Loekasjenko is mijn superheld. Niet alleen is hij de met een ruime meerderheid verkozen ‘dictator’ van het enige 100% Blanke land in de wereld. Hij weerstond ook als enige president (met Kim-jong-un) de Coronahoax en overleefde het en nu heeft hij het ook voor elkaar dat hij kernwapens krijgt, waar ik eerder voor pleitte.

Loekasjenko is geen homofiele chantabele lafaard zoals alle westerse regeringsleiders die liever hun moeder verkopen en hun volk in slavernij voeren dan in opstand te komen tegen de globalistische elite.

Loekasjenko doorzag onmiddellijk scherp de plannen van de covid-hoaxers, verzette zich en overwon.

Ik heb al eerder uitgelegd waarom hij mijn held is:

Loekasjenko was de enige die niet meedeed met de Coronahoax. En Kim Jong-un deed ook niet mee. Die laatste kan dat doen omdat hij kernwapens heeft en daarmee de globalisten op afstand kan houden. Zelfs Rusland en Iran deden mee. De vijf Afrikaanse presidenten die weigerden mee te doen met de Coronahoax werden vermoord. Die hadden geen kernwapens – net als Ghadaffi en we weten hoe het met hem afgelopen is.

Toen Loekasjenko 1 miljard van het IMF weigerde om Corona-maatregelen in te voeren volgde er een kleurenrevolutie in zijn land en pleegde de CIA een aanslag op hem en zijn zonen en wilde Von der Leyen regime-change kopen.

Zó serieus is de Nieuwe Corona Wereld Orde. Geen land ter wereld mag niet meedoen. En Wit-Rusland is het enige land ter wereld in Europa dat niet meedoet.

Loekasjenko is een zeldzaam groot man en onafhankelijk denker en voor de duvel (het westen) niet bang.

En nu neemt hij wraak.

RT:

Belangrijke Russische bondgenoot legaliseert digitale piraterij

Software, films en muziek uit ‘onvriendelijke landen’ kunnen nu in Wit-Rusland worden gebruikt zonder toestemming van de rechthebbende.

Belarus heeft tijdelijk het gebruik van digitale inhoud uit ‘onvriendelijke landen’ gelegaliseerd zonder toestemming van de houders van de auteursrechten, volgens een decreet dat is ondertekend door de Wit-russische president Alexander Loekasjenko en gepubliceerd op het officiële portaal voor juridische informatie van het land.

De nieuwe wet, die volgende week in werking treedt, staat het gebruik van software, films, muziek, televisieprogramma’s en andere “audiovisuele werken” in het land zonder toestemming toe als de houders van de auteursrechten afkomstig zijn uit landen die sancties tegen Belarus hebben ingesteld.

Volgens de bepaling moeten voor het gebruik van de inhoud nog steeds royalty’s worden betaald aan de houders van de auteursrechten, maar de middelen moeten worden gestort op de rekening van de Wit-russische octrooiorganisatie, waar zij binnen drie jaar door de eigenaars van de auteursrechten kunnen worden opgeëist.

Het document legaliseert ook parallelle invoer, soms “grijze” invoer genoemd, een praktijk waarbij niet-vervalste producten zonder toestemming van de eigenaars van de intellectuele eigendom via alternatieve leveringskanalen worden ingevoerd. De maatregel heeft betrekking op de invoer uit alle landen, niet alleen die welke als “onvriendelijk” worden beschouwd. Volgens de nieuwe wet zal de invoer van goederen zonder toestemming van de eigenaar van de rechten als legaal worden beschouwd als deze goederen zijn opgenomen in de lijst van producten die “essentieel” zijn voor de binnenlandse markt.

De wet “zal niet alleen de houders van auteursrechten op het voorwerp van intellectuele eigendom of hun officiële distributeurs, maar alle importeurs de mogelijkheid bieden originele goederen in te voeren. Deze tijdelijke maatregel is bedoeld om een tekort aan ingevoerde goederen en verzadiging van de consumentenmarkt te voorkomen”, verklaarde de Wit-russische regering op haar officiële Telegram-kanaal.

Parallelimport zal niet worden toegestaan als de houders van de auteursrechten op de goederen blijven samenwerken met inwoners van Belarus en er op de binnenlandse markt geen kritiek tekort aan dergelijke goederen is.

De nieuwe wetgeving zal van kracht zijn tot 31 december 2024.

Loekasjenko liet in dit legendarische interview met de BBC zien dat hij ook weet hoe je hoernalisten aan moet pakken:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Loekasjenko: “De internationale oplichters moeten eindelijk een eind maken aan de pandemie”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Een nieuwe Sterke Man, een nieuwe Aanvoerder, een nieuwe Messias, is het enige dat ons volk nog kan redden van de ondergang.

[video src="http://brovids.com/mp4/Videos%202022/05-20-2022%20-%20A%20Savvy%20Dictator%20Must%20Come.mp4" /]

Alle video’s van Broeder Nathanael Kapner:

http://brovids.com/mp4

Eddy
Eddy
2 maanden geleden

Heerlijk om eens een echte vent te horen spreken. In duidelijke taal zonder diplomatieke woordspelletjes. Hij heeft gelijk als hij zegt dat het westen zich niet met zijn land moet bemoeien. Beter zouden we met Belarus op een vriendschappelijke respectvolle manier omgaan. Enne…even terzijde…bewijs van onschuld van de kaping door Lukachenko werd in het westen niet geaccepteerd. Sancties gaan ondanks dit bewijs door. Deze sancties raken echter de onschuldige bevolking maar dat interesseert niemand in het westen. Meten met twee maten en altijd een ander de schuld geven. Gelukkig weet Lukachenko wel raad met die homo’s uit het westen.