Plots beginnen alle regime-media een campagne tegen koken op gas. Wat is de bedoeling daar van, moeten we op houtvuurtjes gaan stoken of de petroleumbrander van zolder halen?

RTL meldt dat er schadelijke stoffen vrijkomen bij het koken, die gezondheidsklachten kunnen veroorzaken. De Gelderlander meldt dat mogelijk tienduizenden kinderen astma hebben door koken op gas en het AD weet te melden dat het om 70.000 kinderen gaat.Trouw beweert dat koken op aardgas de concentratie stikstofdioxide in huis verhoogt en dat dit in de buitenlucht de normen zou overschrijden. En de Telegraaf, tenslotte, bericht dat meer dan 100 miljoen inwoners van de EU nog op gas koken. In Nederland meer dan de helft van alle huishoudens.

Hoeveel duidelijker wil je het hebben dat we een volkomen gelijkgeschakelde media hebben. Als je een journalist in je familie hebt, onterf hem dan. En als je er op straat eentje tegenkomt spuug dan op de straat voor zijn voeten. Het is tuig van de richel !

Dat kinderen luchtwegaandoeningen ontwikkelen valt wel te verklaren nadat ze een jaar lang gedwongen maskers moesten dragen en hun immuunsysteem nooit de kans gehad heeft zich te ontwikkelen door schoolsluitingen en lockdowns. Laat staan dat ze de gifprik gehad hebben. Heel Nederland kookt op gas sinds we onze gasbel ontdekt hebben en we hebben nooit dit soort verhalen gehoord. Is het om de effecten van de prik te verdoezelen, net als mensen nu plots hartaanvallen krijgen volgens de media door dingen waar ze vroeger geen hartaanvallen door kregen. De smoezen variëren van het warme weer tot spannende films kijken tot, nou ja noem maar op, we hebben de meest belachelijke verklaringen voorbij zien komen.

Het is een internationale campagne tegen gas, want ook het illegale Biden-regime overweegt een verbod. Voor het welzijn van de horigen natuurlijk.

Voor uw gezondheid, maar meer nog voor de nieuwe religie van de globalistische elite; de klimaatwaanzin.

Het gaat niet om uw gezondheid of de gezondheid van de kinderen, die zo graag door de media ingezet worden.

Het gaat om het klimaat waar helemaal niks mis mee is, maar dat misbruikt wordt door de elite om onze industriële samenleving te slopen en dus onze welvaart en ons welzijn.

Het is een opdracht van het WEF. Gewoon toeval.

Het klimaat wordt misbruikt om meer controle over de slaven te verkrijgen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitse minister van Volksgezondheid zegt dat “klimaatverandering de oorzaak is van gezondheidscrises”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Piet
Piet
2 maanden geleden

Als je volgzame idioten kunt wijsmaken dat ze dood gaan aan de griep om ze vervolgens met luiers voor hun snufferd te laten lopen, dan kun je ze alles wijsmaken. Weliswaar trapt (bijna) niemand in deze onzin, maar de psychopaten blijven het proberen. Verreweg de meeste mensen weten wel dat dit allemaal propaganda is om van het gas af te komen.

Petra
2 maanden geleden

Ze willen aardgas afsluiten, dus komt er een lulverhaal in de sfeer van gezondheid of milieu waaruit blijkt dat het nodig is.

Als meneer Wilders dezelfde aanpak zou volgen dan staat morgen in alle kranten dat het dragen van een Mislim theedoek kankerverwekkend is, zowel voor de draagster als voor een ieder die in de buurt komt en moskeeën aantoonbaar zorgen voor gevaarlijke straling tot wel 5 km rond dat Haatpaleis. Gezien deze feiten, onderbouwd door CBS, RIVM, NCTV, etc. is een theedoekdraagverbod en het onmiddellijk slopen van de haatpaleizen noodzakelijk.

Grappig is dat voor deze hypothese meer bewijs valt aan te dragen dan voor deze aanval op het O zo schone aardgas.

Anna
Anna
2 maanden geleden

Kranten en de pers in het algemeen zijn TE LUI EN TE BANG OM ZELF ONDERZOEK TE DOEN.
ze zijn laf roeptoeteren maar na wat de grote nieuwsagentschappen hen voorzeggen.
de pers is ook ziek, erg ziek waarschijnlijk hebben ze een EXPRIMENTELE INJEKTIE GEHAD.