Hij is niet echt Mrs. Doubtfire, een mannelijke filmfiguur die zich voordeed als vrouwelijke huishoudster om zijn kinderen te kunnen zien, waarvan hij via een scheiding de voogdij had verloren. Maar een Ecuadoraanse man komt daar het dichtst bij:

Hij heeft wettelijk “zijn geslacht veranderd” in een poging om zijn kinderen te zien na een heftige scheiding.

De denkwijze is typisch 2023: In een tijd waarin identiteit de werkelijkheid is, is de makkelijkste manier om discriminatie van mannen te voorkomen, zich voordoen als vrouw.

Zoals de New York Post meldt:

Een vader heeft zijn geslachtsidentificatie wettelijk veranderd in een poging om de voogdij over zijn twee jonge dochters te krijgen na een bittere scheiding van zijn vrouw.

René Salinas Ramos, 47 jaar, staat nu als vrouw vermeld op officiële documenten in zijn geboorteland Ecuador – ondanks het feit dat hij zich in het dagelijks leven nog steeds identificeert als cisgender man.

De wanhopige vader beweert dat hij deze drastische beslissing heeft genomen vanwege het rechtssysteem in zijn land, dat volgens hem in voogdijzaken meestal in het voordeel van moeders werkt.

“Vader zijn in dit land, Ecuador, wordt bestraft en ik word alleen gezien als kostwinner,” vertelde Ramos aan de plaatselijke krant La Voz del Tomebamba. “Wat ik heb gezocht is de liefde en bescherming te geven die een moeder haar kinderen kan geven.”

Ramos beweert dat zijn dochters momenteel in een gewelddadige omgeving leven met hun moeder – en beweert dat hij zijn kinderen al meer dan vijf maanden niet heeft gezien.

“De wetten zeggen dat degene die het recht heeft, de vrouw is. Vanaf dit moment ben ik een vrouw. Nu ben ik ook een moeder, dat is hoe ik mezelf beschouw,” vertelde Ramos de media die op 30 december bijeen waren buiten het kantoor van de burgerlijke stand van Cuenca. “Ik ben heel zeker van mijn seksualiteit. Wat ik heb gezocht is dat ik moeder wil worden, zodat ik ook de liefde en bescherming van een moeder kan geven.”

The New American heeft meer.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Hier zijn 122 voorbeelden van roofdieren die een transgender status gebruiken om vrouwen en kinderen te misbruiken

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Excelsis Deus
Excelsis Deus
2 maanden geleden

Dit is een logisch vervolg inderdaad. Ik heb ook genoeg situaties voorbij zien komen waarbij het “identificeren als …” heel handig zou zijn. Maar ja, de cultureel Marxistische beweging is zo hypocriet als de duivel zelf. Ze zullen zeggen “maar in jouw geval geldt dat niet” o.i.d. Want ja, we mogen natuurlijk niet van hun eigen wapens gebruik maken om ons te weren tegen deze woke waanzin.