Volgens de zelfbenoemde wereldgezondheids tsaar Bill Gates staat de volgende pandemie voor de deur en moeten de vaccins sneller worden uitgerold en afwijkende stemmen op het internet worden gecensureerd.

Covid was slechts een opwarmertje, volgens Gates, die al waarschuwt voor de volgende scamdemie en opschept over “gigantische mRNA-fabrieken” die allerlei nieuwe vaccins zullen produceren in een tempo dat Operation Warp Speed er als een slak uit zal laten zien, schrijft Baxter Dimitry.

“De volgende keer zullen we fabrieken hebben die veel sneller [vaccins] kunnen produceren, zodat je binnen enkele maanden genoeg kunt maken voor de hele wereld,” zei Gates onlangs.

Folly Bah Thibault, de Al Jazeera-presentator die vlak voor Kerstmis met Gates over de kwestie sprak, leidde het onderwerp in door te zeggen:

“We zijn er nog niet helemaal uit met deze huidige pandemie, en het is ontnuchterend dat we moeten nadenken over de volgende pandemie terwijl we nu net genieten van de dingen die we graag doen in het leven.”

“Waarom en hoe klaar moeten we zijn voor de volgende pandemie?” vroeg ze vervolgens aan Gates, waarop hij antwoordde:

“Nou, overheden zijn er om ons te beschermen … maar de [covid] pandemie is een ramp waar ze zich niet op hebben voorbereid. De feitelijke middelen die nodig zijn om een wereldwijd surveillanceteam te hebben om betere diagnosetechnologieën te maken, om snelle detectie te doen. Het is eigenlijk niet zo duur als de wereld zich eenmaal organiseert en er een prioriteit van maakt.”

Halverwege het interview bracht Thibault de “desinformatie en misinformatie” ter sprake die werd verspreid, vooral over Gates zelf. Ze zei: “U was zelf het doelwit van een aantal bizarre rechtse samenzweringstheorieën, en toen het over het vaccin ging natuurlijk, […] en hoe ging u daarmee om?”.

Bill vond de vraag amusant en antwoordde door te zeggen:

Het was nogal een verrassing, het waren mensen op zoek naar eenvoudige verklaringen, op zoek naar één slechte acteur om de verrassing van wat er gaande was te vereenvoudigen.

De digitale kanalen hebben dat zeker versterkt, [waardoor] mensen met vreemde ideeën konden resoneren. Het is tragisch dat dit waarschijnlijk sommige mensen ervan weerhield om maskers te gebruiken of het vaccin te nemen toen dat nodig was. Het leidde tot polarisatie en nog meer doden dan wij moesten meemaken.

Weet je, ik geloof dat het vermogen om wereldwijd te communiceren enorme voordelen heeft, en nu moeten we een deel van de waanzin matigen die mensen ervan weerhoudt zichzelf te helpen.

Het is niet of maar WANNEER de volgende “pandemie” wordt ontketend.

Volgens Gates is het niet zomaar een mogelijkheid dat er een nieuwe scamdemie komt. Hij heeft herhaaldelijk verklaard, ook onlangs nog tegenover Al Jazeera, dat er ooit weer een pandemie zal komen.

Het is geen “kwestie van of maar wanneer”, onthulde Gates, die waarschuwde dat mensen en regeringen zich “actief moeten voorbereiden” op de volgende ronde van wereldwijde tirannie, die de vorige ronde zeker zal overschaduwen.

Gates wil veel meer vaccins, veel meer testkits en veel meer tirannie zien de volgende keer dat een enge ziekte in het nieuws komt.

“Kiezen hoe we de WHO versterken – een speciale organisatie voor pandemieën oprichten,” zei Gates, eraan toevoegend dat de inspanningen moeten worden voortgezet om “elk land de dingen te laten doen” die volgens hem moeten gebeuren voor de volgende plandemie.

“We moeten ons dus een beetje voorbereiden, zodat we iets kunnen stoppen voordat het de hele wereld overgaat,” voegde hij eraan toe. “Dus we zullen veel uitbraken hebben, maar we moeten minder pandemieën hebben.”

Bill Gates waarschuwt voor nieuwe pandemie – ’10 keer erger’

Het opzetten van een “wereldwijd bewakingsapparaat” van het soort dat Gates wenst is duur. Om het te betalen wil hij dat de rijkste landen ter wereld, waaronder de Verenigde Staten, jaarlijks 2 tot 3 miljard dollar uitgeven voor paraatheid.

Gates wil altijd dat eerst alle oude mensen worden gevaccineerd. Jongeren moeten zich pas laten inenten, zegt hij, nadat alle ouderen hun mouwen opgerold hebben.

Hoe dan ook, Gates wil dat er genoeg vaccins zijn voor iedereen, wat betekent dat er nu miljarden dollars in de kas van Big Pharma moeten worden gestort om meer fabrieken en productlijnen te creëren in afwachting van de volgende scamdemie.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bill Gates: Dit was een test om te kijken of het klootjesvolk de leugens van hun criminele politici zou geloven en gehoorzamen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pjotr
Pjotr
2 maanden geleden

De volgende heet gewoon “griep”, daarvan is bekend dat het niet “of” maar “wanneer” is, en daar heb je geen ongelukje in een slordig beheerd lab voor nodig. De vogels zorgen daar voor.
Griep pakt behalve de bekende categorieën hoogbejaarden en ernstig verzwakten of immunogecompromiteerden in de eerste plaats kinderen tot jongvolwassenen aan.
Enkel voor volwassen mensen met al vele seizoensgriepen achter de rug is het niet zo extreem erg. Wat het met de jaar na jaar tegen griep gevaccineerden zal doen valt af te wachten.
Economisch is een nieuwe griep zoiets als een maandenlang aanslepende algemene staking.
Sociaal mag je er niet aan denken wat “ze” gaan doen aan dictatoriale maatregelen als je weet wat “ze” deden wegens een banaal nieuw virusje in 2020-2022, als de griep weer eens zou toeslaan.