Het Pfizer bestuurslid nam direct contact op met Twitter en uitte zijn bezorgdheid over een tweet die “viraal ging”, meldt ReclaimtheNet.

Uit een onlangs vrijgegeven e-mail van de Twitter Files blijkt dat Twitter een tweet van Dr. Brett Giroir, een bestuurslid van het biofarmaceutische bedrijf Altesa Biosciences, heeft gecensureerd nadat deze was gesignaleerd door Scott Gottlieb, een bestuurslid van de farmaceutische gigant Pfizer.

Gottlieb en Giroir zitten beiden in de raad van bestuur van verschillende farmaceutische bedrijven en hebben een achtergrond in volksgezondheid. Gottlieb is een voormalig commissaris van de Food and Drug Administration (FDA), terwijl Giroir een voormalig Assistant Secretary for Health en voormalig waarnemend commissaris van de FDA is.

Pfizer produceert Covid-vaccins, terwijl Altesa Biosciences geneesmiddelen tegen Covid ontwikkelt.

In de e-mail van 27 augustus 2021, die werd gepubliceerd door journalist Alex Berenson, klaagde Gottlieb bij Todd O’Boyle, een senior manager in het Public Policy-team van Twitter, over een tweet van Giroir die beweerde dat natuurlijke immuniteit tegen Covid-19 superieur was aan vaccinimmuniteit.

“Dit is het soort spul dat bijtend is,” schreef Gottlieb. “Hier trekt hij een verregaande conclusie uit een enkele retrospectieve studie in Israël die niet peer reviewed is. Maar deze tweet zal uiteindelijk viraal gaan en het nieuws op gang brengen.”

Volgens Berenson stuurde O’Boyle de e-mail van Gottlieb door naar het Strategic Response team van Twitter – een team dat tot taak had klachten van de belangrijkste werknemers en gebruikers van Twitter te behandelen.

Berenson zei dat O’Boyle in deze e-mail niet vermeldde dat Gottlieb een bestuurslid van Pfizer was en in plaats daarvan schreef: “Zie dit rapport van de voormalige commissaris van de FDA.”

Een analist van Twitter’s Strategic Response team vond snel dat de tweet geen van Twitter’s “misinformatie” regels overtrad, volgens Berenson. Toch kreeg de tweet het label “Misleidend” en werden de reacties, shares en likes uitgeschakeld na de klacht van Gottlieb.

Dit etiket en de beperkingen zijn nog steeds niet verwijderd, ook al hebben verschillende hooggeplaatste gezondheidsfunctionarissen, zoals de voormalige Covid-reactiecoördinator van het Witte Huis Dr. Deborah Birx, sindsdien vraagtekens gezet bij de effectiviteit van Covid-vaccins als het gaat om het voorkomen van infecties.

Berenson beweerde ook dat een week later, op 3 september 2021, Gottlieb klaagde over een tweet van Covid lockdown en vaccin scepticus Justin Hart.

In de tweet van Hart waarover Gottlieb naar verluidt klaagde, stond: “Sticks and stones may break my bones, maar een virale ziekteverwekker met een kindersterftecijfer van ~0% heeft onze kinderen bijna drie jaar schooltijd gekost.”

Berenson beweerde dat Gottlieb over deze tweet klaagde toen het Pfizer Covid-vaccin “binnenkort zou worden goedgekeurd voor kinderen van 5 tot 11”.

Berenson zei echter dat Twitter deze keer weigerde op te treden.

Uit eerdere e-mailberichten van Twitter is gebleken dat Gottlieb in dezelfde maand dat hij klaagde over de tweet van Giroir, ook een artikel van Berenson bij Twitter heeft gemarkeerd. Berenson werd tijdelijk geschorst van Twitter dagen nadat Gottlieb zijn artikel had gemarkeerd.

Gottlieb reageerde op de onthullingen over het markeren van Giroir’s tweet door te stellen dat de publicatie van deze e-mail een “selectieve openbaarmaking” was van zijn “privé communicatie met Twitter” en dat het “het dreigingsklimaat” had aangewakkerd en een “meer dreigende dialoog, met mogelijk ernstige gevolgen” op gang had gebracht.

Giroir beschuldigde Gottlieb van samenspannen met Twitter om “blijkbaar bedrijfsbelangen voorop te stellen en niet de volksgezondheid”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Corrupt tot op het bot: Alle 3 de door de FDA erkende vaccin-bedrijven hebben nu voormalige FDA-commissarissen in dienst

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties