Om nog meer controle te krijgen over het leven van de mensen pushen de globalisten het valse idee dat deze steden “de planeet zullen redden” en de hele mensheid zullen helpen, meldt RAIR.

Overal duiken 15-minuten-steden op, en het Wereld Economisch Forum is er laaiend enthousiast over. Vorig jaar werd aangekondigd dat Parijs, Frankrijk, een 15-minutenstad zou worden, en nu is de Britse stad Oxford aan de beurt. Verontwaardigde Britten vechten echter terug.

Zoals eerder gemeld door Dissident, heeft het stadsbestuur aangekondigd dat het Oxford zal verdelen in 15-minutenwijken of kleine 15-minutenstadjes die worden aangeprezen als “groener, schoner en veiliger”. Om nog meer controle te krijgen over het leven van mensen pushen globalisten het valse idee dat deze “groene” steden, die diensten toegankelijk maken voor bewoners binnen 15 minuten van hun huis, “de planeet zullen redden” en de hele mensheid zullen helpen.

In plaats daarvan zijn ze niets meer dan een manier voor hen om het fundamentele recht op bewegingsvrijheid voor bewoners te beperken, te dwingen, te beboeten, te bestraffen en te bewaken. Bijvoorbeeld, bewoners mogen niet meer dan de toegestane keren per jaar met de auto de stad verlaten. Anders krijg je een boete. Daarnaast zal de overheid je elke beweging volgen en controleren via je smartphones en gezichtsherkenningstechnologie.

Binnenkort: Klimaat lockdowns en de “15 minuten stad” – met dank aan het WEF

Klimaat lockdown

Het concept “15-minutenstad” is cruciaal in de Agenda 2030 van de Verenigde Naties en hun groene Net Zero-agenda. Ook het Wereld Economisch Forum dringt aan op dit nieuwe concept. Oxford, dat een ‘klimaatnoodtoestand’ heeft afgekondigd, hoopt dat hun 15-minutensteden zullen helpen om de ‘Net Zero carbon Oxford’-visie van de Raad tegen 2040 te realiseren.”

Al in 2024 is Oxford van plan “klimaat lockdowns” op te leggen aan inwoners om de “Net Zero carbon Oxford”-visie van de Raad tegen 2040 te helpen bereiken.” Het “15-minutenstad”-concept is ook cruciaal voor de Agenda 2030 van de Verenigde Naties. En het is niet verrassend dat ook het Wereld Economisch Forum het idee promoot.

Oxford zal worden verdeeld in zes zones “om de planeet te redden van de “opwarming van de aarde.” Op toegangswegen worden elektronische hekken geplaatst om ervoor te zorgen dat bewoners binnen hun eigen zone blijven.

Bewoners mogen maximaal 100 keer per jaar hun zone verlaten, maar dan moeten ze eerst hun auto registreren, die via slimme camera’s door de hele stad wordt gevolgd.

Hoewel de aanvankelijke toewijzing van vluchtbewijzen voor sommigen redelijk lijkt, is het gegarandeerd dat, zodra het publiek aanvaardt dat de staat het recht heeft om je op te sluiten, er extra beperkingen komen en minder vergunningen om je zone te verlaten. Dit is de afgelopen jaren in veel westerse landen heel duidelijk en snel vastgesteld onder de noemer van Covid-beperkingen.

Protesten

Inwoners van Oxford zijn woedend over de plannen van de gemeenteraad om de stad te veranderen in “15-minuten”-gecontroleerde zones. Zij zijn weggewuifd door de Raad, die hun ongenoegen heeft genegeerd.

Media zwijgen

De burgers van Oxford zijn de straat op gegaan. “De media zwijgen natuurlijk”, schrijft de Britse journaliste Sophie Corcoran. Ze roept mensen op om samen met de burgers van Oxford op te staan tegen dit soort totalitarisme.

Davos Globalisten Conferentie

“Aan het eind van deze week zullen duizenden van ‘s werelds elite in hun privéjets naar Davos vliegen, terwijl mensen over de hele wereld worden beperkt tot zones van 15 minuten in hun steden en een vergunning nodig hebben om die te verlaten,” zei Corcoran.

Corcoran verwijst naar de globalisten-conferentie volgende week in het Zwitserse skioord Davos, waar 52 staatshoofden en regeringsleiders worden verwacht. Bijna 600 bedrijfsleiders zijn ook uitgenodigd. Er worden openbare sessies gehouden, maar het is vooral de plek waar de Globalisten achter de schermen in geheime achterkamertjes hun deals sluiten.

Terwijl de mensen wereldwijd moeten kiezen tussen eten of hun huizen verwarmen, vliegen de elites in hun privévliegtuigen naar Davos, verblijven in chique hotels, eten duur voedsel en beramen hoe ze ons kunnen opsluiten in onze “15-minuten”-gevangenissen.

Bewoners breken de barricades af


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


WEF verwijdert video waarin ze aankondigden dat ze je gaan opsluiten in Smart City Concentratiekampen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
2 maanden geleden

Koop alvast een haakse slijper op accu.
Daar kun je straks mooi die elektronische poorten mee slopen.
Kabels doorslijpen en dergelijke.

Johan
Johan
2 maanden geleden

De Britten net als de rest doet geen pleuris, Europa is verloren(wie anders vermeld leeft in een bubbel). Zolang men niet wil benoemen wie en wat achter onze ondergang zit kan men klagen wat men wil.

Johan
Johan
2 maanden geleden

De Britten net als de rest doet geen pleuris, Europa is verloren(wie anders vermeld leeft in een bubbel). Zolang men niet wil benoemen wie en wat achter onze ondergang zit kan men klagen wat men wil.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Dit is de ware reden dat iedereen moet overschakelen op elektrische auto’s.

Want deze auto’s hebben niet alleen elektrische aandrijving, ze zijn ook volledig op afstand traceerbaar en controleerbaar.

Hier bij ons hebben ze al plaatsen waar elektrische (huur) steps automatisch stilvallen, en de gekken die dit uitgewerkt hadden verzekerden dat ze dit ook met privésteps konden doen.

En dan kunnen ze dit natuurlijk ook met elektrische auto’s.

Bernie
Bernie
2 maanden geleden

Die elite in Davos moet worden gehuisvest in 15 min steden. Dan is het heel gauw afgelopen met die flauwekul.