Wij van de alt media (de waarheidsmedia) hebben nauwkeurig voorspeld en gewaarschuwd voor bijna alles wat de wereld vandaag ziet: wijdverspreide vaccinaties en sterfgevallen, verslechterende inflatie en geldontwaarding, door de overheid ingestelde censuur, massale opstanden, ontvolking en toenemende onvruchtbaarheid, en nog veel meer, schrijft Mike Adams.

De alt media / onafhankelijke media is de echte media. Wij zijn degenen die bereid zijn de waarheid te brengen, moeilijke vragen te stellen en onafhankelijk te denken in plaats van blinde gehoorzaamheid aan verzonnen verhalen van leugenaars.

Nadat we dit alles van tevoren hebben geroepen en de wereld hebben gewaarschuwd voor wat er komen ging (en wat er nu al is), waarschuwen we nu voor wat er komen gaat.

Wat wij meemaken is niets minder dan de geplande val van de menselijke beschaving en een etnische zuivering op wereldschaal van de mensheid.

Alleen door dit kritieke punt te begrijpen, kunnen we de gebeurtenissen van vandaag begrijpen:

  • Agressief pushen van vaccin-biowapens die verminken of doden.
  • Sterk stijgende onvruchtbaarheidscijfers in landen die vaccins gebruiken.
  • Versnelde voedselinflatie die zal leiden tot wijdverspreide honger en hongersnood.
  • Poging tot totale overheidscontrole over alle meningsuiting door censuur en het wegnemen van platformen.
  • Een kunstmatige ineenstorting van de koopkracht van fiatvaluta’s (op weg naar een “reset” van het geld)
  • Geoengineering (weerbewapening) om de voedselproductie te verstoren en een crisis te creëren.
  • Opzettelijke escalatie naar de Derde Wereldoorlog door Rusland te provoceren via de proxy-natie Oekraïne.
  • De opzettelijke uitschakeling van de voedselvoorzieningsketen door het massaal ruimen van vee, kippen en kalkoenen.

Gezien vanuit het begrip van de genocide-agenda lijken alle belangrijke gebeurtenissen die vandaag plaatsvinden niet langer willekeurige, spontane “pech”-gebeurtenissen, maar eerder mijlpalen in een veel groter, veel snoodaardiger plan.

Dat plan – waarvan wij overigens geloven dat het zal mislukken – is de poging tot uitroeiing van miljarden mensen. Het is een poging om de planeet Aarde voor te bereiden op een “post-menselijke toekomst.”

Jeff Bezos zegt dat hij niet zal toestaan dat mensen op Aarde blijven, hij zal de planeet veranderen in een natuurreservaat

Globalisten geloven dat mensen spoedig overbodig zullen zijn

Begrijp dat zelfs zonder kosmische verklaringen of demonische krachten in te roepen, globalisten de menselijke massa al zien als verouderd, klaar om te worden vervangen door AI-computersystemen (ter vervanging van dienstverlenende banen zoals telegeneeskunde, technische ondersteuning, klantenservice, enz.

Globalisten zien de mens als een “menselijke hulpbron” die moet worden uitgebuit en daarna afgedankt. Na eeuwenlang de werkende massa’s te hebben belast en tot slaaf te hebben gemaakt, loopt het tijdperk van de mens als bron van arbeid, ideeën en communicatie snel ten einde. AI-systemen zoals ChatGPT kunnen al veel op tekst of stem gebaseerde menselijke interacties vervangen, inclusief medische interacties. Dokters die pillen voorschrijven zijn al achterhaald, aangezien een medisch AI-systeem bijna exact dezelfde resultaten oplevert. Binnenkort zullen bedrijven als Google en Amazon robotsystemen uitrollen die een groot percentage menselijke arbeidskrachten vervangen, en veel fastfoodrestaurants kopen nu al geautomatiseerde systemen die mensen vervangen.

In de nabije toekomst zullen er nauwelijks mensen werken in een magazijn van Amazon. Het zal zo’n 98% robots zijn en 2% mensen, alleen om de problemen op te lossen die de robots nog niet kunnen oplossen.

Wat zullen de globalisten doen met al die miljarden werkloze, verouderde massa’s? Dat is eenvoudig: Ze roeien ze uit.

Vandaar de behoefte aan klontervaccins, mRNA-injecties voor onvruchtbaarheid, een ingestorte infrastructuur voor de voedselvoorziening, een kunstmatige ineenstorting van de valuta, censuur door de overheid en andere soortgelijke inspanningen. Dit zijn allemaal vectoren om globalisten te helpen bij de vernietiging van het menselijk ras, door precies die dingen in te laten storten die de beschaving laten functioneren (zoals voedsel, kunstmest, fossiele brandstoffen, een elektriciteitsnet, eerlijke verkiezingen enzovoort).

De afbraak is geen ongeluk

Belangrijk is dat veel mensen die nu leven hun verstand verliezen en proberen te begrijpen waarom alles kapot gaat. Voedsel wordt steeds schaarser. Diesel is duurder. Bevoorradingsketens zijn kapot. De infrastructuur brokkelt af. De FAA kan niet eens vliegtuigen in de lucht houden en had eerder vandaag een totale systeemfout, waardoor alle vluchten in de VS aan de grond bleven. Maar dit gebeurt niet door pech. Het gebeurt met opzet. Het wordt de mensheid aangedaan. De medeplichtige regeringen van de wereld – grotendeels geleid door het WEF en de CIA – zijn terroristische organisaties geworden die hun eigen volk willen uitroeien.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uw regering probeert u te vermoorden: Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat COVID vaccinatie gaat leiden tot massale ontvolking

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wow
Wow
2 maanden geleden

“Opzettelijke escalatie naar de Derde Wereldoorlog door Rusland te provoceren via de proxy-natie Oekraïne”
Dit gaat niet gebeuren,..de mensheid wordt al sinds mensenheugenis in een staat van angst gehouden. Ook Putin is een young global leader. Niemand komt ons redden, wij zullen het toch echt zelf moeten doen. Te beginnen om uw kinderen van de staatindoctrinatie kampen die men abuis scholen noemt te halen en ze of thuis in vrijheid laten zijn of op een democratische school laat opbloeien.

HeroBeer
2 maanden geleden

er moet leef`ruimte gemaakt, ivm de komst van de buitenaardse wezens, die onze aarde willen komen *bevrijden* -( ze zijn hier al in kleine aantallen aanwezig als de gast van de global_elite, doch ze willen olv hun grote heerser : compleet verhuizen -(( de bijbel, zegt iets over hun grote invasie naar onze aarde ….