Het plan van de Duitse federale regering om naturalisatie gemakkelijker te maken en de wet op het staatsburgerschap van het land te hervormen, wint aan kracht. Critici zeggen dat het ertoe zal leiden dat tot 2 miljoen migranten van de ene op de andere dag het staatsburgerschap krijgen en de waarde van het Duitse paspoort radicaal zal verminderen, meldt REMIX.

De uiterst linkse regering begint volgende week met een departementale stemming op basis van een ontwerp van Nancy Faeser (SPD) van het Bondsministerie van Binnenlandse Zaken. Faeser is een belangrijk voorstander geweest van massa-immigratie.

Zowel de Alternative für Deutschland (AfD) als de Christen-Democratische Unie (CDU) blijven echter tegen het plan, waarbij de CDU waarschuwt voor een “180-graden ommekeer” in de burgerschapswetgeving.

Volgens het ontwerp zullen immigranten over het algemeen al na vijf jaar een Duits paspoort kunnen krijgen in plaats van na de huidige acht jaar, en na slechts drie jaar (momenteel zes) in het geval van speciale vaardigheden zoals taalverwerving of vrijwilligerswerk. Het ontwerp schetst echter ook hoe een gebrek aan talenkennis een minder grote belemmering voor naturalisatie zal vormen. Er zullen bovendien verschillende ruime uitzonderingen worden gemaakt voor “hardheidsgevallen” en voor immigranten ouder dan 67 jaar, waarbij laatstgenoemden worden vrijgesteld van schriftelijke naturalisatie- en taaltoetsen.

Het plan komt op een moment dat een grote meerderheid van de Duitsers tegen massa-immigratie blijft, zo blijkt uit peilingen. Meer dan 1,2 miljoen migranten kwamen alleen al in 2022 naar Duitsland, wat leidde tot een enorme belasting van huisvesting, sociale voorzieningen en onderwijs. Bovendien blijkt uit peilingen dat de steun voor de huidige linkse regeringscoalitie in Duitsland enorm is ingezakt, met een recordlaagte voor de regering.

Ook het massale geweld in de oudejaarsnacht, waarbij migranten politie, reddingsdiensten en brandweerlieden aanvielen, heeft het land geschokt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Migranten ontketenen totale stratenoorlog in Duitsland en Frankrijk met oud en nieuw (video’s)

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kevin
Kevin
2 maanden geleden

Zo kunnen ze de verkiezingen manipuleren.

Jerome
Jerome
2 maanden geleden

De omvolkingsagenda/vernietiging van de blanke Westerse cultuur en het blanke ras is wat, zonder de andere agendas te bagatelliseren, de meeste nare gevoelens teweegbrengt. Bij mij tenminste.

Matt
2 maanden geleden

Je kunt het ook op een andere manier bekijken: ze halen massaal kanonnenvoer naar binnen om straks naar het front te sturen zodat ze weer netjes aan de regels van de NAVO voldoen, zeker als diezelfde NAVO volop aan het verliezen is, iets wat ze niet zullen toestaan, dus ‘more boots on the ground’ in oekieland.

John
John
2 maanden geleden
Antwoord aan  Matt

Denk je dat dat lukt?
Zelfs kanonnenvoer heeft een zekere intelligentie nodig, en dat hebben ze niet.
Alleen laarzen aan voor op de grond is niet genoeg.
Geef hen een geweer, en ze maken mekaar af.

Source
Source
2 maanden geleden
Antwoord aan  John

In beide gevallen een win winsituatie lijkt me.
Of als kanonnenvoer of bij wederzijdse afmakerij krijgen ze in ieder geval geen Duits staatsburgerschap.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Dit is de zoveelste nagel in de doodskist van het Duitse Volk.

Immigratie, naturalisatie, integratie hebben maar één doel: de Arische volk overwoekeren met snelkwekende vreemdelingen, zodat het voor eeuwig uitgeroeid wordt.

Dit is het fameuze Kalergi-plan, het is de doelstelling van de Europese Unie.

In realiteit is het laten terugkeren van de immigranten een ideale oplossing voor alle problemen:

Het is de oplossing voor de hoge bevolkingsdichtheid, de werkloosheid, de staatsschuld, de criminaliteit, de hoge belastingen, de hoge woningprijzen, het tekort aan huurwoningen, de overbelasting van het leefmilieu, de tekorten in de gezondheidszorg, de overbevolkte gevangenissen, de overbelasting van justitie, de overvolle ziekenhuizen, de hoge prijs van bouwgrond en landbouwgrond, de overvloed aan besmettelijke ziekten, virussen en bacteriën, de overbelasting van het onderwijs, de dalende kwaliteit van het onderwijs, de terroristische aanslagen, de vervreemding van het volk tegenover de staat, de hoge voedselprijzen, de hoge energieprijzen, de inflatie, de lage arbeidsparticipatie, de verloedering van de steden, de verstedelijking, de overbelasting van onze verkeersinfrastructuur, de overvloed aan scheten, het teveel aan stikstof, enz.. enz…

Al deze problemen zouden drastisch verminderen indien we een terugkeerbeleid zouden voeren.

Dit is een wetenschappelijke waarheid, maar geen enkele onderzoeker mag of wil het zeggen.

Joannes den Hollander
Joannes den Hollander
2 maanden geleden

Als dit in werking treedt dan voorzie ik dat Duitsland het eerste E.U. land is waar een massale burgeroorlog gaat uitbreken. Dat dit per direct een domino effect teweeg brengt bij de rest van de E.U. landen, die ook onder hoogspanning staan ligt dan ook voor de hand.