De relatie tussen Reichsbürger Prins Heinrich XIII Reuß en de staat lijkt niet zo slecht te zijn geweest: In ieder geval zijn beide partijen het op 5 december eens geworden over een miljoenendeal voor bijna 400 hectare bos in Thüringen. Tegen die tijd was het arrestatiebevel voor de edelman al uitgevaardigd door de procureur-generaal, meldt Exxpress.at.

Het klinkt volkomen absurd, maar zo werd het bevestigd door het Duitse federale ministerie van Financiën op verzoek van een parlementslid: De nu gevangen Reichsbürger-chef prins Heinrich XIII Reuß, die naar verluidt een staatsgreep in Duitsland en de oprichting van een nieuw vorstendom met gelijkgestemde vrienden plande, had de beste zakelijke betrekkingen met de staat.

Op 5 december werd een schriftelijke koopovereenkomst tussen de prins en de staat notarieel bekrachtigd. Voor een miljoen euro heeft de deelstaat Thüringen zijn vermeende ergste vijand een bos van 374 hectare verkocht dat eigendom is van de federale overheid.

Duitsland wil de enige oppositiepartij verbieden na de in scene gezette ‘staatsgreep’ door twintig kreupele rollatorbejaarden

Miljoenendeal twee dagen voor arrestatie

Dit gebeurde op een moment dat het arrestatiebevel tegen de 71-jarige prins al was uitgevaardigd. Slechts twee dagen later werd hij door een speciale politiemacht gearresteerd in zijn villa in Frankfurt/Main, net als 24 andere verdachte Rijksburgers. In Kitzbühel is topkok Frank Heppner (62), toekomstig schoonvader van ÖFB-ster David Alaba, gearresteerd. Heppner is sindsdien uitgeleverd aan Duitsland en zit in hechtenis in afwachting van zijn proces.

De koopovereenkomst tussen de Reichsbürgerprins en de Bondsrepubliek Duitsland is tot nader order opgeschort. Het is nog onduidelijk wat er met de miljoenendeal gaat gebeuren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Was de Duitse ‘staatsgreep’ in scene gezet om de oppositie aan te pakken ?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties