende uitwisseling.

Omvolking

De Griekse vrouw maakt zich terecht zorgen over de verandering van de nationaliteit van haar land. Er zijn schokkende demografische gevolgen van migratie die de nationale en culturele identiteit van Europese landen aantasten.

In de Nederlandse grote steden is de autochtone bevolking al grotendeels etnisch gezuiverd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EU-commissaris Ylva Johansson: de islam is geen bedreiging – rechts-extremisme wel

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
2 maanden geleden

Vaak wordt het gedrag van onze Roverheid nadat de uitkeringszoekers hier zijn vergeten.

De IND zou vrij eenvoudig onderscheid kunnen maken tussen het heel kleine groepje echte vluchtelingen en de grote massa aan uitkeringszoekers.

Die laatste groep behoort geen status, maar een hoge boete te krijgen voor illegaal verblijf. Dat deze groep verder recht heeft op NIETS zou duidelijk moeten zijn. Dus geen opvang, geen eten, geen gezondheidszorg, niets. Slechts nieuwe boetes als ze niet binnen een redelijke termijn van één week vertrokken zijn.

Het zou allemaal kunnen, als de WIL daar was.